aldıgımda uzerındeydı hıc bı fikrim yok :sunny:Hasan abi sen sissy bar ı kaça yaptırdın?
merhaba arkadaşlar size bi kaç sorum olacak cbf 150 mi yaz sonu satıp kışın fuardan gv 250 yada gt 250 almayı düşünüyorum yanlız gv 250 hakkında bana özel mesaj atarak bilgilendirme yağacak deneyimli arkadaşlardan yardım istiyorum
injeksiyonlu sanırım yeni kasalar
herhangi bi kronik sıkıntısı varmı?
yakıt tüketimi en önemlisi 100 km de kaç litre yakıyor? (ben 2 kişi biniyorum sürekli bu konuda bir bilgi alabilrsem daha net olur)
yedek parçası hakkında tüm kanunilerde var sanırım ancak mesela lastiklerin takımı ne kadar? ( iyi olanı yani varsa michelen pirelli metzeler gibi)
max. hız sıkıştırmadan ne kadardır?
aksesuar fiyatları nedir?
uzun yolda hava soğutmalılar gibi belli bir süre sonra dinlendirmek gerekiyormu?
şimdiden teşekkür ederim özelden cevaplarsınız mutlu olurum
Neden özel mesajla cevap istedin onu anlamadım.
2008'den sonrası enjeksiyonlu.
Kronik sorun yok ama enjeksiyonlu olanlarda beyin (ECU) kısa devre vs. durumlara karşı hassas. Takviye yaparken bile dikkat etmek gerekiyor.
Yakıt tüketimi ortalama 3,5 lt diyebiliriz. Çok zorlarsan 3 lt'ye kadar düşüyor, en fazla da 4 lt.
Yedek parçaları Stkanuni servislerinde bulunabiliyor ama sürekli ihtiyaç olan sarf malzeme gibi parçalar haricinde bazen 2-3 hafta sonra diyebiliyor Kanuni. Alternatif olarak hyosungsource var. Çoğu zaman daha ucuza geliyor. Metzeler lastik takımı 400 TL Michelin de yaklaşık aynı paraydı.
Maksimum hız 120 km diyebiliriz. Sürekli kullanılabilecek maksimum hız daha doğrusu. Zorlarsan düz yolda 140, yokuşta daha da gidebiliyor.
Aksesuarları Türkiye'de satılmıyor. www.hyosungsoure.com 'dan bakabilirsin. Kargo fiyatları da aksesuar kadar önemli yalnız. Ortalama 2 haftada geliyor.
Sen dinlenmek istemediğin sürece durman gerekmiyor. Yağ radyatörü yeterince işe yarıyor.
Neden özel mesajla cevap istedin onu anlamadım.
Herkese merhaba,
Acl ameliyatı nedeniyle bir süre motoru çalıştıramadım, marş basmadı. Vurdurup ustaya götürdüm, akünün değişmesi gerekiyor dedi.
Sirkeci'den 90 TL ye Haze marka akü aldım, ustaya getirdim.
Usta aküyü taktı, motor çalıştı, fakat hiç gaz vermediğimiz halde 6000 devirde çalışıyor.
Ustanın saatler süren uğraşlarına rağmen (usta dediğime bakmayın, gerçekten hiç anlamıyormuş, bir arkadaş tavsiyesinin kurbanı oldum.)
meseleyi çözemedik. Sanırım yeni akü takılınca nadiren yapıyormuş. Serviste motorun beynine reset atmak gerekiyormuş. Bu "muş"lu kısımlar
ustanın tahminleri.
Bir de soru sorayım sizce Ayvansaray'dan Rıdvan'nın daha önce bahsettiği Avcılardaki servise gitmem sıkıntı olur mu? Çünkü motor baya ısınıyor.
Yoksa topkapı'da yeni kanuni servisi açılmış orası da iş görür mü?
Herkese merhaba,
Acl ameliyatı nedeniyle bir süre motoru çalıştıramadım, marş basmadı. Vurdurup ustaya götürdüm, akünün değişmesi gerekiyor dedi.
Sirkeci'den 90 TL ye Haze marka akü aldım, ustaya getirdim.
Usta aküyü taktı, motor çalıştı, fakat hiç gaz vermediğimiz halde 6000 devirde çalışıyor.
Ustanın saatler süren uğraşlarına rağmen (usta dediğime bakmayın, gerçekten hiç anlamıyormuş, bir arkadaş tavsiyesinin kurbanı oldum.)
meseleyi çözemedik. Sanırım yeni akü takılınca nadiren yapıyormuş. Serviste motorun beynine reset atmak gerekiyormuş. Bu "muş"lu kısımlar
ustanın tahminleri.
Bir de soru sorayım sizce Ayvansaray'dan Rıdvan'nın daha önce bahsettiği Avcılardaki servise gitmem sıkıntı olur mu? Çünkü motor baya ısınıyor.
Yoksa topkapı'da yeni kanuni servisi açılmış orası da iş görür mü?
Polo34 ve Slayerr teşekkür ederim. İnşallah beyinle alakalı bir şey yoktur. Garip olan şey, yeni aküyü takana kadar hiç bir problemin olmayışı. Yeni aküden mi bir şey oldu acaba..
Yarın öğreniriz artık..
Yeni aküden değil de vurdurarak çalıştırmandan dolayı olmuş olabilir diye düşünüyorum.
Bir kaç gün önce de vurdurdum, bu sabah da oraya gidene kadar 3 kere yine vurdurarak çalıştırdım, hiç bir problem yoktu. Ustayı gözüm tutmadı ama adam
akü değiştirirken ne yapmış olabilir ki diyorum. Rolenti ayarıyla, gaz teli gerginliğiyle de bir alakası yok.
arkadaşlar herkese selamlar.
bakıyorum da aramıza yeni arkadaşlar girmekte,yeni arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum..
beni soracak olursanız şuan izindeyim.antalyaya memlekete geldim,dedesi babaannesi ve halaları ayaz ile hasret giderdiler..1 hafta orada kaldıktan sonra dün gece bandırmaya geldim..şimdi anneannesi dayısı ve dedesi hasret gideriyor ayaz ile..herkese selamlar,hepinize kazasız belasız sürüşler..bu arada facebook daki açtığınız grubun ismi neydi ekleyeyim de resimleri oradan takip edeyim..kimsenin resim attığı yok artık![]()