[Ankara - MT]

Motosikleti
VFR1200X
Müsadenizle level2 hakkında ufak bir ekleme yapayım. Level2 nin en kötü tarafı asla level2 de olduğunuzu kabul etmezsiniz. Bunu günlük hayatta test edebilirsiniz. Ben deniyorum asla kabul etmiyorlar. Keyifli sürüşler diliyorum.

Fatih abi ya merak ettim sen level kaçtaydın?

@Kuvvetmira
Ha abi sen ciddiymişsin ozaman, yani geçenki teorik eğitimi kastediyormuşsun. Ben gelmediğim için anlamadım olayı. Diyorum, "ne yaratıcı adam ya, ne güzel sınıflandırmış ama bitanesinde şaşırmış galiba" :mrgreen:

Bilinçsizden kasıtları dediğin gibi o zaman, bilinçli bir şekide değilde refleks halinde hareket eden oluyor galiba... Aklıma matrix'teki mr. endırsın yani namı diğer Neo geldi bak :bounce: İlk filmin sonunda ayıkıyordu, 2. filmde uçuyor, 3. filmde eriyordu adam :)

Ben daha yolun başındaki köşedeyim sanırım. Önceleri cc yükseltmek için tavsiye edilen km'leri okuyunca "biraz abartıyorlar mı" diye söylüyordum içimden. Şimdi bana çok mantıklı hatta minimum geliyor o bahsedilen süreçler... Acelemiz yok, daha gencük henüz,,, dimi :)

Bende balık burcu değilim zaten :)

Müsadenizle level2 hakkında ufak bir ekleme yapayım. Level2 nin en kötü tarafı asla level2 de olduğunuzu kabul etmezsiniz. Bunu günlük hayatta test edebilirsiniz. Ben deniyorum asla kabul etmiyorlar. Keyifli sürüşler diliyorum.

Fatih abi ya merak ettim sen level kaçtaydın?

ne leveli gardaşım, alacağımız varıdı bi yerden, adam tükkanı kapatınca bu motoru aldık borca mahsuben. satana kadar biniyoruz işte.
ahada ilanı: http://www.sahibinden.com/ilan/alis...-lapis-tasli-tel-karili-kirbac-44719733/detay

@Kuvvetmira
Ha abi sen ciddiymişsin ozaman, yani geçenki teorik eğitimi kastediyormuşsun. Ben gelmediğim için anlamadım olayı. Diyorum, "ne yaratıcı adam ya, ne güzel sınıflandırmış ama bitanesinde şaşırmış galiba" :mrgreen:

Bilinçsizden kasıtları dediğin gibi o zaman, bilinçli bir şekide değilde refleks halinde hareket eden oluyor galiba... Aklıma matrix'teki mr. endırsın yani namı diğer Neo geldi bak :bounce: İlk filmin sonunda ayıkıyordu, 2. filmde uçuyor, 3. filmde eriyordu adam :)

Ben daha yolun başındaki köşedeyim sanırım. Önceleri cc yükseltmek için tavsiye edilen km'leri okuyunca "biraz abartıyorlar mı" diye söylüyordum içimden. Şimdi bana çok mantıklı hatta minimum geliyor o bahsedilen süreçler... Acelemiz yok, daha gencük henüz,,, dimi :)

Bende balık burcu değilim zaten :)

gelseydin iyiydi bak. eğitim teorik de olsa ille kritik bilgiler yakalıyosun.

bi gün cimkana yapalım münasip bi yerde.

allah korusun genc.
senin imzadaki motobiyografiyi yeni gördüm, sen 5.level'in bölüm canavarındasın :)

şimdik geçenki eğitimdeki bilgilerimizi pekiştirelim.

4 tip motorcu vardı;

1) bilinçsiz-yetersiz: hem acemi hem de tehlikeli bi işe giriştiğinin farkında değil. örnek: gaccall yonus.

2) bilinçli-yetersiz: tehlikelerin farkında, okuyor, öğreniyor. amma tecrübesiz ve nisbeten bilgisiz. örnek: erro erhan.

3) bilinçsiz-yeterli: motor sürüşü refleks halini almış, tecrübeli ve artık kendiliğinden temkinli. riske uzak. tahminen örnek: davutyüksel

4) bilinçsiz-gereksiz: belki hatun düşürürüz hesabı motor işine girmiş. bakmış hep sap, satayımda pejo106 alayım diyo. kafası karışık ve tehlikeli. örnek: buberk (tripod buğra)

5) bilinçli-Apache: Herbişeyin farkında olup yaşının geçtiğinden habersiz olup orda burda tek teker ile hatun kaldırmaya çalışan sürücü profili. Örnek: Bizim İhtiyar

vay be en kaliteli sınıf benimkisi desenize hemi de 1.sınıf adı üstünde,
ihtiyar giydirmişin yine hepimize senide o zaman ben sınıflandırayım müsadenle.

:queen: :flower:

Hava da ne güzel çıkmasak mı ki? :))

Kızılay vs baya çiçek açmıştır diyorum ağaç dikme miydi sulamamıydı o festival geçti mi ki :D

Motosikleti
VFR1200X
Hakanı çanakkaleye kadar geçiriyim geliyim diyorum. Bizimle "bilinçsiz-gerekli" sınıfından bir yolculuk yapmak isteyen var mı aceba?
Gitmişken denize ayaklarımızı falan sokarız. Kalacak yerimiz mevcut. Detaylı bilgi için arayınız...

Tekrar merhaba herkese,
2 küsür yıl oldu sanırım buralara uğramayalı, tabi üstünden baya sular akmış.Askerlikti ırttı zırttı derken yine dayanamayıp borçla harçla girişerek bir xt 600 aldım.Antalya'dan da sucuk gibi getirdim :). Yağ kaçağı gibi ciddibir problemimiz olsa da sevenin gözü kara oluyor işte (göre göre olmadı tabi yarı yolda farkettim açıkçası). Neyse uzatmadan yeniden görüşmek dileğiyle :)

Hacilar dayılar yarın iş çıkışı takılmayak mı, bişeyler yapmayak mı, ben bugün ümitköy tarafına gittim, 2 arpa yiyip geldim, yarın için öneriler yok mu, cumartesi napıyoruz, kortej ne zaman, nerde buluşuruz, olm ne çok soru sordum, beni bu kadar bilinmeyenle başbaşa bırakmayın.
Evett thisberk arkadaşımıza artık tripod diye bir göbek nicki de eklenmiş oldu ama bence kalsın bugra, kızlar arasında populariten artabilir:) her ne kadar aramızdaki bmw kullanan dervişler kadar olmasa da :)
Fatih abi bana giydirmemiş, heralde aynı özhakikiharbi ankara motosiklet grubuna üye olduğumuzdan bana torpil yapmış:)

Tekrar merhaba herkese,
2 küsür yıl oldu sanırım buralara uğramayalı, tabi üstünden baya sular akmış.Askerlikti ırttı zırttı derken yine dayanamayıp borçla harçla girişerek bir xt 600 aldım.Antalya'dan da sucuk gibi getirdim :). Yağ kaçağı gibi ciddibir problemimiz olsa da sevenin gözü kara oluyor işte (göre göre olmadı tabi yarı yolda farkettim açıkçası). Neyse uzatmadan yeniden görüşmek dileğiyle :)

oğğğ üstadım merhabalar Bu sitedeki ilk mesajım sizeydi evet iyi hatırlıyorum hatta bana akü vermiştiniz elinizde fazla olduğu için sizi buralarda tekrar görmek çok güzel cidden çok sevindirik oldum şimdi :flower: yapabileceğimiz bir durum var ise herzaman burdayım hatta müsait bi zamanınızda görüşelim oturalım bir çay kahve içelim iki lafın belini kıralım! :king:

Hacilar dayılar yarın iş çıkışı takılmayak mı, bişeyler yapmayak mı, ben bugün ümitköy tarafına gittim, 2 arpa yiyip geldim, yarın için öneriler yok mu, cumartesi napıyoruz, kortej ne zaman, nerde buluşuruz, olm ne çok soru sordum, beni bu kadar bilinmeyenle başbaşa bırakmayın.
Evett thisberk arkadaşımıza artık tripod diye bir göbek nicki de eklenmiş oldu ama bence kalsın bugra, kızlar arasında populariten artabilir:) her ne kadar aramızdaki bmw kullanan dervişler kadar olmasa da :)
Fatih abi bana giydirmemiş, heralde aynı özhakikiharbi ankara motosiklet grubuna üye olduğumuzdan bana torpil yapmış:)

Aynı sorulara katılmaktayım ama yok abi kimseden ses soluk çıkmıyo :p bugun ben nedjimaya gideyim dedim (iki arpada ben içtim) millet tuhaf tuhaf bakıyo anlamadım söz de motorcu yeriydi :S...Kortejde bende olmayı planlıyorum shadowcular aktif durumdalar bu konuda..
Bilinmeyen konusunda X i yalnız bırakmaya çalış kesin sonuçç verir bülent :D

Muhterem arkadaşlar, selamlar...

Malumunuz motoru yeni aldım, eksikleri tamamlamak istiyorum... Acilinden çanta, ön cam ve zırt pırt patlamayacak stop, sinyal lambaları istiyorum... :cat:

Çanta olarak sert çanta ilk tercihim, olmaz deri olursa da şu etrafta bolca dolaşan modellerden farklı olan, en başta kilit mekanizmalı, hoş görünümlü ve geniş iki yan çantaya ihtiyacım var... Hoşuma giden bişey bulamazsam son çare kendim yapıcam... :wiinkk:

Ön cam olarak keeway camı olur diye bi kaç bilgi aldım internet aleminden, siz ne dersiniz?... :silent:

Stop ve sinyal içinde Chooper/Cruiser tarzına uygun olup içinde led barındıranlardan bulabilir miyim ? Yoksa elimde olanlara kendim led döşeyeceğim... :bounce:

Sis farı da düşünüyorum ama o en son olay... Hepsi elimden gelir ama vakit sorunum var... Bunları hazır bulabileceğim, mantıklı fiyat aralığında, bildiğiniz yer var mıdır ? :queen:

Fikir olması açısından fotoğraf da atayım ;

clipboard08g.jpg

Hürmetler... :cherry:

Motosikleti
VFR1200X
Hakan bugün yibadan yan çanta aldı çok hoş oldu motor. Fiyatıda uygun tavsiye ederim aynından :cat:

erhan cumartesi için haberleşelim istersen seninle benim evin arkada ilkokul var genişçe bi bahçesiylen beraber olmadı birazda trafikte takip ederim seni gözüme takılanları beraberce oturup tartışırız :cat:

yunus valla bu ara başım çok kalabalık...pazartesiye kadar program yoğun ama dediğini yapmak aklımda zaten muhakkak...saolasın teklifin için...

valla iş çıkışı iyi olurdu ama yarın mesai sonrası yine iş var maalesef...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ----------

en riksli dönemin birincisindesin erhan.
şu dönem trafiği okuyamadığın, en çok hata yaptığın, basit hataların sonucunu kestiremediğin, çok daha temkinli olman gereken dönem.
ikinci level ise "tamam, ben bu işi çözdüm" dediğinde başlar. acemilikten de tehlikeli.
mutlu sürüşler.

abi valla haklısın..şu an hangi hareketimin ne sonuç vereceğini tam olarak bilmediğim için biraz şansa gidip geliyoz...genelde temklinliyim ama...ışıklarda benle kağışmaya çalışan bazı araçlara kafa tutsam da 30-40 metre sonra kendine gel lan napıyon diyorum...:)

ikinci evre yani 5000 km civarı oluşan duruma ikarus sendromu diyolar...genellikle pilotlarda ve motorcularda görülüyomuş ve tehlikeli..yabi baba ben bu işi yuttum ya..negzel virajlarda yatıyom kontra basıyom, frenleme gayet iyi...trafikte aralardan kaçıyom durumu...böyle durumda kendine olan aşırı güven kaza yaptırıyomuş genellikle...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamlar arkadaşlar.
biz de bu gün çok yoğun ve tempolu bir gün geçirdik.:sunny:
arkadaşa motor almak için atladık arabaya vurduk kırbacı karabüğe.150-160 sabit hızla saat 16:30 da bakacağımız motorun yanına vardık.inceleme sonrası beğendiğimiz 2011 gri cbr125 1100km de ankara plakalı motorun satışını aldık.:)arabanın bagajına atıp (doblo) ankaraya doğru yola çıktık.sağ salim eve ulaştık:cat:
arkadaşın evinin orada biraz turladık güzel bi makine sevdim içime sindi baya...

Kamp fotolarına yorum yapan herkese teşekkür ederim, Kenancım ilk fırsatta yine gidelim kampa, ama bu sefer Özgürle çadır arkadaşı olmayacam sanırım, içince fena sapıtıyor :queen: şaka bir yana kamp süperdi gerçekten.

Hüseyin abi hayırlı olsun, CBR125 yani kasa yakışıklı hakkaten!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sağol koraycım.19 mayısta biz de bi kortej yapalım arkadaşlar.ertesi gün de bi mangal yakarız.

selamlar arkadaşlar.
biz de bu gün çok yoğun ve tempolu bir gün geçirdik.:sunny:
arkadaşa motor almak için atladık arabaya vurduk kırbacı karabüğe.150-160 sabit hızla saat 16:30 da bakacağımız motorun yanına vardık.inceleme sonrası beğendiğimiz 2011 gri cbr125 1100km de ankara plakalı motorun satışını aldık.:)arabanın bagajına atıp (doblo) ankaraya doğru yola çıktık.sağ salim eve ulaştık:cat:
arkadaşın evinin orada biraz turladık güzel bi makine sevdim içime sindi baya...

arkadaşa hayırlı olsun abi...çok güzel bi rengi var o motorun eğer grili turunculu olansa...

Ayrı ayrı kortej yapacağımıza ana korteje katılsak ya, ana kortej varmı ondan emin değilim gerçi ama birden çok toplaşma olacağı muhakkak :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar