- Konu Yazar
Bugün evin bodrumunda balık malzemelerimi ayarlıyordum..
O anda annem aradı gelirken yoğurt al dedi.. Tamam dedim.. :cat: Neyse motorun başına gittim..
Kaskımı taktım ,gideceğim yer yaklaşık 2 km civarı... Yolda giderken aynadan deli gibi gelen doblo marka şirket arabasını farkettim. :cyclopsan Hemen önümüzdede
yol ayrımını sağlayan refüj var.. İçimden sollama sakın demeye kalmadı ki ,akraba evliliği beni solladı.. ::yanliss
aha sonra refüj önüne çıkınca üstüme kırdı..Doblo nun
arka kapısı dizliğime değdi.. ::angry2:: O anki panik ve korku ile birlikte çok acı bir korna yaptım durması için el kol hareketi yaptım.. Sonrasında gördü ve durdu.. ::karma::
kısaltmalar (MT) motosiklet (AE) akraba evliliği :queen:
l:
MT : sen ne yapıyorsun ya, benimi öldüreceksin.. ::sas::
AE : ne bağırıyorsun yaa :jocolor:
MT : böyle araba kullanırsan trafikteki insanları tehlikeye atıp öldürebilirsin ::stretche
AE : sende yolda hızlı git biraz.. :sunny:
MT : bu taşıt değil mi ,yürüşüş yolunda mı kullanacağız ::koop::
AE : O zaman yolu ortalayıp gitmeyeceksin..
MT : sana helal olsun ,hâlâ haklı olduğunumu düşünüyorsun :
okey::
AE : tabiki ben haklıyım
MT : tamam o zaman özürdilerim.. ::cekic::
AE : Havalar sıcak hepimiz gerginiz, ayrıca inan ben seni farketmedim ::deliir::
Sonuç piyasada ''ben seni farketmedim '' diye gezinen idoitler oldukça ,biz motosiklet severlere saygı olmayacak.. Ve ölümlerde devam edecektir...
Okuduğunuz için teşekkürler.. Herkesin tekeri düz bassın, allah kaza bela vermesin.... ::thanks:
Kaskımı taktım ,gideceğim yer yaklaşık 2 km civarı... Yolda giderken aynadan deli gibi gelen doblo marka şirket arabasını farkettim. :cyclopsan Hemen önümüzdede
yol ayrımını sağlayan refüj var.. İçimden sollama sakın demeye kalmadı ki ,akraba evliliği beni solladı.. ::yanliss
arka kapısı dizliğime değdi.. ::angry2:: O anki panik ve korku ile birlikte çok acı bir korna yaptım durması için el kol hareketi yaptım.. Sonrasında gördü ve durdu.. ::karma::
kısaltmalar (MT) motosiklet (AE) akraba evliliği :queen:
MT : sen ne yapıyorsun ya, benimi öldüreceksin.. ::sas::
AE : ne bağırıyorsun yaa :jocolor:
MT : böyle araba kullanırsan trafikteki insanları tehlikeye atıp öldürebilirsin ::stretche
AE : sende yolda hızlı git biraz.. :sunny:
MT : bu taşıt değil mi ,yürüşüş yolunda mı kullanacağız ::koop::
AE : O zaman yolu ortalayıp gitmeyeceksin..
MT : sana helal olsun ,hâlâ haklı olduğunumu düşünüyorsun :
AE : tabiki ben haklıyım
MT : tamam o zaman özürdilerim.. ::cekic::
AE : Havalar sıcak hepimiz gerginiz, ayrıca inan ben seni farketmedim ::deliir::
Sonuç piyasada ''ben seni farketmedim '' diye gezinen idoitler oldukça ,biz motosiklet severlere saygı olmayacak.. Ve ölümlerde devam edecektir...
Okuduğunuz için teşekkürler.. Herkesin tekeri düz bassın, allah kaza bela vermesin.... ::thanks: