Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sürüş teknikleri derken ne demek istediğini tam anlamadım ama kısaca günün özeti , motoru dengede tutma, park etme, çalıştırma, kaldırma, vites büyültme/küçültme, dönüşler , frenlemeler , ani fren yapma tekniği vs. ilk gün bunlar vardı.

Arkadaşlar,Anadolu yakasında mümkünse kadıköy -maltepe dolaylarında, üyelikle motorunu otoparka bırakan arkadasımız varmıdır hiç aramızda? yada böle bir soruya şurası burası olabilir diye yardımcı olabilecek kimse varmı? sağlam biryerim yok motoru koymak için fikirlerinizi bekliyorum
Teşekkürler...

Süper zevkli bir gezi oldu açıkcası :) Ben de ilk defa 130 ları gördüm ve titreşim falan hikaye gayet rahattı :) Gelmeyenler kıskansın. İnşallah bu hafta da başka yerlere gideriz Andaç abi ne dersin :)
Bana uyar Eren, pazar günü senin istediğin bi yer varsa güzergahı sen ayarla. saat olarakta sabah erken saatler bile bana uygun, yüzmeyi düşünürseniz daha şık olur :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:28 ----------

Benzin göstergesinin 6. çubuğu (F nin tam altındaki) bende 10-15 km sonra sönüyor diğer çubuklar 50 kmde bir sönüyor. 6'dan 5'e düşme sizde de mi bu kadar çabuk oluyor?
Bir de benzin alırken max. 11 buçuk litre aldım şimdiye kadar. Motoru dikeltip yan ayaktan daha fazla almak mı lazım benzin 6. çubuğun fazla gitmesi için?
benim motora ilk benzin aldığımda full depo 10,92 lt almış. benim hesaplarıma göre bu şekilde full depoyla 350 km gidiyor.

tuh , ben de yenı sıparıs ettım umarım sorun yasamam :) tecrube edıp yazarım ben de taktıktan sonra.

benım 10km bıle yanmıyor :) en fazla 7.5lıtre alabıldım. lakın ben depo kapagı altındakı metallere kadar dolduruyorum + motoru dık tutmuyorum hıc alırken. sen yıne 11.5 ıyı almıssın :)

birde sen tak hocam bakalım sende yapmazsa benim motorda sorun var demektir :queen:

o senın motoru sevmemiştir... : )) ver bak benim motora hem nasılda yakışır sarı jant ve kırmızı kalıperlere hemde sarı renklı manetlere bak bakalım ozaman titreyebiliyormu : ))
ayıp ediyon ahmet abi lafı olmaz :) motorda baya yakışıklı oldu senin

Arkadaslar merhaba,
Daha önceki mesajlarda yazmıstım kaza yaptıgımı. Son durum olarak exper onayladı motorun tamiri basladı. Ama dun beni aradılar ve 3 parcasının yurtdısından gelecegini ve 1 ay surebilecegini söylediler. Bu durumu hızlandırmak için ne yapabilirim bi öneriniz varmı?

Arkadaslar merhaba,
Daha önceki mesajlarda yazmıstım kaza yaptıgımı. Son durum olarak exper onayladı motorun tamiri basladı. Ama dun beni aradılar ve 3 parcasının yurtdısından gelecegini ve 1 ay surebilecegini söylediler. Bu durumu hızlandırmak için ne yapabilirim bi öneriniz varmı?
honda TR'nin elinde bazı parçalar yok benimde 1 parçam mayıs sonu gibi gelecek 1 tanesi geçen hafta geldi onu bir ay bekledim başka honda servislerine bir sor derim ama onlarda da olacağını sanmıyorum

hepsi aynı hocam ya. honda merkeze mesaj attım. şimdide honda globale mail atcam bakalım nolcak

Dün sipariş ettiğim suomy Vandal mirror model kaskımın renklerinin bana uymadığını gördüm. Bunun üzerine hondamototal'a telefon açtım, gayet ilgiliydiler. Siparişimin üstüne ek havale yaparak Shoei xr1100 enigma tc-2 modelini sipariş ettim. Aslında Suomy'nin güzel indirimlerinden faydalanmak istiyordum fakat Shoei daha iyi tabi ki. İki katı fiyat farkını saymazsak tabi ki :p.

Arkadaslar merhaba,

ee ne anladım ben hondanın servis ağından parça problemi olmamasından..kendim getirtsem 15 günde gelir parça...

birde sen tak hocam bakalım sende yapmazsa benim motorda sorun var demektir :queen:

ayıp ediyon ahmet abi lafı olmaz :) motorda baya yakışıklı oldu senin
bende sarı elçik vardı ama orjinal olmadıgından begenmedik geri cıkardık..bitti montajı kaldı sanırım bugün hallederiz malum mayıs ayı vergı ayı çok yogunum

Herkeze selam bugun istoc aneste 1000lik bakimimi yapmis bulunmaktayim 48lira tuttu zincirimide sonunda gerdirdim smdi gayet normal hersey bakalim rodaj bitti sanirsam biraz daha devirli kullanabiliirim

48lira az tutmus gercekten :)

bugun sıparıslerım geldı. kısmetse cumartesı gunu taktıracagım hepsını + dbkıllerı da yaptıracagım + arka sehpa alacagım :) he bı de hala mecalim kalırsa bikac yere de ufak sticker tarzı bıseyler yapmak ıstıyorum. yagmur yagmazsa cok ısımız var :)

keiti koruma takozu
rizoma elcik
rizoma elcik topuzu
redline manet

90u_pM96.jpg

48lira az tutmus gercekten :)

bugun sıparıslerım geldı. kısmetse cumartesı gunu taktıracagım hepsını + dbkıllerı da yaptıracagım + arka sehpa alacagım :) he bı de hala mecalim kalırsa bikac yere de ufak sticker tarzı bıseyler yapmak ıstıyorum. yagmur yagmazsa cok ısımız var :)

keiti koruma takozu
rizoma elcik
rizoma elcik topuzu
redline manet

http://www.kolayresim.com/up/90u_pM96.jpg

öncelikle hayırlı olsun :). Sakıncası yoksa nereden sipariş ettiğini ve fiyatlarını yazabilirmisin abi

rq7

Herkeze selam bugun istoc aneste 1000lik bakimimi yapmis bulunmaktayim 48lira tuttu zincirimide sonunda gerdirdim smdi gayet normal hersey bakalim rodaj bitti sanirsam biraz daha devirli kullanabiliirim
yardır hocam sıkıntı yok rodaj çok sıkıcı oluyor gercekten

öncelikle hayırlı olsun :). Sakıncası yoksa nereden sipariş ettiğini ve fiyatlarını yazabilirmisin abi

dırek net sıparısı verdım zaten sakıncası yok elbette :)

http://www.anesmotor.com/catinfo.asp?src=elcik+rizoma&imageField2.x=0&imageField2.y=0
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...r-125-cbr-250-kisa-spor-manet-83710664/detay#

keiti koruma takozu (anesmotor 150tl)
rizoma elcik (anesmotor 114tl)
rizoma elcik topuzu (anesmotor 112tl)
redline manet (fatihkılıclı 150tl)

ya bu arada depo padi arıyorum bir turlu bulamadım bıze gore. hep vıdalılara gore var.

http://www.anesmotor.com/catinfo.asp?src=elcik+rizoma&imageField2.x=0&imageField2.y=0
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...r-125-cbr-250-kisa-spor-manet-83710664/detay#

ya bu arada depo padi arıyorum bir turlu bulamadım bıze gore. hep vıdalılara gore var.

Hayırlı olsun ürünleriniz. Güle güle kullanın. Koruma takozları takıldıktan sonra ki resimlerini büyük bir merakla bekliyorum. Bu arada bende arka sehpa bakıyorum. İnternetten araştırırken şu ilana rastladım belki ilginizi çeker; http://www.otosever.com.tr/?urun-562-MOTOSiKLET-STAND---SEHPA--ARKA-.html

Ben daha motoru almadım :). Çünkü alsam da motorla ilgilenme fırsatım yok maalesef :(. Fakat aksesuarlarımı filan alıyorum şimdiden. Neyse, fazla uzatmadan görüşmek üzere :).

Anes motor'da hrc tank ve depo pad var set olarak 70 lira olması lazım.ben kullanıyorum gayet güzel bizim motorlara uyuyo.Arayın bi isterseniz sadece depo pad i yollayabilirler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar