kanka 2 saat gittim yol bitti eğer yol olsaydı 3 saat te giderim:cat:pelùş sen hıç gaz kesmeden 3 saat gidip gelebiliyon yani doğru mu kanka![]()
kanka 2 saat gittim yol bitti eğer yol olsaydı 3 saat te giderim:cat:pelùş sen hıç gaz kesmeden 3 saat gidip gelebiliyon yani doğru mu kanka![]()
o dişliyle normal ben orjinal dişliyle 100 110 bastığım halde 2,5 litre yakıyorşenol abi motora ne ediyon da 2 litre yakıyon abi 100 km de üstelik 100-110 gidiyorum diyorsun ?
yanlışın var sedat 15dişli ile 6600 devirde 100km hızla seyrediyorum düz yolda..
yok abi benim motor 7 bin devirde 90 görüyo zaten anlamadım yanlışlık kimde 8 de 100
ooo abi hayırlı olsunAllah bir yastıkta kocatsın.
---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:52 ----------
abi not aldım, hatta hatunla paylaştım o da hak verdi. ben de böyle yapacağım.
---------- Post added at 23:57 ---------- Previous post was at 23:55 ----------
benim motor 9000 devirde 103 yapıyor. düzde 90ı zor geçiyorum...
arka dişli 45 ön 14 olacak orijinalde bi bak bakim seninkiler neymıs?benim motor 5. vites 9000 devir 103 km. benim ön dişli 13 olabilir mi? 120 görmem imkansız çünkü 10 000 küsür devirde daha 115e anca geliyorum. o da uzun bir yokuşta bu hıza çıkabiliyorum ve 200 kmde 27.5 tl yaktı motor. benzin 4.38. 100 km 3.14 litre. üstelik uzun yolda yaptım bunu elazığ-malatya arası.
Durmuş abi bana Ankara'daki ustanın adını adresini ver. ben bu nalet olası yerde usta bulamıyorum.
o dişliyle normal ben orjinal dişliyle 100 110 bastığım halde 2,5 litre yakıyor
s.a arkadaşlar ön dişliği büyülttüğümüzde motor cekişden düşmüyormu
motor kaç bin oldu hacı 60 bin oldumu pirelli al ben kullaniyom 160 gaymeye link vardı eski sayfalarda bi bakuzun bir üniversite arasından sonra yeniden merhabaumarım hepiniz iyisinizdir. malum yaz geldi üniversite tatile girdi demir atın artık yollara çıkma zamanı geldi
memleketime bugün geldim ve uzun süredir yatmakta olan makineyi çalıştırdım
yalnız lasiklerim artık ömrünü yitirmiş çok fena kayıyor. bir çift lastik almam lazım önerebileceğiniz kullandığınız marka var mı ?
arkadaşım eğer motor orj ise havada rüzgar yoksa da bu değerleri yakalamak çok hayal değilşenol abi motora ne ediyon da 2 litre yakıyon abi 100 km de üstelik 100-110 gidiyorum diyorsun ?
motor kaç bin oldu hacı 60 bin oldumu pirelli al ben kullaniyom 160 gaymeye link vardı eski sayfalarda bi bak
lastikler allaha emanet:queen: bi iylik yap artık çok ekmeğini yedin bi çift lastik al hacıhacı 45 bin debıraktığım gibi kalmış kullanmamışlar
michelin düşündümde çifti 230 a maloluyor
bugün kaydığını gördükten sonra ırcden de soğudum
pirelli yada metzeller diyorum maddiyat açısından
ön lastik desen o zaten bomba2007 model sakura
![]()
hacı 45 bin debıraktığım gibi kalmış kullanmamışlar
michelin düşündümde çifti 230 a maloluyor
bugün kaydığını gördükten sonra ırcden de soğudum
pirelli yada metzeller diyorum maddiyat açısından
ön lastik desen o zaten bomba2007 model sakura
![]()
bende de halen 2008 şakuralar mevcut.........
benim motor orjinal esd dişlilerle oynanmamış hali ön dişlikaç bilmiyorum....8000devirde 100km hıza ulaşıyorbenimkide o hızı yapiyor demekki ikimizin motoru normalama bende 15 dişli var sendede 15 mi var