Ben seni farketmedim..... :(

Ben yavaş yavaş motorun bir yerlerine kurusıkı yerleştirmeyi düşünüyorum sıkacaksın topuklarına bunun gibilerin, daha çıkamıyacaklar trafiğe anlarlar o zaman motosikletin haklarından.

karşı taraf da senin kurusıkını gerçek zannedip kendi gerçek tabancasını çıkarıp saydırırsa ne olacak?

sende hem kurusıkı hem gerçek olsa çatışsanız ne olacak?

senin annen baban sevdiklerin üzülmeyecek mi?

kavga bile edilecekse karşı taraf başlatmalı bence. her kavgamda böyle yaptım ve çok faydasını gördüm.

karşı taraf da senin kurusıkını gerçek zannedip kendi gerçek tabancasını çıkarıp saydırırsa ne olacak?

sende hem kurusıkı hem gerçek olsa çatışsanız ne olacak?

senin annen baban sevdiklerin üzülmeyecek mi?

kavga bile edilecekse karşı taraf başlatmalı bence. her kavgamda böyle yaptım ve çok faydasını gördüm.

maxi; kavgada ilk yumruğu atan kazanır ama, dikkatli ol.. oğlum bak git olma :cherry:

maxi; kavgada ilk yumruğu atan kazanır ama, dikkatli ol.. oğlum bak git olma :cherry:

abi karşı taraf başlatacak; o sağ yumruğun geldiğini gördüğüm anda onun sağ yumruğu bana gelene kadar sol yumruğumla adamın burnunu alırım zaten. sonrası da gelir...

ama kesinlikle karşı taraf başlatacak.

o zaman strenghtim +8 artıyor.

abi karşı taraf başlatacak; o sağ yumruğun geldiğini gördüğüm anda onun sağ yumruğu bana gelene kadar sol yumruğumla adamın burnunu alırım zaten. sonrası da gelir...

Nasıl sen karşı taraf yumruğunu atana kadar vuruyorsun bizde çekip vururuz ama işim olmaz. Sadece bir fikir, ama farklı alternatif olur, aslında taşımama gerek yok herkezle dövüşürüm fakat karşıdakiler silahla çıkabiliyor.

Savasta falan degilsiniz bunun farkindasiniz degilmi?????
Sadece Trafiktesiniz.. :)
Yorumlari okudukca ne diyecegimi bilemiyorum.. :pr:

Bu arada gecmis olsun...

hım doğa üstü bi hızım var diyosun yani

kim

Hatayı kabullenip özür dilemenin bile bir erdem olduğunu farkedilmesi lazım önce,sonrası farkedilir zaten...

Pardon yorumda yazmamışım.. Çok geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatılmış :rendeer:

Pardon yorumda yazmamışım.. Çok geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatılmış :rendeer:

teşekkürler fatih ok :) sakin olmak her zaman iyi.. kavga etseydik, o beni veya ben onu pataklasaydım inan 1 ay kendime gelemezdim..
ne yaptım ben diye aynaya bakıp utanırdım heralde..böyle çok iyi oldu :):)

Öncelikle geçmiş olsun.
abi o AE piyasada bol o yüzden trafikdeki çukurlar tümsekler taşlar ne kadar normal ise ve bizde bunları bilerek kullanıyorsak, o AE larıda bilerek trafiğe çıkmakta yarar var yani onlardan kaçıcaz çözüm bu:)
Aynen katılıyorum. Hangisini düzelticen, düzeltmeye kalkarsan.
Birde hareket sonucunun dışarıdan görünüşü var. Ne kadar haklı da olsan, motosikletçiler serseri damgasını sadece kuvvetlendirir sinirle hareket etmek.
Bende bazen inanılmaz deliriyorum ama sonra derin bir nefes alıp,o dinlemese, bildiğini de okusa hatta yanlışını göstermeme sinirlenip celallense bile, ben kufur,hakaret vs. Etmeden yanlışını söylüyorum. Allah a havale edip yoluma devam ediyorum.

Hee çok arıza ya bağlarsam, polise şikayet ediyorum. Hatta bir kere gece eşimleyim, ben kırmızı da durdum, baktım sarı bostancı dolmuşu durmayacak, kenara zor attım kendimi yoksa arka çantadan takip uçuracaktı bizi. Acayip delirdim, sövdüm falan , bana ne gibisinden hareketler yapıyor. Gidip saldırsam az önce kırmızıda geçtiğinden habersiz müşteriler beni suçlu göstercek.

Ama biliyorum trafik yazin gece ya suadiye otelinin yada en kötü bostancı ışıklar da çevirme yapıyor,aldik plakasını hiç yavaşlamadan devam. Suadiye de çevirmeyi görüp atıldım.
Plakayı verdim hararetle olayı aldatınca 2dk. Sonra dolmuşu çektiler kenara. Müşterilerini de indirdiler.
Benim «vatandaş şikayeti yle» diye not düşüp imzamı alarak kırmızı cezası yazdılar :)
Bir de üzerinde ehliyet çıkmadı işte ben ondan sonrasını polislerin insafına bırakıp gittim :)
Bütün sinirim de geçti :)

Allah beterinden korusun Koray cım. Benimde bi kaç kez başıma geldi (Abi valla görmedim) vakkası. Birini hatta trafik sıkışınca yakalayıp yanına geçip camı el hareketimle açmasını isteyerek (Sen ayna kullanmayı bilmiyomusun kardeşim) demiştim. Laf dalaşı olmuştu aramızda. Allah hepimizi böyle deneyimsiz ve bilinçsiz 4 tekerli araç kullanıcılarından korusun. Dikkat ederseniz şoför demiyorum. Dönüşlerde sinyal vermekten dahi aciz taksi sürücüsüne asla şoför demem. Şoför bu işi hakkını vererek yapan adama denir. Nasıl bi doktorun, bi pilotun mesleğini icra ederken hata yapma şansı yoksa bi şoföründe hata yapma gibi bi şansı, lüksü olmamalı, ama ne yazık ki bizim ülkemizde şoförlerin dahi kendince hata yapmaya ve kendilerini buna rağmen savunmaya hakları var. Allah hepimizi bu densizlerden korusun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Doblo benzeri araçlara dikkat, bunları kullananlar bildiğin öküz oluyor genelde. (Kullanan varsa alınmasın, siz istisnasınız :wiinkk:). O yüzden taksicilerden sonra 2. sırada bunlar var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar