Aynen aynen.Bakıyorum analog göstergeli motorlara falan, gözüme öyle dandik geliyoki...
Benzin göstergesi bile kalite kokuyo.![]()
Bu biraz "Ben güzel güzel demem güzel benim olmadıkca" gibi olmuş
Aynen aynen.Bakıyorum analog göstergeli motorlara falan, gözüme öyle dandik geliyoki...
Benzin göstergesi bile kalite kokuyo.![]()
aman ! kardeş deme öyleBu biraz "Ben güzel güzel demem güzel benim olmadıkca" gibi olmuşEn büyük avantaşı bence saatin olması gerisi görece. benzin göstergeside sağlıklı çalışmıyor...
görkem bende bizim sokağa böyle dönüyorum 30 la felan çok dar bi yerVideoda 2 kere kontrolü kaybedip düşüyo eleman.
Tolga abi Bayılıyorum senin yorumlara :queen: kopuyorum gülmekten Sen Bir, Ali Feyizoğlu İkiKazasız, Belasız, Bol Keyifli Sürüşler
![]()
aman ! kardeş deme öyleburda doğruyu yazanı zopalıyorlar
ne yaptın sen hiç olurmu kurusuz çalışıyor depo
![]()
ne kuyruk acısından bahsediyorsunYok yanlışın var burada bakımsız binilmiş, yanlış ellere düşen kişilerin motorları kalite kriterlerine alınmıyor.Yoksa o yorumu yazan arkadaş bizi tanıyor, kimin yalan doğru konuştuğunu,hyosung un japon kadar kaliteli olmadığını fakat sınıfındaki japonlardan artıları olduğunu biliyor merak etme.Süreklide tartışma yaratmaya ortamı germeye çalışmana gerek yok...Yahu neredende senin motor sorunlu dedik, kaç ay geçti aradan kuyruk acın dinmedi.Kardeş bak bizimkiler dandik bak çok berbat bir motor bu ,bizde motor tamircisi olmaya çalışıyoruz onun için sorunlu aletleri kullanıyoruz hepimiz.
Konuya dönecek olursak:
Evet şamandra bazen takılabiliyor fakat 2depo fulledikten sonra göstergenin dilinden anlar hale geliyorsunuz zaten.
muhahahEyvallah kardeşim saol, bazen ben bile kendime gülüyorum. Şebek gibiyim
Ben sana destek çıkayım. nahhh çalışıyor. 3 tırnak gösteriyor. 10 km gaz vererek gidiyorum. ışıklarda duruyorum. tehlike çanları çalıyor. benzin yog lan yazısı çıkıyor.r:
Sonra tekrar 3 tırnak oluyor :mrgreen: sonra tekrar yanıp sönüyor. ulen d*s*k mı geçiyon bizle.r: ben o kısma band yapıştırdım. Bir daha yüzünü görmek istemiyorum :jocolor:
würth bizim firmanın tedarikçisi 1 kutu balata temizliyicisi çarpmıştım. bide enjektör temizleyici araklayalım. :mrgreen: bujiyide değiştireyim.
Bakayım benim ki de nefes alacak mı :silent: en kötü ihtimal helvasını kavururum :salut:
Hocam sana icinde bulunduğun durumu bildiğimden, daha önce yaşadığımdan diğer arkadaşlar gibi hiç sert bi uslupla sana birşey yazmadım biliyosun.Ama yaptığın yanlış.Boş yere motoru kötülüyosun.Bak burda aktif kullanıcılar icinden 3 kişi 2. kez hyosung alıyo (ben Ali, Guguk), bi insan memnun kalmasa aynı motoru 2. kez alırmı hiç.aman ! kardeş deme öyleburda doğruyu yazanı zopalıyorlar
ne yaptın sen hiç olurmu kurusuz çalışıyor depo
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------
görkem bende bizim sokağa böyle dönüyorum 30 la felan çok dar bi yertırstım şimdi orjinal shinkolarla hemde motor redline da çok tatlı gidiyor
adam kral sürücü
bu motorla pistemi çıkılır ya modlasanda
yine düşersin normal bence adam ustaların ustası
belki dikkat ettiyseniz zorlayınca ön freni felan ön amartisör esniyor, dönerken felan frene sert asılınca esneme çukularda esneme oluyor tuhaf bi yapısı var ,,, dün viteste zannettim motoru gaz verince sona dayadı bi an vitese geçirince ilk defa ön kalktı o kadar ağır olmama rağmen ,,, sadece arka kayıyordu şahlanınca şok oldum motor tamirden sonra açıldı bi
![]()
abim geçmiş olsun...valla ben 4, kez hyo aldım kımse kusura bakmasın motora bınmesını bılmeyen adama hyo verırsen zaten elınde kalır bu sadece hyo ıcın degıl honda veya baska japon markası içinde geçerli kimsenin kımseyı zorladıgı yok begenmezsen almazsın benım arkadasım sıfır 2011 yenı cbr 250 r aldı 5500 devırden sonra kronık bır ses var bu hemen hemen butun cbr larda var ınanmayan topıgını okur.bunu neden yazmıyorsunuz arkadaslar motor daha 1 yıl oldu pıyasaya cıkalı ve sızın yere göge sıgdıramadığınız ama asla sorunluda olabilir diyemediğiniz honda...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
ebubekır kardes sanırım aynı zamanda cıkaracagız ama sana bir sey soyleyeyım sınyaller orjınal delıkler ıcın bıraz daha buyuk. bir matkapla hafıf daha genişletmen gerek sanırım sınyal yuvalarını ben daha takıp deneyemedım.altın sarısı jantlarıma nazar degdı arka teker ve balakaları degıstırmek ıcın fren kalıperlerını söktüğümüzde janta hidrolık akmış sabah baktık boya bıraz kazınmıs ...napıcam bılmıyorum olmazsa soker yenıden boyatırım. alıstım artık
bu arada renklı manetlerın bir motora bu kadar yakışıp görünümü değiştireceğini sanmazdım ama harıka bunlar altın sarısı ayar yerlerı kırmızı....
1-motorun mevsimi yoktur 12 ay kullanıyorumArkadaşlar Öncelikle Hepinize Merhaba ;
Bende Uzun Zamandır Hyosung GT250R uhabbetlerini Dinliyorum , Uzaktan İzliyorum Yada İzliyordum Fakat Malumunuz Artık Yaz Geldi , Veee Sezon Açılıyor. İnşallah Yazın Kazanacağım Paramla Koşa Koşa Gidip Gri-Siyah Bir Hyosung GT250R Alacağım. Çizgiler Görüntüsü Eşsiz Bir Motor , Yalan Söylemeyeceğim 1 Yıldır AşığımmmHatta bygrm Adlı Bir Arkadaş Var Forumda Onunda Motoruna Bayılıyorum. Mavi Vidalar Olsun Şerit Olsun
Neyse Artık Bende Aranızdayım Sizden Biriyimm
Bilgehan Bu Arada Adım
![]()
Osram nightbreaker kullanabilirsin bence. fiyat olarak fazladır ama aydınlatması oldukça iyidir,performans değişikliğini farkedersin :cat: Normal sarılara göre daha açık renklidir ama beyaz değildir rengi.şenlikler nedeniyle epey uzak kaldım
motor haftasonu çıkıyor ustadan . heyecan dorukta
arkadaşlar far ampülü konusunda ;
şu linkte
http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/46838-gt-250r-icin-beyaz-ampul-yardimi.html
arkadaşın biri demiş ki ;
''Beyaz ampül takmanızı önermem.
Mercekli farın için xenon havasında oluyor ama orj. sarı ampüllerden daha rezalet bir aydınlatması var.
Xenon tavsiye ederim. (Piyasada iki ampüllü kitler 250 ytl'ye kadar düştü)
Philips Blue Vision, Philips Diamond Vision, Philip Chrystal Vision,Mtec Cosmos Blue,Osram Cool Blue vb. ampülleri bilen biri olarak bunları tavsiye etmem. (gösteriş dışında bir naneleri yok ve çakma mavi oldukları karşıdan bakılınca anlaşılıyor.''
ben sarı ampül mü alayım ne yapayım ? kısalarım çok zayıf önümü görmüyorum zaten , beyaz takıp yine önümü göremeyeceksem bana xenon harici ampül önerebilir misiniz ?