Ben seni farketmedim..... :(

Bugün sokak arasından giderken aynı sokakta 1+1+1 olarak 3 kişi önüme fırladı. Hepsindende yavaş gittiğim yolu ortaladığım ve onları farkettiğim için kurtuldum..

Motosikleti
Cbr 650F
geçmiş olsun kardeş
Allah korusun bu tür manyaklardan

hacı sen işi bilememişsin. Oğlum bak giitt diyecektin. :queen:

Koray abi geçmiş olsun. Farketmediyse sen onu farkettiriverseydin güzelce ama en güzelini yapmışsın. :)

arkadaşlar şahsen ben dört tekerden inipte 2 tekere bindiğim andan itibaren kedi yavrusuna dönüyorum geçenlerde bende benzer bir durum yaşadım ve anladımki trafikte motosikleti ses çıkaran bisiklet olarak gören çok "AE" :) var. ondan dolayı motor üzerindeyken olasıkları sürekli gözden geçirmeye başladım. yani birilerinin sizi farketmesini veya sizin haklarınızı bilmesi gerektiğini unutun çünkü maalesef beyhude bir beklenti olur. yani uzun sözün kısası siz kendi canınızın bekçisisiniz herkese karşı motosiklete bindiğiniz andan itibaren... saygılar

F54

kanka çaksaydın kafayı olmadı kask la girişseydin ağız burun gitseydin yani...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aga bu zaman da kendini göstermen lazım ama öyle ama böyle:pr:
geçen 2 tane dolmuşcu dayı yı alıyordum aşşağıya sen yaşlarda var dı 2 side:queen:

Vışşşşşşşşş
sözümü geri aldım.

Ben yavaş yavaş motorun bir yerlerine kurusıkı yerleştirmeyi düşünüyorum sıkacaksın topuklarına bunun gibilerin, daha çıkamıyacaklar trafiğe anlarlar o zaman motosikletin haklarından.

Gecmis olsun. Aynadan gordugunde ve tehlikeyi farkettiginde tedbirini alsaydin keske. Yavaslayip onunu acmak sakat kalmaktan iyidir.

Eyüp abi; önümüzde refüj olduğu için olabildiğince sağa yanaştım ama bilirsinki yol daraldı ..ilk ben girdim.. o da refüje girmemek için benim önüme kırdı.. Nasıl bir refleks kullandığımı bilmiyorum :)

---------- Post added at 02:10 ---------- Previous post was at 02:08 ----------

Aaa bizim mahaleymiş görmedim kusura bakma derdin ne olcak 1-1 olurdu :D

Sabit Üstadım; inan ki linç olurdu... Bana kalmazdı bişey.. :cherry: Zaten bizim tilkiler kulakları dikti, bende arkadaş muhabbeti yapıp tartışma havası vermemeye çalıştım..
Eminimki onlarda sıcaklardan falan gerilmiştir :p

---------- Post added at 02:12 ---------- Previous post was at 02:10 ----------

Aslında temiz bi dayak yiyeceklerki trafikte gözleri 4 açmayı öğrenecekler. :pr:

Öyle ama düşünsene adamı dövdüğümü.. Bundan sonra tüm motorlu sürücelere savaş açıp eziyormuş :p :cherry:

---------- Post added at 02:15 ---------- Previous post was at 02:12 ----------

Sakin tavrınızdan dolayı tebrik ediyorum, yaptığı hatanın üzerine bir de üste çıkmaya çalışan insanlara tahammülüm yok şahsen! Bu olayın şiddetle bitmemesine şaşırdım :silent: Çelik gibi sinirleriniz olmalı :thumleft:

Teşekkür ederim.. Zor sinirlenirim.. :cat: ama şunada bağlamak lazım, düşme tehlikesi geçirdiğim için hâlâ panik haldeydim.. :)

---------- Post added at 02:17 ---------- Previous post was at 02:15 ----------

"oğlum bak git" mevzusu gibi sonunda bir dayak gelecek sandım ama, nerdeee :mrgreen:

Her zaman herşey '' oğlum bak git '' değildir.. Bazı zamanlar '' git bak oğlum'' demesinide bilmek gerekir :queen: :wiinkk:

---------- Post added at 02:20 ---------- Previous post was at 02:17 ----------

sollarken görüyoda çarparkenmi görmüyor onu anlamadım:sunny:

Bi gün sert bi kayaya çarpınca anlar.. Sonra görmeye başlar muhtemelen....:bounce:

---------- Post added at 02:24 ---------- Previous post was at 02:20 ----------

Armut odunu hala sende
Farkettirizereydin o anda kendini yahu,ayrıca buda benim farkım derdin .

Abi armut odunu bende de , motora sığmıyo ki... pisiklet gibim motor.. :p

---------- Post added at 02:31 ---------- Previous post was at 02:24 ----------

dayak atmaya karşşıyız ama bu adam dayağı hak etmiş.... ben olsam kask ile camını indirirdim...

cık cık cık ramo.. senin gibi milli kuryeye yakışıyor mu? :p harbiden dövmek lazımdı ama dediğim gibi kanka, bizim mahalleydi yahu, adam haşamat olurdu.. :pl:

---------- Post added at 02:33 ---------- Previous post was at 02:31 ----------

Geçmiş olsun.. Özellikle ufak çaplı motorları hiç önemsemiyorlar.. En kötüsü böyle olsun inşallah.

teşekkürler.. cümlemizi allah bunlardan korusun .. ufak motorları sallamadıkları zaten alenen ortada... :cat:

---------- Post added at 02:36 ---------- Previous post was at 02:33 ----------

geçmiş olsun koray ... bakan körmüş o doblunun söförü

eyvallah abi, aynen öyle.. sağlık raporu veren doktorla tanışmak lazım.. :p

---------- Post added at 02:39 ---------- Previous post was at 02:36 ----------

geçmiş olsun koray abi ucuz atlatmışsın böyle sürücüler olduğu sürece motor sürmek çok zor her an birşey olacakmış gibi tedirginiz böylelerine ehliyet verende kabahat :pr:

doğru fatihim..sağolasın :cherry:

---------- Post added at 02:45 ---------- Previous post was at 02:39 ----------

kanka çaksaydın kafayı olmadı kask la girişseydin ağız burun gitseydin yani...

öylede kanka, bazen düşünüyorumda bu yaşına kadar insan olamamış dayak yiyince mi akıllanacak... gerek yok kanka.. zaten ben onunla konuşmak için onu durdurdum..
bu şekilde kullanma acemisi var tecrübelisi var dedim.. bu civarda okullar var gençler kaçak göçek kullanıyor dedim.. inşaatçı malası gibi yüzüme bakıyo :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar