[Ankara - MT]

...Görüşelim abi memnun olurum estağfurullah, spor tesisinde birer çay içer turlarız :) telefon numaram facebook adresimizde var..
Olur olmasına da facebook adresimiz derken??? :silent: Grubun facebook sitesi mi var acaba??? Bir de ben bu facebook işlerine istihbarat,ilişki vs... nedenleriyle sıcak bakmadım ve hiç kullanmadım ...:mrgreen: Ama siteniz varsa sanal üyelik açarım....

Vay müdür nerelerdesin sen özledik! Bu hafta gidebilirsek Kesikköprüye kampa gideceğiz okumuşsundur zaten, önceki sayfalarda detayları vardı, bir sonraki seferde Çubuk barajına gideriz, maksat yol yapalım :cherry:

Valla şu kesikköprü olayını istiyorum...kalmalı gitmeyecek olanlarla organize olalım

Hüseyin Başkan bigünde Motor yıkama+eğitimm, tecrübe toplaşması yapalım bence..hatta okan abiyi çağırsak gelir heralde ama bize tufa lazım hani şu futbolcuların antrenmanda kullandığı levazamatlardan.

:rendeer::rendeer::rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------

Valla şu kesikköprü olayını istiyorum...kalmalı gitmeyecek olanlarla organize olalım

Ben evli ve KILIBIĞIM kalamam gece:p, bakalım programımı ayarlayabirsem gidebilirim günü birlik...Ama ben öyle yolda yavaş gitmem hızlı olacan fişek gibi, yıldırım gibi hız ortalaması 60 falan olacak... :mrgreen:

Ben evli ve KILIBIĞIM kalamam gece:p, bakalım programımı ayarlayabirsem gidebilirim günü birlik...Ama ben öyle yolda yavaş gitmem hızlı olacan fişek gibi, yıldırım gibi hız ortalaması 60 falan olacak... :mrgreen:

abi biz de evli ve kılıbığız...gidiş geliş saatlerini çok hasssas ayarlayıp gitmeden 2-3 gün öncesinden hazırlıklara başlayıp hatunun gönlünü etmem lazım..çocuğa kesintisiz bir gün benim bakmam lazım:)

abi biz de evli ve kılıbığız...gidiş geliş saatlerini çok hasssas ayarlayıp gitmeden 2-3 gün öncesinden hazırlıklara başlayıp hatunun gönlünü etmem lazım..çocuğa kesintisiz bir gün benim bakmam lazım:)

Aynı saftayız demek ki; biribirini anlayan insanların olması ne güzel...

Erhan, Taylan ve BEN bir dalda 3 kuş olduk...Erhan ben yarın akşama kadar sana gelip gelemeyeceğimi söylerim...Sen şimdiden Yengenin gözüne girmeye başla...

Kenan keşke haber verseydin, dönüşte size çay ısmarlardım. Ben Pazar akşam üzeri Adapazarı' ndan Çubuk'a gelmiştim
Pazar günü karagöl&çubuk barajına gittik. Karagöl yolu asfalt yapılmış, eskisine göre iyi gibi gibi olmuş, çok güzel yatılıyor. Pegler nası sürtüyor yerlere cazır cuzur :) yakın zamanda bi gitmenizi tavsiye ederim, keyifli bir yol olmuş :)

Vay müdür nerelerdesin sen özledik! Bu hafta gidebilirsek Kesikköprüye kampa gideceğiz okumuşsundur zaten, önceki sayfalarda detayları vardı, bir sonraki seferde Çubuk barajına gideriz, maksat yol yapalım :cherry:

Yok okumamıştım müdür ya söylediğin iyi oldu, 16sında hirfanlıya kampa gidiyorum, ona hazırladım kendimi ;)

Kenan keşke haber verseydin, dönüşte size çay ısmarlardım. Ben Pazar akşam üzeri Adapazarı' ndan Çubuk'a gelmiştim

Abi geç döndük, saat 9da çıktık çubuktan, kız arkadaşım eve geç kalmıştı o yüzden arama şansım yoktu, aklıma da geldi aslında :) Umarım bir dahaki sefere :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eren cumartesi günü saat 14:00 da bala ya bağlı kesikköprü gölüne kamp yapmaya gidiyoruz.gece kalacağız.pazar öğleden sonra da ankaraya döneceğiz.
gece kalamayan arkadaşlar da pazar günü saati ayarlayıp bizi almaya gelecekler.hep beraber döneceğiz.
facebook sayfamız : http://www.facebook.com/#!/groups/162405583878884/

Başkan çok isterim gelmek ama c.tesi günü akşam 18:30da çıkıyorum işten nasi yapicaz?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Başkan çok isterim gelmek ama c.tesi günü akşam 18:30da çıkıyorum işten nasi yapicaz?
cumartesi akşam iş çıkışı gazlar gelirsin yanımıza.oturur yer,içer,sohbet ederiz.pazar günü de öğleden sonra ankaraya doğru yola çıkarız.
bu arada zaman yaklaşıyor.eksikleri olanlar eksiklerini tamamlarsa sorunsuz geceyi geçirebiliriz.
ben yanıma...
1-şarjlı ışıldak
2-bıçak
3-çadır
4-uyku tulumu
5-çaydanlık
6-çay,şeker alıyorum.

cumartesi akşam iş çıkışı gazlar gelirsin yanımıza.oturur yer,içer,sohbet ederiz.pazar günü de öğleden sonra ankaraya doğru yola çıkarız.
bu arada zaman yaklaşıyor.eksikleri olanlar eksiklerini tamamlarsa sorunsuz geceyi geçirebiliriz.
ben yanıma...
1-şarjlı ışıldak
2-bıçak
3-çadır
4-uyku tulumu
5-çaydanlık
6-çay,şeker alıyorum.

Ok çıktığım gibi gelirim ama nasi bulucam orayı?? Varmı benim gibi geç çıkan işi olan yeri bilen yada beraber gidebilecegimiz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar