apache iyidir sen al pişman olmazsın:cat:Owww süper o zman manisadaki serviste cok iyi diyorlar hemen gidips satılan yere bakmalıyım Varsa daha yorum alayım
apache iyidir sen al pişman olmazsın:cat:Owww süper o zman manisadaki serviste cok iyi diyorlar hemen gidips satılan yere bakmalıyım Varsa daha yorum alayım
bandırma servisi iyidir tavsiye ederim sorun çıkaracak bir motrorda değil ayrıca bursadan gelenler oluyomuş bakım için yada ellinden gelirse kendin yapabilirsin zor bir tarafı yok çünküMerhaba arkadaşlar.
Bursa Orhangazi de yaşıyorum.Şu anda 2007 ybr kullanıyorum.Ybr yi satıp Apache 150 almayı düşünüyorum.Ancak servis konusu kafamı karıştırıyor.Sitede gözüken en yakın servis Gebze ve Bandırmada.Çevremde Apache kullanıcısıda fazla olmadığı için tereddütteyim çünkü sürekli arıza çıkarırsa servise gitgel çok uğraştıracak.Sizden tavsiyelerinizi bekliyorum.
istanbul yollarını bilmem ama ben balıkesir bandırma ve mudanya arası geziyorum bir kerede çanakkale yaptım ayar 4te duruyor 165 cm 52 kiloyum bu ayarla+eğitim+michelin pilot soprty lastiklerimle iyi viraj alıyor motor konfor dersen konfor içinde bana göre motora binilmez:cherry:4bin küsür motora verince yanındaki 50 lira fazla 100 lira fazla dediklerim ufak gözüküyodu.ama onlar toplanınca bayağı büyüdü masraf
ufak bi soru:
arka amortisör ayarınız kaçta duruyor? fabrika ayarı 2deydi rahata yakın ben 3 yaptım biraz fark etti gibi sıkıntı olur mu istanbul yollarında?
birde ilk gün 14,2 lt benzin almıştım 65 liraya. 450 km oldu ekrana göre daha yen yarısı bitti benzinin. Çok mu az yakıyor yoksa yarıdan sonrası çabuk mu düşecek?
off bu ne ya d segment araba sigortası gibi çok para hangi sigortaya yaptırdınız axa baya iyi fiyat veriyoriyi akşamlar arkadaşlar, abiler... bu arada 94 doğumluyum. nisan ayında yaşımı doldurdum yeni motorumu da kendi üzerime aldım. eskisi babamın üzerineydi ehliyetimi aldıktan sonra almıştım onuda. ve apachenin ruhsatın da emre yazmasının sigortada ki bedeli 233 lira. babamın üstüne yapsaydım daha az olacaktı :/
günaydın millet nasılsınız.
apache iyidir sen al pişman olmazsın:cat:
titreşim mevcut ama çok rahatsız edici seviyede değil............
azaltılıyor dişli değişikliği ile ama bitmiyor.. titreşimsiz motor yok...
eski modellere göre titreşim bariz azalmış.... bu motorda yan sanayi olmadığından pahalı ama arızaa açmaz bu motor.. gel istanbula sana benim motoru vereyim....
400 km rodajı tamam.. 2,5 aylık sıfırdan farksız 3600 lira...
tvs düşünme bile cb parasını hak etmiyor............