Vespa,HD,VFR... Hayallerimi yaşıyorsunuz desem abartmış olmam.Umarım çok daha iyilerine de sahip olursunuz (tabi varsa

)
Çok teşekkür ederim, öncelikle Allah herkese daha iyilerini naship etsin...
Bunlar tabiki hobi edindiğim merakım olan kareler, hayallerime gelince hiç kimsenin hayalleri ve umutları tükenmez,
benim bu karelere sığdıramadığım hayallerimde var bir kısmına sahip oldum, bir kısmına henüz erişemedim...
---------- Mesajlar birleştirildi 05-06-2012 - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04-06-2012 23:51 ----------
Bazıları İtalyan sever
çocukken italya riminiye bağlı bir kasabada icemarina'da kayboldum...
saatlerce ailemi aradım, bulamadım ve ağlamaya başladım, o sırada bir polis kadın tuttu kolumdan
beni motosiklete bindirdi ve karakola götürdü (elimde de Burago 1/4 ölçekti galiba Ferrari Testarossa vardı)
motosikletiyle beni gezdirip lunaparka götürmüştü kadın polis, daha sonra karakola götürdü ve bir takım araştırmalar yapıp
ailemi buldular, meydana benzer bir alanda polis arabalarıyla birlikte 3-4 polis eşliğinde aileme geri teslim edildim :cherry:
kısacası çok iyi davranmışlardı... İtalya'yı sevmiştim hatta gittiğim yıllarda PinkFloyd'un konseri vardı, sanırım verdikleri son konserdi.