ben genelde 80 giderim ara sıra 90 yaparım 90 ıda pek geçmediğim için motor geçiyomu onu bile bilmiyorum:queen: öne 15 dişli tak sende8 bin devirde 100 yap![]()
yok abi benim motor 7 bin devirde 90 görüyo zaten anlamadım yanlışlık kimde 8 de 100yanlışın var sedat 15dişli ile 6600 devirde 100km hızla seyrediyorum düz yolda..
yanlışın var sedat 15dişli ile 6600 devirde 100km hızla seyrediyorum düz yolda..
Allah ayırmasın abi mutluluğun ebedii olsunBen özel yaptırdım valla tek uzun yastıkbir yastıkta kocuyoruz bayadır :mrgreen:
bencede 7600 dür o çünkü ben hep 7 bin devirde 90 gittiğim için ordan o kısma eminim 90km-7000rpm=15 dişliabi yanlışın var 6600 devirde 100 yapamaz 7600 olmasın o![]()
bencede 7600 dür o çünkü ben hep 7 bin devirde 90 gittiğim için ordan o kısma eminim 90km-7000rpm=15 dişli![]()
senin motor ne durumda kaç bin kmdesin ybr gibimi belki çok kişiye anlattın ama ne sorunlarla karşılaştın periyodik bakımların dışında..evet benim motordada 15 dişli var 7600 de 100 yapıyor ondan yani yanlış yazmıştır durmuş abi![]()
senin motor ne durumda kaç bin kmdesin ybr gibimi belki çok kişiye anlattın ama ne sorunlarla karşılaştın periyodik bakımların dışında..
8100 devir 120 Km = 16 dişlibencede 7600 dür o çünkü ben hep 7 bin devirde 90 gittiğim için ordan o kısma eminim 90km-7000rpm=15 dişli![]()
ben 85 kilo artçım da 60 lı kilolarda full aksesuar yani yan çanta topcase falan 100-110 la altın oluk izmir gittik döndük sonrada altın oluk çıkışla bandırma uğrayıp istanbul yaptım gayet memnunum sürat istemiyorsan bana 80-90 yeter diyorsan ama gerekirse 100-110 basarım diyosan YBR al titreşim falan hiçbişey yok sadece benzin koy git ha bide 10,4 litre ile 520 km. yapıyoSelamın Aleyküm arkadaşlar. Yakın zamanda motor alıcam kısmetse.
Honda CBF150
Yamaha YBR125 ESD
Tvs Apache RTR150
Bu 3 motor arasında kaldım. Fakat cbf'te yağ yakma sorunundan dolayı eledim. Ama sokağa bile çıktığımdan her yer CBF150 demekki millet memnun. YBR125 ESD hakkında bir fikrim yok. Uzun yolda bu motor nasıl 275-300 km'lik dönüş ile beraber 600 km'lik bir yolum var sık sık memlekete git gel yapıcam ama bg olayıda işin içine girdiği zaman en zayıf olan motorda YBR125 ESD. Ybr ile uzun yol deneyimi olan varmı?
2-3 arkadaş gezi düzenlemiş ve birinde TVS Apache gördüm içim bir hoş olduİnsanı cezbediyor resmen o motor
Kullanan kişi bana motor ile ilgili yorumlarını anlatabilir mi? 2.elinin zayıf olduğu söyleniyor. Apache'de bir sorun problem oluyormu. Araştırmalarım sonucu bazılarının motorunda bozuk yollardan yada titreşimdendi sanırsam dijital göstergeleri bozuluyormuş. Apache'yi kullanan kişi memnun mu acaba motorundan. Motor alıcak olsa tekrar apache'mi alır? Yani ben her ne kadar anlatmaya çalışsam anlatamadığım ifade edemediğim yerler olmuştur. Sizler abilerim, kardeşlerim bilgili olan herkez uzun yol yapmış olan herkez yardımcı olursa beni çok sevindirirler.
Saygılarımla...
ybr gibi motorun olsun arıza nedir bilmezsin 600 km yol yapmakta fazla sıkmaz 3 ssat git 3 saat gel hemde hiç gaz kesmeden :cat:
bende bindim ybrden iyi gidiyo diyorlar hiç alakası yok rahatlıkta yok sürüş pozisyonuda ybr gibi rahat değilcb 125 kullandım... benim apache den aşşa kalır yani yok titremede.. haatta benimkinden fazla bile titriyor.. gaz ivmesi ybr den kötü... taşa otur cb 125 in koltuğuna oturana kadar.... halis mülis çin malı sadece kapaklarda honda yazıyor... eğzost ta kurumluydu... sonra apache ye bindim aklıma şu söz geldi.. oğlum bak git...
bide 10,4 litre ile 520 km. yapıyo![]()