böyle bir araba varmı?Bi araba 100 km/3.50 Litre benzin yakar motor arabadan cok yakıyormus :S
yakıt tasarrufu çok çok iyiymiş diye konuşuluyor. 4.5 lt 100/km ortalama benim yaktığım yakıt.(ist. tafikte) sizce nasıl bir değer bu oran ? bunun altında kullanan varmı
açaba arkadaşlar?
Deponun yerindeki bagaj kullanımı kolay mi?
:santa: bende bi sorun var heralde, çok mu agresif kullanıyorum acaba?ilk bikac dolumda 4,2 - 4,1 lt gibiydi yakitim. su an en son 3,76 lt/100 km. istanbul trafigi.
cbf150 kullanmis birine onerirmisiniz ? 35000 km spacy 2000 km cbf150 tecrubesi olanlara.birde ders alacak
Motosikleti çalıştırınca gösterge sönüyor.. Yakın zamanda motosikletimle alakalı bir güncelleme yazmayı düşünüyorum. İlk günlerin acemiliğini attım üzerimden, 1.800 km üzerinde yol yaptım. ABS'ye bayıldım, her kuruşunun hakkını veriyor bu frenler. ABS devreye sokmayacaksın, asıl motorcu sokmaz falan diye yazıyor forumlarda hep ama gönüllerdeki motorcu olamadığımdan ve ciddi bir kaza esnasında olacağımın garantisi de olmadığından ben herkese ABS'yi tavsiye ediyorum. Frenlere asılınca motosiklet sapıtmıyor, kuru yaş her havada gönlünce asılabiliyorsun![]()
120 ile viraja yattiniz farkettiniz ki o viraj aslında max 80 lik.. Virajın içinde yatmis yardirirken her iki frene var gücünüzle asilabiliyor olmak paha bicilemez.![]()
Abs iki defa ciddi anlamda hayatımı kurtardı o yüzden abs nin önemini yaşayan bilir.. Yaşamayan da motorda abs olmaz saplantısı ile giderken bi yere garfield oluverir..
Arkadaşlar.. lütfen motoru kullananlar detaylı bilgi versin , paylaşsın..
benim gibi bu motoru almayı düşünenler için:
Kullanım kolaylığı ?
Frenler ?
sesi ?
son hızı ?
rüzgar çok rahatsız ediyormu ?
vs. vs..