hocam hanı uye olmadan takıp eden mısafırler olurya içraatlerı falan görup sonra da uye olup kendı olayını yayınlıyor gıbı arkadan ıyıde yapmıs bu forum bu sekılde paylastıkca yararlı hale gelıyor bende mondıalın sıtesınde yaptıklarımı paylasmaya basladım gösterge ampulu degısımıne kadar bırılerının bırgun ıhtıyacına cevap verıyor ıyı paylasımlar herkezeÜyelik tarihi bugün ?
Motor model nedir ve km nedir ?
Resim gösterebilirmisin ?

Eline emeğine sağlık.. Acaba motosiklet kaç bin kmde de krank bilyasını değiştiniz..
Dostum eline sağlık fakat keşke konu hakkında daha detaylı bilgi verseydin sana birkaç sorum var;
-Krank bilyaların değişim zamanını nasıl anlarız ? (Kompresördeki zırıltılı ses bundanmı kaynaklı)
-Değişim sonrası performans kaybı yada yaşadığın olağan dışı bir durum oldumu?
-Maaliyeti nedir?
Yanlız o gösterginiz bilya deyil Rulmandır ordaki rulamının dısı sabit için döner içine parca giriyor demekki demir gibi bi olay
Dostum eline sağlık fakat keşke konu hakkında daha detaylı bilgi verseydin sana birkaç sorum var;
-Krank bilyaların değişim zamanını nasıl anlarız ? (Kompresördeki zırıltılı ses bundanmı kaynaklı)
-Maaliyeti nedir?
doğru. rulman komple o parçadır, bilye ise içindeki dönen yuvarlak şeyler.
carlos o bahsettiğin ses eksoz un içi dağıldığı içinde çıkıyor olabilir:cat:Dostum eline sağlık fakat keşke konu hakkında daha detaylı bilgi verseydin sana birkaç sorum var;
-Maaliyeti nedir?
3 farklı ustaya baktırdım kimisi rulman dedi kimisi piston vuruyor dedi kimisi egzantirik subab ayarı dedi hepsinin ortak buluştuğu nokta ise motoru açıp bakmaktı tabi adamların tipine bakınca güven vermediği için açtırmadım öyle kaldı,yürüründe kesinlikle diğer ybr'lerden hiçbir farkı yok son sürat yada çekişi yerinde hatta gaza anormal tepkisi var,yalnız bu motordaki zırıltıdan nefret ediyorum.carlos o bahsettiğin ses eksoz un içi dağıldığı içinde çıkıyor olabilir:cat:
bi baktır istersen...