Ben seni farketmedim..... :(

Bugün evin bodrumunda balık malzemelerimi ayarlıyordum.. :) O anda annem aradı gelirken yoğurt al dedi.. Tamam dedim.. :cat: Neyse motorun başına gittim..
Kaskımı taktım ,gideceğim yer yaklaşık 2 km civarı... Yolda giderken aynadan deli gibi gelen doblo marka şirket arabasını farkettim. :cyclopsan Hemen önümüzdede
yol ayrımını sağlayan refüj var.. İçimden sollama sakın demeye kalmadı ki ,akraba evliliği beni solladı.. ::yanliss:Daha sonra refüj önüne çıkınca üstüme kırdı..Doblo nun
arka kapısı dizliğime değdi.. ::angry2:: O anki panik ve korku ile birlikte çok acı bir korna yaptım durması için el kol hareketi yaptım.. Sonrasında gördü ve durdu.. ::karma::

kısaltmalar (MT) motosiklet (AE) akraba evliliği :queen: :pl:

MT : sen ne yapıyorsun ya, benimi öldüreceksin.. ::sas::
AE : ne bağırıyorsun yaa :jocolor:
MT : böyle araba kullanırsan trafikteki insanları tehlikeye atıp öldürebilirsin ::stretche
AE : sende yolda hızlı git biraz.. :sunny:
MT : bu taşıt değil mi ,yürüşüş yolunda mı kullanacağız ::koop::
AE : O zaman yolu ortalayıp gitmeyeceksin..
MT : sana helal olsun ,hâlâ haklı olduğunumu düşünüyorsun ::pokey::
AE : tabiki ben haklıyım
MT : tamam o zaman özürdilerim.. ::cekic::
AE : Havalar sıcak hepimiz gerginiz, ayrıca inan ben seni farketmedim ::deliir::

Sonuç piyasada ''ben seni farketmedim '' diye gezinen idoitler oldukça ,biz motosiklet severlere saygı olmayacak.. Ve ölümlerde devam edecektir...
Okuduğunuz için teşekkürler.. Herkesin tekeri düz bassın, allah kaza bela vermesin.... ::thanks:

İnşallah girer bi gün orta refüje... Orta refüjdeki tabela direği de.....

Banada birisi ben seni görmedim demişti. Benden yediği fırçayı ne babasında, ne öğretmeninden, ne de komutanından yemiştir. Bir şey dese dümdüz edeceğimi biliyor. Malesef büyük balık küçük balığı yiyor. Bizi görmeyenleri bir gün daha büyük bir araç görmeyince akıllanırlar...

Ya o AE tam zopalıkmış "Oluım bak git" demedin mi :D

olum bak git desem ,bizim mahalleydi.. adam ölürdü heralde.. ondan ben hep geri yaptım... :cherry:

---------- Post added at 14:50 ---------- Previous post was at 14:48 ----------

Gözleri nereye bakıyormuş onuda sorsaydın ya ?

bana bakmadığı kesindi.. :jocolor:

---------- Post added at 14:52 ---------- Previous post was at 14:50 ----------

İnşallah girer bi gün orta refüje... Orta refüjdeki tabela direği de.....

özcan baba öylelere bişey olmuyor.. olan bize oluyor.. arka kapı dizime değince nasıl toparladığı bilmiyorum.. çok korktum .. istemsiz direksiyonu sert bi şekilde çevirdim..

Adama bir nebze olsa katılıyorum sol şeritten gideceksen arkandaki trafik senden hızlı olmıyacak

Banada birisi ben seni görmedim demişti. Benden yediği fırçayı ne babasında, ne öğretmeninden, ne de komutanından yemiştir. Bir şey dese dümdüz edeceğimi biliyor. Malesef büyük balık küçük balığı yiyor. Bizi görmeyenleri bir gün daha büyük bir araç görmeyince akıllanırlar...

ben ilk etapta sinirlendim ,tam da bizim arkadaşların oto yıkaması önündeydik.. Kulakları bi diktiler vallahi gelecekler diye ödüm koptu.. bende adamı sıvazladım falan.. arkadaş görüntü verdim..
yoksa pişman olurdu heralde :mrgreen:

---------- Post added at 14:56 ---------- Previous post was at 14:54 ----------

Adama bir nebze olsa katılıyorum sol şeritten gideceksen arkandaki trafik senden hızlı olmıyacak

gidiş geliş yolda yolu ortalamadık ki.. mahalle arasında 90 km ile gidecek halimiz yok.. 30 km hız sınırı var bende 40 km ile gidiyordum.. :bounce:

Gecmis olsun. Aynadan gordugunde ve tehlikeyi farkettiginde tedbirini alsaydin keske. Yavaslayip onunu acmak sakat kalmaktan iyidir.

Aslında temiz bi dayak yiyeceklerki trafikte gözleri 4 açmayı öğrenecekler. :pr:

Ne yaparsak yapalım abi onlar bizi takmıcak Eğitim şart Onlar için tek duamız umarım bir gün onlarda motorcu olurda yaptıklarının yanlış olduğunu anlarlar.

Sakin tavrınızdan dolayı tebrik ediyorum, yaptığı hatanın üzerine bir de üste çıkmaya çalışan insanlara tahammülüm yok şahsen! Bu olayın şiddetle bitmemesine şaşırdım :silent: Çelik gibi sinirleriniz olmalı :thumleft:

"oğlum bak git" mevzusu gibi sonunda bir dayak gelecek sandım ama, nerdeee :mrgreen:

sollarken görüyoda çarparkenmi görmüyor onu anlamadım:sunny:

sizin arkanızdan geliyor ve sizi solluyor üstüne üstlük görmedim diyor.

siz arkasından gelirsiniz göremeyebilir. bunu anlarım.fakat o sizin arkanızdan geliyor ve sizi görmüyorsa gözüne gözlük cebine sözlük saçına tarak ... anlayan anladı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Armut odunu hala sende
Farkettirizereydin o anda kendini yahu,ayrıca buda benim farkım derdin .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar