Sen yaparsın valla,önceden haber verde karşılama töreni hazırlayalım.)
Aslında biliyormusun ilhan abicim , dereyi görmeden paçaları sıvamak istemiyorum ama ben paçaları uzun zamanlar öncesinden sıvadığım için hazırlıklıyım , kuşlar gibi özgürce uçmak belkide bir çok insanın hayalleri arasındadır , benimde öyleydi , biliyorum yuhhh diyen insanlar olacak , hadi ordan bee deyip kafa bulanlar, dalga geçenler,küçümseyenler, olacak , yapamasın o işler mühendis ve ayrodinamik işidir sen git kendi başına kumda oyna diyenler olacak , sen fırıncı adamsın ne işin olur uçmakla onunla bununla diyecekler, meraklı komşularım şaşkın şaşkın benle dalga geçip gülecekler ,lan irfan bu uçarmı diyecekler, ama uçacak uçuracağım ve bu işe gönülden inanıyorum , ilk önce 10 da 1 boyutlarından küçük modelini yapacağım , eğitim ,denge,yapısal bütünlüğü ve dinamiği ile alakalı verileri topladıktan sonra gerçek boyutlarda olanına başlayacağım tabi uzaktan radyo kumandalı bir sistem olacak aşağıdan kendim kontrol edeceğim ,
lakin içimdeki ateşi hırsı anlatmaya kelime dağarcığım elvermiyor , ben mucit filan değilim

ama yurtdışından binlerce euroya keklik gibi para sayıp aldığımız bir aleti yapma kararını 10 gün öncesinden verdim ve şu an itibari ile uzunca bir yolum var önümde , sadece sizlerden moral ve manevi destek istiyorum ,
biliyorum elimde teknik alet edavat eksiklerim var inşallah onlarıda tamamlayacağım , bir helikopter yada jet uçağı tabiki yapamam bir helikopterin yapımında kaç bin kişinin emeğinin olduğunu, hangi teknolojinin kullanıldığını , kaça malolduğu hakkında fikriniz varmı ? biliyormusunuz ?
ama yaşadığım coğrafyayı çoğumuzun görmek isteyipte göremediği bir açıdan gökyüzünde 1000 metreden izlemenin değerine paha biçilebilirmi ,?
bu konuyla alakalı ciddi şekilde adapazarında bir uçuş kursuna bu gün yarın kaydoluyorum artık allah sonumu hayır etsin , gelişmeleri olumsuzlukları burada hep beraber mercek altına alırız kimseye söylemek istemiyordum kısacası (uzun ince bir yoldayım gideceğim gündüz gece )
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:39 ----------
:cherry: olcaycım özelden adresini ver yada yuvacığa getireyim motorunu