yağan yağmurla tazzikli suyun basıncı aynı değildir ahmecim.ve bir iki kez yıkamaktan değil süreklilikten sıkıntı olur.
çok yakından tutulmadığı sürece demiştim (derecesini fln bilmiyorum)..
Bence yağmur boyaya daha çok zarar verir Hüseyin abi.. yağmurla beraber motora sadece su temas etmiyorki, yoldan kalkan çamur, taş v.b cisimler motorun heryerine girer..
heleki ön tekerin attığı pislik taşlama görevi bile yapıyor
ayak frende, debriyaj çekili mi? değil mi? Bende eryaman 3 deyim, son 10 gündür hafta içi dahil hergün iş çıkışı 18:30 -20:00 arası hergün bir semt seçip eryaman,sincan,kazan,etimesgut,batıkent turluyorum...eryamanda 1 kere turlarken baktım 1 adet motosikletli apache yaklaşık 45 dakika uzaktan beni takip etti... nedense bende bu HIRSIZ hissi uyandırdı, onun için eryaman hariç diğer semtlerde geziyorum...
Birlikte gezmekten keyif alırım...Hemde senden tecrübe ediniriz..:mrgreen:
Eliniz debriyaj manetinde olsun.. yokuş aşağı inen manuel vitesli hiçbir aracın boşta inmesi sağlıklı olmaz..
Doğru ve yerinde yapıldığında en güçlü ve güvenli frenleme motor frenidir, vites freni de denilebilir..
Arabada da öyle, bu sayede lambalarda bekleyen arabalara arkadan patlamaktan kurtarmıştır beni..
AMA BU Herzaman geçerli değildir, mesela 3. vitesde devrini almış bir motosikleti yavaşlatmak için 2 ye çekerseniz arka teker 2-3 saniye kitlenir, balatayı yer, dişli, egzantrik ve krank kırabilir..
Görüşelim abi memnun olurum estağfurullah, spor tesisinde birer çay içer turlarız

telefon numaram facebook adresimizde var..