Evet o yolun üzerinde orkide var hemen yanı Honda olarak diğilde mitsubishi olarak geçiyorsiz izmirin neresindesiniz
Hmm tamam, üniversite sapağına girmeden evvel. Tabii yanlış hatırlamıyorsam
Evet o yolun üzerinde orkide var hemen yanı Honda olarak diğilde mitsubishi olarak geçiyorsiz izmirin neresindesiniz
ben bı de lojmandayımamıraller gebertıcek bı gun kı rolantıde gıdıorum anayol harıc
![]()
kalem var bende de hatta fotolarda gormussujndur road wınner yaptım ben de.sıyah motor sarı cızgılerı ve yazılar guzel durdu demek ıstemıstım bı turlu derdımı anlatamadım
egzoz +ları
flowun rahatlaması + orta&ust devırlerın cıldırması + ses
egzoz - lerı
alt devırın bıraz kısırlasması + aır&fuel oranının bazen sapıtmasından dolayı yersız stop etmeler (ender de olsa gorulecektır)
video guzel olmus bu arada
hayırlı olsunmemnun kalacaksın ama taktırmadan once kıller yaptır
![]()
kardesim bence dedegın mantıksız geldı hem dıosunkı lastıkler yuzunden bır suru kaza atlattım hemde 300 yerıne 500 versemmı dıe dusunuosun bu bana sacma geldı tabı tercıh senın sonucta bisey dıyemem yalnız ustundekı sensın unutma yanı 3 kurus daha az verıyım dıede dahdıgını alma bence saygılarArkadaşlar motorumla 2000km'yi devirdikten sonra yeniden aranızdayım .
Diğer kullanıcı arkadaşlardan bir konuda yorumlarını bekliyorum... Bugüne kadar motorla bir çok defa kaza tehlikesi atlattım ama bugün motordan indiğimde farkettim ki bütün bu tehlikeler hep bir şekilde lastiğin düşük yol tutuş kabiliyetinden kaynaklanıyordu. Ani frende çok çabuk arka teker kontrolünü kaybediyorsunuz, hızlı vites düşürmelerde aynı şekilde motor kavramayı gerçekleştirdiği anda arka teker yeniden kaymaya başlıyor. Islak zeminde gerçekten çok başarısız olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bugün elimle lastiklerin de malzeme sertliğini kontrol ettiğimde kullandığım bütün araba lastiklerinden daha kötü kalitede bir malzemeden yapılmış hissi verdi...
Siz bu roadrunner marka lastikler hakkında ne düşünüyorsunuz?? Kucak dolusu para verip metzeler falan almaya değer mi?
kardesim bence dedegın mantıksız geldı hem dıosunkı lastıkler yuzunden bır suru kaza atlattım hemde 300 yerıne 500 versemmı dıe dusunuosun bu bana sacma geldı tabı tercıh senın sonucta bisey dıyemem yalnız ustundekı sensın unutma yanı 3 kurus daha az verıyım dıede dahdıgını alma bence saygılar
İzmirde sadece yükseliş honda var oda bornovada.Peşin alıcaksanız biraz pazarlıkla fiyatı düşürebilirsiniz bana 300 tl lik bi indirim yapmışlardı 8.500 e almıştım
bu şıkırtıdan bahsetmeyin. üstünü örtün kimse duymasın. satarken yada yeni alacaklar duymasın ikinci elde satmak zor olur.
ben bile bahsetmiyorum. farkında değilmisiniz.
bahseden olursa da bir mahana uydurun. ben duymuyorum sen motoru açamamışsın falan demek lazım.
unutulsun bu konu küllenen köz gibi.
mahana ne hocam biraz açar mısın ?
Arkadaşlar günaydın. Acun hoşgeldin. Geçen fuarda seni sordum MD standına ama daha gelmediğini söylediler.
Selamımı iletmişlerdir umarım.
Bugün bende egzoz siparişi vereceğim. Yeni gelecek partide sesi biraz daha kısacaklarmış.
Odacık sayısını azaltacaklarını söylediler. Dün Serca'nın motorunun sesini dinledim. Sağolsun işyerime uğradı.
Rolantide gerçekten çok iyi ses veriyor. Ama uzarken fazla bağırıyor dediği gibi. O yüzden bende yeni gelecek partiden alacağım.
Bu arada benim zincirden ses geliyor. Sanki birşeylere sürtüyor gibi. Yağıda var ama anlamadım neden?
bu kn hava filtresini bende incelemiştim sınırsız mil kullanılıyomuş o nasıl oluyo bu yıkanılabilen filtrelerden mi bu filtrede?
Flow'un rahatlaması derken ?cbr 125 de tork namına bişey yok,iyice mala bağlamasın motor alt devirde :/ eyvaah eyvah.bu egzosttan sonra güzel bi ayar çekilemez mi motora
Hmm tamam, üniversite sapağına girmeden evvel. Tabii yanlış hatırlamıyorsam. Ben Üçkuyular da ikamet ediyorum. Güzelyalı'ya yakınız oldukça. Tanışalım bir ara müsait olduğunuz da
. Bu teklifim diğer İzmir'li arkadaşlar içinde geçerlidir tabi ki..
![]()
aynen +Evet o yolun üzerinde orkide var hemen yanı Honda olarak diğilde mitsubishi olarak geçiyorsiz izmirin neresindesiniz
bu şıkırtıdan bahsetmeyin. üstünü örtün kimse duymasın. satarken yada yeni alacaklar duymasın ikinci elde satmak zor olur.
ben bile bahsetmiyorum. farkında değilmisiniz.
bahseden olursa da bir mahana uydurun. ben duymuyorum sen motoru açamamışsın falan demek lazım.
unutulsun bu konu küllenen köz gibi.