[Ankara - MT]

hakanların evdeyiz...
ben hüseyin,yunus,bülent,ünal,şener şu anda oturuyoruz.
kşama doğru da koray ve buğra gelecekler.
gelmek isteyen tüm dostları bekleriz.
hüseyin...0538 489 90 95

hakanların evdeyiz...
ben hüseyin,yunus,bülent,ünal,şener şu anda oturuyoruz.
kşama doğru da koray ve buğra gelecekler.
gelmek isteyen tüm dostları bekleriz.
hüseyin...0538 489 90 95

o kadar sap çocuun evini kokutlayın la:queen::queen::queen:

valla ben de o kokuya bi miktar katkıda bulunmak isterdim ama maalesef hayat şartları:)

hepinize iyi eğlenceler...yarın öğlen müsait olabilirim sanırım..telefon çakarım...

o kadar sap çocuun evini kokutlayın la:queen::queen::queen:

valla ben de o kokuya bi miktar katkıda bulunmak isterdim ama maalesef hayat şartları:)

hepinize iyi eğlenceler...yarın öğlen müsait olabilirim sanırım..telefon çakarım...

hüseyin abi sana kokulu öpücük yolluyormuş :)

keske gelebilseydin

hüseyin,yunus,bülent,ünal,şener,koray,buğra,caner, ahmet, selim ve gelecek olan ekrem var haydi hayırlısı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ankaranın motorcuları gezdi geldi bile:mrgreen:

yapsaydık bile tadı olmayacaktı ahmetcim.şu anda dışarıda felaket bi yağmur yağıyor.ben motoru çıkartmadım arkadaşın cbr la çıktık.mühyeye gittik biraz kontra gösterdim ona.sonra da dağıldık zaten.

Forumdan Uzaklaştırıldı
hadi ya, eryamanda piknik havası var valla.. Göksuda yer yok oturacak :pr: neyse artık başka zaman çeviririz suçukları :)

Arkadaşa gitmiştim bu taraflarda oturan, kahvaltı niyetine bişeyler yedik, sonra da iki oturduk muhabbet çıktım eve geldim, geleli yarım saat oluyor, gelişte 10 dakikalık yolda yediğim yağmur ve dolu sayesinde donuma kadar ıslanmış bir şekilde eve girdim. Ben böyle şansın taa.. :pr:

yağmur falan yemedim allahtan.geçmiş olsun bülentcim.şu fotoğrafları da artık atsan da gülsek.:cherry:

Motosikleti
VFR1200X
Bizde hafif ıslanır gibi olduk yibaya giderken hemen sığındık bi balkon altına. Kızılayda koray bize katıldı karanfilde bişeyler yedik kahve içtik aha şimdide eve geldik. öğlen decathlon da şenerle karşılaştık angara küçük yer; akşam esk yolunda tekrar karşılaştık. Şimdi motor soğusun yağını değiştirecem zincir temizleme yağlama işine girecem yarına hazır olsun motorlar :cherry:

Bizde hafif ıslanır gibi olduk yibaya giderken hemen sığındık bi balkon altına. Kızılayda koray bize katıldı karanfilde bişeyler yedik kahve içtik aha şimdide eve geldik. öğlen decathlon da şenerle karşılaştık angara küçük yer; akşam esk yolunda tekrar karşılaştık. Şimdi motor soğusun yağını değiştirecem zincir temizleme yağlama işine girecem yarına hazır olsun motorlar :cherry:

Ben de Şenerle karşılaştım eve giderken Etimesgutta, bu adamdan kaç tane var! :silent: :queen:

hadi ya, eryamanda piknik havası var valla.. Göksuda yer yok oturacak :pr: neyse artık başka zaman çeviririz suçukları :)

Dostum sen eryamandamisin bu gün bişey yapilmiyor diye ankarayi dört döndüm buralardaysan keşke haberlesseydik.. gerçi kimseyle bi tanısamadik ama :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------

Bi denk getirelim dolasalim arkadaşlar ya hadi dolasmayida geçtim bi tanisalim etimesgut grubu nerde ya ben eryaman migrosun önündeki binada oturuyorum bi haber ediverin artikin yaa :)

Hakan kardeşimle bugün son birkez görüşüp vedalaştık, her ne kadar Çanakkale MT ye gönderiyor olsak da bizim için hep ankaralı kalacak :mrgreen: işte kardeşimle gittiğimiz Kızılcahamam gezisinden kareler...

fotoraf0517d.jpg

fotoraf0518.jpg

fotoraf0519h.jpg

fotoraf0520.jpg

fotoraf0521.jpg

fotoraf0522.jpg

fotoraf0523.jpg

fotoraf0525.jpg

fotoraf0526p.jpg

fotoraf0527.jpg

fotoraf0528t.jpg

fotoraf0529d.jpg

fotoraf0530.jpg

fotoraf0531c.jpg

fotoraf0532.jpg

fotoraf0533d.jpg

fotoraf0534.jpg

fotoraf0535.jpg

fotoraf0536.jpg

fotoraf0537.jpg

fotoraf0538.jpg

fotoraf0541s.jpg

fotoraf0542.jpg

fotoraf0543.jpg

fotoraf0544z.jpg

fotoraf0546r.jpg

Yolun açık olsun kardeşim!..
sonkoe.jpg

To be continued...

bakçeli de 3 tane racer ci vardı valla bizimkilerden hiçkimseyi görmedim. onlar da vız vız dediler gittiler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar