Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaslar tekrar merhaba,
Gecen sayfalarda yazmıstım motorun parca bekledigini. Kısaca durumu tekrar ozetleyim 15 mayısta kaza yaptım. Eksper onayladı parca siparisi verildi ama sonra beni arayıp 3 parcanın yurtdısından gelecegi ici bir ay beklemem gerektigini soylediler. Bunun üzerine honda genel merkeze honda globale bayagı bir eleştirel mesaj atmıstım. Dun bana döndüler konuyla ilgili. Arayan bayan parcaların haziran sonunu bulabilecegini söyledi ve ben delirdim. Kendilerine böyle bir seyi kesinlikle kabul etmeyecegimi ve buna haklarının olmadıgını yasal olarak tedarikcinin elinde yedek parca bulunması gerektigini tüm mevzuatı anlattım. Daha sonra bana haziran basnda geminin yanasacagını felan söyledi ama hikaye. Motorun garantisi olsun olmasın azami tamir suresinin 1 ay oldugunu ve bu süre içinde motorum bana verilmesse muadil bir motorun tarafıma tahsis edilmesini talep ettim. eger verilmezse veya motorum gelmesse tüketici mahkemelerinde görüşecegimizi söyledim. Bakalım ne olacak. Beklenen parcada cok komiktirki grenaj, sırf bunun için bekliyorum yani. Yıllık iznimide haziran ayına almıstım uzun yola gidecektim ama hepsi yattı, hayatım allak bullak oldu yani

Özetle,

HONDA YEDEK PARCA KONUSUNDA İYİ FELAN DENİLİYOR AMA SADECE HIKAYE. BASINIZA BIRSEY GELİNCE ANLARSINIZ ARKADASLAR Kİ INSALLAH GELMEZ. BENIM ILK HONDA MOTORUM BU, BENDE YEDEK PARCADA IYIDIR DIYE BILYORDUM AMA GERCEKLER COK FARKLIYMIS, SIMDI TECRUBE EDIYORUM.

Hepinizin tekeri duz bassın, saglıcakla kalın, gelismelerden haberdar ederim yine

aynı dertten bende müzdaripim fakat bilmiyorum ne olacak ben nisanda verdim hala kafa karenajım gelmedi işin komik tarafı büyük parcalar geliyor küçükler gelmiyor türkiye honda ise yedek parça yı elinde tutamıyor elimde patlar diye tamam cbr250r çok güzel motor fakat yedek parça tedarik olmayınca a.q. böyle işin ben yarım yamalak biniyorum motora dün bide temmuz sonuna gelecek dedilerbu adamlar ne zannediyorlar kendilerini rekabetten sıkıldılar heralde yada hondanın müdürlerini gırtlağını birilerimi sıkıyor parça tedarik edilmesin diye öyle bişey varsa ben elimden geleni yaparım ama yok fanatiklerim var ne yapsam beni bırakmaz derselerde
ehh artık bi pamuk borcum olsun

Gecen sayfalarda yazmıstım motorun parca bekledigini. Kısaca durumu tekrar ozetleyim 15 mayısta kaza yaptım. Eksper onayladı parca siparisi verildi ama sonra beni arayıp 3 parcanın yurtdısından gelecegi ici bir ay beklemem gerektigini soylediler. Bunun üzerine honda genel merkeze honda globale bayagı bir eleştirel mesaj atmıstım. Dun bana döndüler konuyla ilgili. Arayan bayan parcaların haziran sonunu bulabilecegini söyledi ve ben delirdim. Kendilerine böyle bir seyi kesinlikle kabul etmeyecegimi ve buna haklarının olmadıgını yasal olarak tedarikcinin elinde yedek parca bulunması gerektigini tüm mevzuatı anlattım. Daha sonra bana haziran basnda geminin yanasacagını felan söyledi ama hikaye. Motorun garantisi olsun olmasın azami tamir suresinin 1 ay oldugunu ve bu süre içinde motorum bana verilmesse muadil bir motorun tarafıma tahsis edilmesini talep ettim. eger verilmezse veya motorum gelmesse tüketici mahkemelerinde görüşecegimizi söyledim. Bakalım ne olacak. Beklenen parcada cok komiktirki grenaj, sırf bunun için bekliyorum yani. Yıllık iznimide haziran ayına almıstım uzun yola gidecektim ama hepsi yattı, hayatım allak bullak oldu yani

Özetle,

HONDA YEDEK PARCA KONUSUNDA İYİ FELAN DENİLİYOR AMA SADECE HIKAYE. BASINIZA BIRSEY GELİNCE ANLARSINIZ ARKADASLAR Kİ INSALLAH GELMEZ. BENIM ILK HONDA MOTORUM BU, BENDE YEDEK PARCADA IYIDIR DIYE BILYORDUM AMA GERCEKLER COK FARKLIYMIS, SIMDI TECRUBE EDIYORUM.

Hepinizin tekeri duz bassın, saglıcakla kalın, gelismelerden haberdar ederim yine

bende geçen sene bir ön grenaj için 1 ay beklemiştim, honda nın servisi iyi falan filan hikaye bunlar :)

Sadece honda'da değil tüm japonlarda bu böyle Türkiyede fazla yedek parça stogu yok yamahada 2 hafta beklemiştim.
1 ay derler ama daha kısa sürede parçalarınız gelir.

Özetle,

aynı dertten bende müzdaripim fakat bilmiyorum ne olacak ben nisanda verdim hala kafa karenajım gelmedi işin komik tarafı büyük parcalar geliyor küçükler gelmiyor türkiye honda ise yedek parça yı elinde tutamıyor elimde patlar diye tamam cbr250r çok güzel motor fakat yedek parça tedarik olmayınca a.q. böyle işin ben yarım yamalak biniyorum motora dün bide temmuz sonuna gelecek dedilerbu adamlar ne zannediyorlar kendilerini rekabetten sıkıldılar heralde yada hondanın müdürlerini gırtlağını birilerimi sıkıyor parça tedarik edilmesin diye öyle bişey varsa ben elimden geleni yaparım ama yok fanatiklerim var ne yapsam beni bırakmaz derselerde
ehh artık bi pamuk borcum olsun

tükürem öyle hondaya da servisine de...

o değilde adamlar hararet göstergesi koymuş ama motor fan açıyor yanıyom kardeş gazlada az rüzgar geldin diyo genede o gösterge 3 tırnaktan yukarı çıkmıyor :)

ya banada aynı sey oluyor devamlı fan acıyor alet benimkindemi bir problem var diyodum bende..

fan standart 106 derece devreye girer.O sıcaklıga kadar o tırnagın yükselmesi lazım yani oraya o zımbırtıyı koyduysan :)
normal sıcaklıgı zaten 80 derecelerdir.Cıbırın biraz fazla fan açtığı aşıkar :)

hepımızın termometresı bozuk olmayacagına gore dedıgın gıbı fazladan calısıyordur ne olur ne olmaz dıye :) benım 3 defa mı ne calıstı aldıgımdan berı. 2si izmir'de sıcakta acayıp bır dur kalktaydım arkadaslarımı arabada olduklarından terk edemedegım ıcın.bırınde foca'da arnavut kaldırımında 10dk gıtmek zorunda kaldım yavas yavas :)

foto - vıdeolar geldı :)

ses tam istedigim gibi artık. rolantım ve ara gazım tok&gurultulu + 8.000 sonrası ıncelen o guzel racing sesim :) tek basıma oldugum ıcın ve lojmanda oldugumdan yıne cok bagırtamadım :) bır daha gıttıgımde sahın abıden rıca ederım, arkamdan ceker guzel bır vıdeo :)

fotolar buyuk koydum.parcaları takmak ıstedıgınızde,ozellıkle grenaj takozunu,yardımcı olur sıze :)

324_KKle.JPG

51351_IH3p.JPG

1412412_Nuq0.JPG

515_dV6a.JPG

4124_8cgE.JPG

5215_5HET.JPG

98_18Ju.JPG

908_3toq.JPG

9009_PQ3d.JPG

u8090_cD34.JPG

8yu9y9_fjzS.JPG

8u98u_ktOT.JPG

908_YSBt.JPG

http://www.youtube.com/watch?v=Ka_PI5tmGyI&feature=youtu.be

güle güle kullan usta güzel olmuş, tiger egzozu burada satan ve takan var mı yoksa izmir'den isteyip burada ustaya mı taktırcaz ?

güle güle kullan usta güzel olmuş, tiger egzozu burada satan ve takan var mı yoksa izmir'den isteyip burada ustaya mı taktırcaz ?

Emeklerine değmiş ve çok güzel olmuş. Güle güle kullan.. :)

tesekkurler arkadaslar :) gunboyu ugrastık ama degdı :)

ıstanbul-tiger

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...st-99-07-tri-800-komple-karbon-87061779/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...rjinal-karbon-agizli-ses-egsoz-85929953/detay

arkadaslar motorumu satıp gt250 alsam çok mü kötü etmiş olurum? söyle 6 ya falan? benim krediler biraz kastirmaya başladı.

arkadaşlar amortisörun yanından sarkan bu hortum nedir ve burada sarkar vaziyette durması rormal midir?

6xr04.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar