Bilinçsizce yaptığım bir hata.

Merhaba arkadaşlar benim bi sorunum olacak. Bugun bilinçsizce kaldırıma çıktım ve olan oldu sertçe motorun altı kaldırıma vurdu al taraf biraz hasar gördü acaba resimlere bi baksanızda olacağını bana söylermisiniz acaba ?

Şimdiden teşekkürler.

14y5ylc.jpg

2qcj8mo.jpg

motor kaç cc?

o ikinci fotoğraftaki içe çökmüş şey sanırım egzos borusu.. hani ufak tefek darbelerden çok bişey olmaz da, egzos borusu yarı yarıya daralmış. motor performansını değiştirebilir. en iyisi değiştirmek o boruyu :)... grenaj için pek bişey diyemeyeceğim...

bir de o bloktaki sızıntı nedir ki öyle?

100'lük kanuni seyhan. Sızıntının ne olduğunu bende bilmiyorum. Acaba bana bu hasarlar kaça patlar ?

MFH Nin iç dis yan granajları 40 tl di zamanında çok para etmez egzoz da komple 60 tl olması lazım

görüntü olarak beğenmiyorum dersen yenisi ile değiştir onun dışında etkilemez motoru

Egzoz saplamalarını acilen değiştir egzoz alttan darbe alırsa saplamalara aşırı yük biniyor bide çürümüşse kısa sürede kırılıyor saplama yani vida silindir kapağının içinde kalınca çok kötü oluyor, kırık vidayı çıkartırken delikler zarar görüyor ikide bi gevşeyen egzoz civatalarına sahip olabilirsin.

BLOKTA KIRILMA OLMAMIŞ BU TUR SEYLER FAZLA MASRAFLI OLMAZ AMA EGZOS COK YAMULDU ISE O BORUYU KESIP YENI BORU KAYNATTIRMAK GEREKEBILIR GRENAJ NETTEN BIR ARASTIR BAKALIM UCUZ OLAN BIR YERDEN ALIRSINIZ

motosikletinde yağ kaçakları var, sanırım karbüratör boğaz çevresindeki vidaların sıkılması gerekiyor. haberin olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar