Valla kahvaltı ama hergün değil tabii, haftada birgün şimartiyorum kendimi
Ben yağmurda birkaç gün kullandım, öncelikle yağmur yağmasa bile yerler ıslaksa eğer, ayak bileklerinden dizlerine kadar ıslanıyor pantolon, benim motor yere çok yakın olduğundan ve grenajsız olduğundan böyle olmuş olabilir, sende daha az olabilir ama yine de paçalar ıslanacaktır bunu göze almak lazım. Onun dışında yine sadece kendi tecrübem, asla sert fren yok, yavaşça arka fren ve ardından yavaşça ön fren, hatta baktın trafik yavaşlıyor, direk gazı kes, kompresyonla yavaşla, fren sakat olabilir,tabii aynı şekilde sert gaz açmak da yok, bunun dışında Soner in dediği gibi vizörü hafif açık bırak ki deli gibi buğu olur önünü göremezsin, yatmayı unut, çok az yatabilirsin, bir de arabaların arkasına fazla yaklaşmamaya çalış çünkü feci derecede su kaldırıyorlar, bütün suyu yersin üzerine

ben yedim akıllandım. arkadan gelen aletleri aynada göremeyebilirsin, sürekli kafanı çevirerek arkanı kontrol et bence. Bunların dısında yavas ve sakin gittiğin sürece birşey olmaz, yağmurda kullanmak ta enteresan bir zevk ve tecrübe oluyor.