Ahmetçin, sen bence müşteri hizmetlerini ara, bakımını yaptırmış olduğun işletmenin adres ve telefon bilgilerini ver. Yaptıkları uygulamadan bahset. Web sitesinde neden geçmediğini sorgula. Sana (Evet burası bizim onaylı yetkili servisimiz, denildiğinde burada bence paylaş. Çünki Kocaeli gibi bi sanayi kentinde onaylı bi yet. servisimizin olması mükemmel olur. Bana zamanında biz öyle servisin böyle servisiz diyen Honda Onaran motorun çakma yetkili servis olduğunu bu yöntemle öğrenmiştim. Tabi bu öğrendiğin bilgiyi müşteri hizmetlerinden aldıysan o zaman sorun yok demektir. Nerede bu işletme ? Sofuoğlu yani ? Parça falan lazım olursa bilelim en azından.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------
Bence mühendisler ya hiç uğraşmamış, yada hikayeden uğraşmış. Keşke eski kasalarda mühendisler bu konuda çalışmamışlar mı diye sorsaydın. Veya eski kasa ile yeni kasa arasındaki motorun sayısal değerleri aynı olduğu halde dişli oranı neden farklı diye sorsaydın. Neyi iyileştirmişler acaba çok merak ediyorum. Eminin ki o mühendislikte çin de falan yapılmıştır. Yani o seviyede kaliteli. Sana sergilenen servis anlayışı biraz da elinde satın alınmak istemeyen parça bulunmadığında satıcının sergilediği klasik tavıra benziyor. Maden çok başarılı bi mühandislik yapıldı. Motora acayip faydaları var. Neden servisler eski kasa motorları çağırıp ta 42 t olan arka dişlilerini 43 t ile değiştirmiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------
Benim motorda da 5000-5500 devir aralığında hafif ve titreme varmış. 1 sene sonra bu gün fark ettim