Öncelikle geçmiş olsun.
abi o AE piyasada bol o yüzden trafikdeki çukurlar tümsekler taşlar ne kadar normal ise ve bizde bunları bilerek kullanıyorsak, o AE larıda bilerek trafiğe çıkmakta yarar var yani onlardan kaçıcaz çözüm bu
Aynen katılıyorum. Hangisini düzelticen, düzeltmeye kalkarsan.
Birde hareket sonucunun dışarıdan görünüşü var. Ne kadar haklı da olsan, motosikletçiler serseri damgasını sadece kuvvetlendirir sinirle hareket etmek.
Bende bazen inanılmaz deliriyorum ama sonra derin bir nefes alıp,o dinlemese, bildiğini de okusa hatta yanlışını göstermeme sinirlenip celallense bile, ben kufur,hakaret vs. Etmeden yanlışını söylüyorum. Allah a havale edip yoluma devam ediyorum.
Hee çok arıza ya bağlarsam, polise şikayet ediyorum. Hatta bir kere gece eşimleyim, ben kırmızı da durdum, baktım sarı bostancı dolmuşu durmayacak, kenara zor attım kendimi yoksa arka çantadan takip uçuracaktı bizi. Acayip delirdim, sövdüm falan , bana ne gibisinden hareketler yapıyor. Gidip saldırsam az önce kırmızıda geçtiğinden habersiz müşteriler beni suçlu göstercek.
Ama biliyorum trafik yazin gece ya suadiye otelinin yada en kötü bostancı ışıklar da çevirme yapıyor,aldik plakasını hiç yavaşlamadan devam. Suadiye de çevirmeyi görüp atıldım.
Plakayı verdim hararetle olayı aldatınca 2dk. Sonra dolmuşu çektiler kenara. Müşterilerini de indirdiler.
Benim «vatandaş şikayeti yle» diye not düşüp imzamı alarak kırmızı cezası yazdılar
Bir de üzerinde ehliyet çıkmadı işte ben ondan sonrasını polislerin insafına bırakıp gittim
Bütün sinirim de geçti