TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba arkadaşlar.

Bursa Orhangazi de yaşıyorum.Şu anda 2007 ybr kullanıyorum.Ybr yi satıp Apache 150 almayı düşünüyorum.Ancak servis konusu kafamı karıştırıyor.Sitede gözüken en yakın servis Gebze ve Bandırmada.Çevremde Apache kullanıcısıda fazla olmadığı için tereddütteyim çünkü sürekli arıza çıkarırsa servise gitgel çok uğraştıracak.Sizden tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar.

Bursa Orhangazi de yaşıyorum.Şu anda 2007 ybr kullanıyorum.Ybr yi satıp Apache 150 almayı düşünüyorum.Ancak servis konusu kafamı karıştırıyor.Sitede gözüken en yakın servis Gebze ve Bandırmada.Çevremde Apache kullanıcısıda fazla olmadığı için tereddütteyim çünkü sürekli arıza çıkarırsa servise gitgel çok uğraştıracak.Sizden tavsiyelerinizi bekliyorum.
bandırma servisi iyidir tavsiye ederim sorun çıkaracak bir motrorda değil ayrıca bursadan gelenler oluyomuş bakım için yada ellinden gelirse kendin yapabilirsin zor bir tarafı yok çünkü

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------

4bin küsür motora verince yanındaki 50 lira fazla 100 lira fazla dediklerim ufak gözüküyodu.ama onlar toplanınca bayağı büyüdü masraf :)

ufak bi soru:
arka amortisör ayarınız kaçta duruyor? fabrika ayarı 2deydi rahata yakın ben 3 yaptım biraz fark etti gibi sıkıntı olur mu istanbul yollarında?

birde ilk gün 14,2 lt benzin almıştım 65 liraya. 450 km oldu ekrana göre daha yen yarısı bitti benzinin. Çok mu az yakıyor yoksa yarıdan sonrası çabuk mu düşecek?
istanbul yollarını bilmem ama ben balıkesir bandırma ve mudanya arası geziyorum bir kerede çanakkale yaptım ayar 4te duruyor 165 cm 52 kiloyum bu ayarla+eğitim+michelin pilot soprty lastiklerimle iyi viraj alıyor motor konfor dersen konfor içinde bana göre motora binilmez:cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:57 ----------

iyi akşamlar arkadaşlar, abiler... bu arada 94 doğumluyum. nisan ayında yaşımı doldurdum yeni motorumu da kendi üzerime aldım. eskisi babamın üzerineydi ehliyetimi aldıktan sonra almıştım onuda. ve apachenin ruhsatın da emre yazmasının sigortada ki bedeli 233 lira. babamın üstüne yapsaydım daha az olacaktı :/
off bu ne ya d segment araba sigortası gibi çok para hangi sigortaya yaptırdınız axa baya iyi fiyat veriyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:59 ----------

bu arada arkadaşlarbir arkadaşıma çanta demiri bulamadık balıkesirde güvenilir bildiğiniz bir site var mı orada alsak en sonunda bendekini söküp vericem kafamın etini yedi 2 haftadır:queen:

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
65 lira mı ne verdim sigorta ya 41 plaka 1980 doğum tarihi

eski modellere göre titreşim bariz azalmış.... bu motorda yan sanayi olmadığından pahalı ama arızaa açmaz bu motor.. gel istanbula sana benim motoru vereyim....
400 km rodajı tamam.. 2,5 aylık sıfırdan farksız 3600 lira...

eski modellere göre titreşim bariz azalmış.... bu motorda yan sanayi olmadığından pahalı ama arızaa açmaz bu motor.. gel istanbula sana benim motoru vereyim....
400 km rodajı tamam.. 2,5 aylık sıfırdan farksız 3600 lira...

Malesef ailem 2.el istemiyor 0.alıcaz diyorlar

Peki Motora yeni baslıcam daha hiç motor sürmedim fakat ehliyete yazıldım gidiyorum derslere

2 Secenegim var

Honda Cb
Tvs

Hangisinden baslamalıyım

kolay gelsin herkese,

rtr 180 abs nin fiyatı hindistanda 3000 tl ye denk geliyor sanırım sitede öyle yazıyor yani

rtr 160 ise 2500 tl

yeni kasa rtr 150 yok orda eski kasası 2000 tl ymiş

şimdi 2000 tl lik 150 yi 4000 e alıyorsak biz 3000 lik rtr 180 abs yi 6000 ne alırız gibi.

sizce?

link de bu

http://autos.maxabout.com/twcid0000008/tvs.aspx

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Ancak rakibi çıkarsa getirirler 160 veya 180 i su an imkansız yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar