kanka senin düğün 1 yıldır yakın zaten:mrgreen:kanka bizde hazırlıklara başlıyoruz. inş düğün yakın..![]()
sağol fatihim darısı basınayaslanıyorsun sen de artık demek kı baksana hafıza zayıflıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------
sağol motorcu![]()
düğünü daha yapmadım hacı yumurta abi çift düğün olacak o yüzden biraz durumları ayarlamak lazım öyle elimize yüzümüze bulaştırmadan cart diye 2 düğüne giremem ve askerliğim var zaten ağustos ayında..askerden sonra 2 düğünüm var beklerim 2sıne de yumurta çağıracam herkesidurmuş allah mesut bahtiyar etsin. Bi yastıkta kocayın. Amma velakin niye çağırmadın arkadaşlarını? Her biri 5 tl taksa köşeliktin :queen:
pendikteki yamaha servisi geçit bisiklte mi götürdünüz motorunuzu..
küçükyalıda salgın motor var ben ramçonun apachesini bakıma götürdümden biliyorum çok ilgileniyorlar adamlar sağoun benim herhangi bir sorunum olsa onlara giderim sana tavsiyem oraya git yardım istersen ben yardım ederim adres tarifinde götürmede vs.. öyle süpap ayarını ayak üstü yapmıyorlar motorun çok soguk olması gerekiyor o yüzden motoru bir gün orada bırakıyorsun ...motorunun iyiliğini düşünürsen orayı tavsiye ederim onlarlada bi çıkarım yoktur yalnız çok iyi ilgileniyorlar gittiğinde demek istediğimi anlayacaksın para göz değiller bence...hayır delta'ya götürdüm stadın ordaki..
sözü, nişani, nikahi kısa bi süre zarfında hepsini hallettık çok şükür..hatta korayla pelùşün sünnetini de bizim düğünle beraber yapıcazdarısı sizin basınıza
kız çocuklarısiz daha iyi bilirsiniz bu işler erkek adamı biraz stresse sokar herkesin gönlü olsun diye uğraşırsinız hıç kimse hiçbirseyden tam memnun olmaz, hali ile damadın da gelinin de tadı kaçar, hatta araları bile bozulur..ben de böyle bir şeyle karşılaşmamak için herseyı eşimle beraber önceden hallettik..söze giderken ben söz, nişan, hatta nikah ve herseyin alışverisıni,neyi nereden ne zaman ne kadara alacağımı ayarladım hatta olur da ailelerden bi taraf birseyleri beğenmezde sorun olursa diye nişan yüzüklerini bile 4 çeşit ayırttim gidip herseyın herkese en uygun olanlarını aldık..hersey hazırdı tabi bi benim bir de eşimin haberi vardı bunlardan
ailelerle beraber gidip herseyı hallettık kimsenin gönlü kırılmadı herkesin fikri alındı..ve sıkıntı stress olmadan ve çok rahatca çabucak halloldu..
ben genelde 80 giderim ara sıra 90 yaparım 90 ıda pek geçmediğim için motor geçiyomu onu bile bilmiyorum:queen: öne 15 dişli tak sende8 bin devirde 100 yapooo abi hayırlı olsunAllah bir yastıkta kocatsın.
---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:52 ----------
abi not aldım, hatta hatunla paylaştım o da hak verdi. ben de böyle yapacağım.
---------- Post added at 23:57 ---------- Previous post was at 23:55 ----------
benim motor 9000 devirde 103 yapıyor. düzde 90ı zor geçiyorum...
@ durmuş hayırlı olsun :rendeer:hayırlı olsun mutlulugun daim olsun
fatih şimdi tek yastık kalmadı hepsi ikili yastık adı da cok kötü küstüm yastığı
Günaydın ve iyi günler arkadaslar bugun 250 km lik bi gezi yapıcaz aksam fotoları atarım![]()