Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Dün muayeneyi hallettim, ayrıntıları akşam pc den girebilirsem yazayım, belki işine yarayan olur...

Bugün cesaretimi toplayıp sitemin otoparkından çıkabildim sonunda :D
Vites olayına bugün birazdaha alıştım..
Size bi soru daha,Rodaj olayı nedir nasıl yaparım?
28 yaşıma geldim ama öğrenmenin yaşı yok hala öğreniyiorum;)

@angelus26 Aga şu rodajı sorana kadar sitede aratsan keşke,yüzlerce defa soruldu binlerce cevap verildi,sayfalarca tartışıldı(rakamlar abartı değil).Hadi bu kadar yazmışken kısaca tekrar söyleyeyim:1000 km boyunca motoru orta devilerde sür(6000 devir civarı).Asla üst devirlere çıkma,motoru zorlama.

@angelus26 Aga şu rodajı sorana kadar sitede aratsan keşke,yüzlerce defa soruldu binlerce cevap verildi,sayfalarca tartışıldı(rakamlar abartı değil).Hadi bu kadar yazmışken kısaca tekrar söyleyeyim:1000 km boyunca motoru orta devilerde sür(6000 devir civarı).Asla üst devirlere çıkma,motoru zorlama.

Haklsın aslında hocam ama mesleğim icabı sürekli pc başında olduğum için evde çok bakasım gelmedi üşendim;)
Cevabın için teşekkürler:cat:

2010 Model cbrlarda Kaç bin devirde sizce vites attırmak dogru?

Sürüşüne göre belirlemen lazım,sakin kullanımda 6000 devir civarıdır.Biraz daha süratli sürüşte 8000 civarıdır.Sana bağlı,belirli bir rakam yok, sadece 4000 devirlere kadar düşme 10000 devirlere çıkmamaya çalış.

Pain ve brooklynnn e katılıyorum.Ben sadece motor soğukken ısınana kadar 4 bini geçmemeye çalışıyorum.

Teşekkür Ederim Peki xeon veya beyaz sağlam bir farkın aküyü bitirme yapıyormus bi çözümü mevcutmu ?=

Beyaz farın öyle bir etkisi yok.Zippo's da xenon far kullanıyor,o da öyle bir sıkıntıdan sözetmedi.Beyaz far alacaksan philips inkini öneriyorlar ama modelini bilmiyorum,xenon içinde Zippo's a sor.

Pain arkadaşımızın dediği gibi Philips'in hangi modeli?
Bilen arkadaşlar linkini paylaşırsanız sevinirim.

xenon lamba kullanırken elektrik sorunu yaşıyorsanız gösterge lambalarınızı ve arka park ve stop lambanızı led yapın. led kullanmak demek üretilen elektrikten 10-20w tasarruf demek. sıkıntınız kalmayacaktır.

Arkadaşlar,önümüzdeki haftaiçi acaba Altınoluk'a gitsemmi diye düşünüyorum,arkadaşlar çağırıyor,gidersem de motorla giderim.Aramızda uzun yol yapmış olanlar vardı.Şimdi soruyorum:tek başıma yolda çok sıkılırmıyım.Bu güne kadar tekseferde yaptığım en uzun yol 250 km ve Altınoluk neredeyse 500 km ye yakın.Şundan dolayı soruyorum,büyük motor olsa sıkılmayacağıma eminim ama 100-110 la o yol çekilirmi hem de tek başıma,bol mola vereceğim orası kesin,müzikte dinlerim ama biryerden sonra kafa şişer diye tahmin ediyorum.Güzergahı iyi biliyorum,bir dalış kulübünde çalıştığım için bir yazda an az 6-7 defa ayvalığa gidip geliyorum.Yardımlarınız için teşekkürler,daha önce seyahat etmiş arkadaşlar ilgilenirse sevinirim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar