Benden söylemesi, kesinlikle motosikletinin bir yerine ufakta olsa nazarlık al, yoksa ilk benim nazarım değecek
Şaka bir yana hayırlı olsun..aklımda olan bir model, umarım sorunsuz kullanırsın
Alışırsınız umarım. Ben şahsen cesaret edemezdim ama bu şekilde sorunsuz motor kullanan çok...
sıfır motor bir süre kullanım sorasında birazdaha yakınlaşır yere.. koltuk esnemesi ve amartisör payı....
Benden söylemesi, kesinlikle motosikletinin bir yerine ufakta olsa nazarlık al, yoksa ilk benim nazarım değecekŞaka bir yana hayırlı olsun..aklımda olan bir model, umarım sorunsuz kullanırsın
Birdenizci
Bugün akşam 9 da bostanci isiklarda parkedip bekleyen sen miydin?? Baya bir bakistik hatta durup motor hakkında konusacaktim ama vazgeçtim.. Sanki sana benziyor gibiydi..![]()
Motorunuz hayırlı olsun.
Artık bu motor aklımda kazındı çıkmıyor. bir şekilde almak lazım.
aynen bende cbf ile başladım geçen sene ve bugün itibariyle ilan verdim bakalım geriside gelirse şahane olucak.
Yanlız şu çanta demiri ve koruma demiri mevzusu çok muhim.
Eğer alırsam ve hala olmazsa bunlar valla nette ki detaylı aksesuar fotoğraflarına dayanarak hatta belki daha geniş kapsamlı koruma demiri ve çanta demiri yaptırmak zorunda kalırım lakin benim arka çanta olmadan yaşamam neredeyse mümkün değil çünkü eşimin eşyaları hep benim çantada, genelde akşam iş çıkışı onu işinden vs. alıyorum. o yüzden çanta acil bir ihtiyaç.
Hay allah durmadigima üzüldüm şimdi.. Gerçekten ıstanbul da kocaman derler ben kaski çıkartınca ki 2 saniyelik bakismamizdan sen olduğunu tahmin ettim)
Neyse kismet başka zamana artık.. Nasıl olsa karsilasiriz buralardayiz demek ki..
sesini bi dinlemek lazım bu motorun.....
Vay be,, biz Honda'ya mail attık, indirim durumu olabilimi? olursa bunun taliplisi çok olur diye..Şimdi fiyatına baktım 21.000 olmuş...Ters tepiyor demekki![]()
22000 değil kiAynen, şimdi bende baktım. 'X' 22.000'ken, 'S' 22.900 olmuş. Bu zam işini iyice sapıttıklarının kanıtı sanırım, hangisine ne yapacaklarını şaşırdılar.