Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Senin ki yanlız iyi cesaret hem ehliyet yok, hem ilk motor GT250R, umarım başına iş açmaz, sende motordan soğumazsın.
Keşke ufak bi motorla başlasaydın.
İlk resmi görür görmez şaşırdım. Direk kafa kısmına baktım. Naked pek sevmem ama hoşuma gitti. Güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin.
5.000 dvr altına düşme bence. rodoj dolduktan sonra 8.000 sorun olmaz.
İstanbuldan gelen bi arkadaşımla kısa bi gezi yaptık. Kendisi iyi bir motorcudur. yada bana öyle geliyor. :mrgreen:
Çevre yolunda motoru bir vereyim. Bakalım beğenecek mi dedim.
1. vites 10bin - 2. vites 13.bin - 3.vites 13. bin 4.vites 10bindi en son baktığımda hızımız iki kişi 150 km idi.
Virajda resmen yeri öpecektim. Aklım gitti. ışıklarda durduğu zaman arkadan kask ile kafa atmaya başladım. Hayvansın sen wolverin dedim

r:
Motoru aldım ne o şekil yattığımı, ne de bu kadar yüksek devirde gittiğimi hatırlıyorum. en hızlı gidişimde 10.devir 4. vites 140 km idi.
Resmen motoruma tecavüz etti. :salut: , bir daha motor mu veririm. Adamların nasıl krank kırabildiklerini şimdi çok daha iyi anlıyorum.
Oğlum hız kesici var dediğinde, recep ivedik gibi al sana GT250R dedim. Şlak diye