Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Benden söylemesi, kesinlikle motosikletinin bir yerine ufakta olsa nazarlık al, yoksa ilk benim nazarım değecek :D Şaka bir yana hayırlı olsun..aklımda olan bir model, umarım sorunsuz kullanırsın

Birdenizci
Bugün akşam 9 da bostanci isiklarda parkedip bekleyen sen miydin?? Baya bir bakistik hatta durup motor hakkında konusacaktim ama vazgeçtim.. Sanki sana benziyor gibiydi.. :)

Motorunuz hayırlı olsun.

Artık bu motor aklımda kazındı çıkmıyor. bir şekilde almak lazım.

aynen bende cbf ile başladım geçen sene ve bugün itibariyle ilan verdim bakalım geriside gelirse şahane olucak.

Yanlız şu çanta demiri ve koruma demiri mevzusu çok muhim.

Eğer alırsam ve hala olmazsa bunlar valla nette ki detaylı aksesuar fotoğraflarına dayanarak hatta belki daha geniş kapsamlı koruma demiri ve çanta demiri yaptırmak zorunda kalırım lakin benim arka çanta olmadan yaşamam neredeyse mümkün değil çünkü eşimin eşyaları hep benim çantada, genelde akşam iş çıkışı onu işinden vs. alıyorum. o yüzden çanta acil bir ihtiyaç.

Alışırsınız umarım. Ben şahsen cesaret edemezdim ama bu şekilde sorunsuz motor kullanan çok...

Haklısınız, dünden bugüne bile çok farkım var. çabuk adepte oldum galiba :mrgreen:

sıfır motor bir süre kullanım sorasında birazdaha yakınlaşır yere.. koltuk esnemesi ve amartisör payı....

Esneyecekmi bilmiyorum ama galiba benim boyu en azından geri geri gitmek için birazcık uzatmam gerek... :cherry:

Benden söylemesi, kesinlikle motosikletinin bir yerine ufakta olsa nazarlık al, yoksa ilk benim nazarım değecek :D Şaka bir yana hayırlı olsun..aklımda olan bir model, umarım sorunsuz kullanırsın

Çok teşekkürler, Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin... Nazara inanırım, ilk fırsatta yakışıklı bir boncuk takacağım :cat:...

Birdenizci
Bugün akşam 9 da bostanci isiklarda parkedip bekleyen sen miydin?? Baya bir bakistik hatta durup motor hakkında konusacaktim ama vazgeçtim.. Sanki sana benziyor gibiydi.. :)

Aynen :cat: keşke dursaydın. istanbula da çok büyük derler hani... bir arkadaşımı bekliyordum 5-10 dakkaya gelince pendik tarafına uzadık oradan... malum maç mevzusuna millet sapık gibi araba kullanıyordu...

Motorunuz hayırlı olsun.

Artık bu motor aklımda kazındı çıkmıyor. bir şekilde almak lazım.

aynen bende cbf ile başladım geçen sene ve bugün itibariyle ilan verdim bakalım geriside gelirse şahane olucak.

Yanlız şu çanta demiri ve koruma demiri mevzusu çok muhim.

Eğer alırsam ve hala olmazsa bunlar valla nette ki detaylı aksesuar fotoğraflarına dayanarak hatta belki daha geniş kapsamlı koruma demiri ve çanta demiri yaptırmak zorunda kalırım lakin benim arka çanta olmadan yaşamam neredeyse mümkün değil çünkü eşimin eşyaları hep benim çantada, genelde akşam iş çıkışı onu işinden vs. alıyorum. o yüzden çanta acil bir ihtiyaç.

Çok teşekkür ederim @canekin... Akla kazınmayacak gibi değil meret :) hayırlısı olsun...

Benim içinde koruma demiri, orta sehpa, çantalar kesinlikle acil ihtiyaç zaten... henüz ortalarda yoklar bekliyorum mecbur... Aynı durumdayız taşıma sıkıntımı ön bagaj ve sırt çantası ile şimdilik geçiştirmeye çalışıyorum, ama olacak gibi değil... Alışmışım cbf den 46lt bagaja zor geliyor :)

Hay allah durmadigima üzüldüm şimdi.. Gerçekten ıstanbul da kocaman derler ben kaski çıkartınca ki 2 saniyelik bakismamizdan sen olduğunu tahmin ettim :))
Neyse kismet başka zamana artık.. Nasıl olsa karsilasiriz buralardayiz demek ki..

Dün işlerden fırsat buldukca ağzım kulaklarımda gezdim dolaştım. Adapte olmam sandığımdan da kısa sürecek onu anladım...

İlk benzin uyarısını bugün öğlen gördüm... yanıp sönmeye başladığında 305 km yol almıştım. çoğu kısmını şehir içerisinde yavaş kullandım. tekrar depoyu 335 km de doldurdum bu sefer 53 TL ye fulledik. İşin özeti harbiden benim cbf den "birazcıkın" fazla yakıyor :thumleft:

fotografv.jpg

Rodaj döneminde çok devirli kullanmıyorum, gerçi doğrumu yapıyorum tam çözemedim... Arasıra yolu bulunca kasmadan devrinde hızlanmasına izin veriyorum tabi :bounce:...

En çok sevdiğim durumlarından biri trafikte yürüme hatta emekleme hızında bile dengeli gidebilmem... CBF de gidonla çok oynardım bunda hiiiç öyle hareketlere gerek yok... 2. vitesi çok seviyorum istanbul trafiğine bire bir diye düşünüyorum.... trafikte binek araçların çoğunun aynalarının üstünden gidonu kurtarması ayrı bi güzelmiş (doblo tiplari hariç)...

Tem de (2.çevre yolu) artık rahattt rahhat en sol şeritte gidiyorum :mrgreen:. İş-ev gereği hergün 1.köprüyü kullanıyorum. O kadar rüzgar olmasına rağmen bizimkisi bugün istifini hiiiiç bozmadan köprüden geçti...

Şimdilik selametle.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------

Hay allah durmadigima üzüldüm şimdi.. Gerçekten ıstanbul da kocaman derler ben kaski çıkartınca ki 2 saniyelik bakismamizdan sen olduğunu tahmin ettim :))
Neyse kismet başka zamana artık.. Nasıl olsa karsilasiriz buralardayiz demek ki..

Kısmet denk geleceğiz elbet, buralardayız... :mrgreen:

sesini bi dinlemek lazım bu motorun.....

Tork devreye girmeye başladığında muazzam bir sesi var, düşük devir yada rolantide birşey duymuyorsunuz.

birdenizci, hayırlı olsun motosikletin. Ben de ilk başlarda kornaya yabancı kaldım. Önceki motosikletlerimde korna olduğu yerde sinyal vardı. Yavaş yavaş alışmaya başladım, benim motosiklette 800km'de şu an. Alışmak gerçekten vakit alıyor. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Bu arada kasko için MRT sigortayı tavsiye ederim. Oldukça güzel fiyat aldım kendilerinden. Ergo'dan yapıyor sigortayı, tüm sorduğum sorulara cevap verdi kendileri. 1.350 TL'ye taksitli bir şekilde kaskomu yaptırdım. Bilginiz olsun.

şuan değil ama ilerleyen zamanda nc 700 alırsam şaşırmayın... ama şuan xj6 gönlümde yatan... hondadan çok çektim hep bir adım geriye bakınca alma d,iyorum... neyse forumun takibindeyim.... 10 000 - 20 000 ler görelim bakalım ne olacak sonuç..... ama kısmet olursa sizin motorlarınız ayağa kalktığımda yakından incelemek isterim....

Honda bu motoru benim için üretmiş :queen: aradığım tüm özellikler var :cat: Özellikle düşük devirlerdeki torku ve yakıt ekonomisi, fiyatı da gayet iyi. İnşallah ikinci motorum olur :)

Vay be,, biz Honda'ya mail attık, indirim durumu olabilimi? olursa bunun taliplisi çok olur diye..Şimdi fiyatına baktım 21.000 olmuş...Ters tepiyor demekki :D

mLh

Vay be,, biz Honda'ya mail attık, indirim durumu olabilimi? olursa bunun taliplisi çok olur diye..Şimdi fiyatına baktım 21.000 olmuş...Ters tepiyor demekki :D

Aynen, şimdi bende baktım. 'X' 22.000'ken, 'S' 22.900 olmuş. Bu zam işini iyice sapıttıklarının kanıtı sanırım, hangisine ne yapacaklarını şaşırdılar.

Bu ne saçmalıktır yahu, S neden X'den pahalı oldu anlamadım? S daha mı fazla tutuldu acaba X'e göre, yada S daha çok satıldı diye mi?
S alsaydım bugün satsam karlı satarmışım be :)

mLh

Sanırım site çalışma saat'ine denk gelmişim, göz atarken fiyatlar belirttiğim gibiydi ilk olarak.Daha sonra düzeltilmiş olmalı :)

nc700x kullanıcıları

selam arkadaşlar. nc 700 kullanan arkadaşların tecrübelerini aktarmalrını beklerim. malum yeni motor lakin kim ne gözlemlediyse paylaşsın lütfen.

benim 2.500 km oldu kullanmaya başlayalı. ilk büyük motorum olduğundan çok derin bir karşılaştırma yapamayacagım (ilk motorum cbf 150 ) çabuk alıştım kullanımı kolay rahat bir motor. yakıt tasarrufu çok çok iyiymiş diye konuşuluyor. 4.5 lt 100/km ortalama benim yaktığım yakıt.(ist. tafikte) sizce nasıl bir değer bu oran ? bunun altında kullanan varmı
açaba arkadaşlar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar