;-) ama harbiden hic hosuma gitmiyo cbr lar (600 ve 1000 ) haric ama bu yamaha tipli biraz
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------
Cbr125 e tipsiz demişsin ayıp etmişsin

Al yzf 125r ı derim.Hyo başlangıç için kolay bir motor değildir.Forumda arama yaparsan bu konuda çok fazla bilgiye ulaşırsın.Hepsini oku kararını bunların neticesinde ver derim.
;-) ama harbiden hic hosuma gitmiyo cbr lar (600 ve 1000 )
haric ama bu yamaha tipli biraz
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------
bence önce bi commuter tarzı al acemiligini at snra ss ye geç
ama benim postaci gibi gorunmeye niyetim yok. direk bir ss ile baslamakta olabilir acemiligi atmak icin kucuk hacimli bir ss kullanabilirim herhalde
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------
Kalafatlı bi ss :silent: kalafatlıdan kastın kalıplı bi ss se dediklerinin hiç biri kalafatlı değil maalesef

Allah gönlüne göre versin :king:
amin insallah sen galiba hyosynga kalipsiz dedin

duymasin yamaha nin gercegini gormedim ama hyo yu goordum harbiden resimlerdeki gibi hatta daha "kalafatli" resimlerine bak istersen. www.bikepics.com/hyosung/gt250r/
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------
Süper Sport stili çok güzeldir.
Panter38, tip olarak en güzeli kawasaki ninja 250r istersen ona bir bak, hemde 250 sınıfında en güçlüsü. Ama bence 125lik ile başla 250 tavsiye etmiyorum başlangıç için. Yzf iyi bir seçim belli bir kilometre yaptıktan sonra satıp biraz ekleyerek gt250ra veya ninjaya geçiş yapabilirsin. hondanın 125lik motoru hakkındaki görüşüne tamamıyla katılıyorum, çok tipsiz ama gelde honda fanatiklerine anlat :wiinkk:
honda konusundaki desteklerin icin tesekkurler bnde bir ara ninjaya taktim harbiden tipli motor ama hem ince sanki ybr gibu duruyo hem pahali hemde a2 ehliyetini alduktan sonra 2 sene 30 beygirin ustune cikamiyosun ninja 30 u biraz geciyo o yuzden daha kalipli bir 250 lik olan hyo ya dondum . forum kayserinin onune motorcu bir grup geldi suzykiler honda 600 f ler 1000rr lar aralarinda bir kirmizi siyah hyo vardi digerleriyle ayni boyut ve ayni hava ;-)