Konudan konuya atlamak gibi olucak ama sizlerede sorup teyit ettirmek istedimLastik basınçları " ön 29 arka 36 " Doğru mudur Arkadaşlar, Abiler.
İyi Forumlar
arkadaşlar far konusunda feci sıkıntım var. kısa farı xenonla değiştirdim fakat yine de eski haliyle aynı. şöyle tarif edeyim teker hizasından 1 metre ötede bir U tipi alan düşünün. Aynı bu u gibi yani teker hizasında 1 metre ilerisi aydınlık daha ilerisi karanlık fakat bu alanın sağ ve sol dış kısımları aydınlık. Yan taraflar ışıl ışılken benim asıl görmem gereken yer (tam önüm) karanlık. Önceki sahibine ait xenonda da bu sorun olduğu için yeni xenon taktırmıştım ama hala aynı :/ merceklerde mi sorun var acaba ? aldığım xenon da boşa gittir:
genellikle artçı ile geziyorsan 36 yok tek başına isen 32. ön her iki halde de aynıdır.
kimi zaman artçı kimi zaman yalnız kullanıyorum motoru. Yarı yarıya diyebilirim
o zaman duruma göre lastik basıncını ayarlayacaksınız aksi taktir de özellikle amortisörün zarar görmesine neden olursunuz.
o zaman duruma göre lastik basıncını ayarlayacaksınız aksi taktir de özellikle amortisörün zarar görmesine neden olursunuz.
ben sana dedim yazma oraya halden anlamaz bunlar diyeabuk subuk yazıyorlar aldırma
haberlerini bekliyorum inş kusursuz olur , bende 30 gündür ısı sensörü bekliyorum 2. eldede bulamadım her markada olur bu parça sıkıntısı diyenler bi el atsınlar olayaön dişlinin pulunu bulamadı caner yavuz koca ankarada , illallah dedirtti inş sen parça sıkıntısı yaşamazsın bildiğim kadarıyla şu anda piyasada krank yok benim ısı sensörüyle gelecek olan 2 krankı garibanlar halen bekliyor
motorum sonunda düzene kavuştu bu evre 30-40 gün sürdü neredeyse vallahi satışada çıkardım ama bi mühdet binerim sonra satarım büyük ihtimalle olurya satılırsa 2012 felan bakarım belki ama acaip soğudum motordan japondan şaşmayacaksın diyenlerin sesleri hergün kulağımda çınlamıyor değil.. herkese kazasız sürüşler
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:42 ----------
Arkadaşlar bu devir saatini hiç söken var mı? aydınlatması ampül müdür ? led tarzı mıdır ?
3m beyaz şerit led döşesek 3v power ledlerden ampülü söküp yerine led takacağım ama boş yere sökmek istemiyorum tabi ampül var ise yeri mekanı uygunmu şerit led e
önceki motorlarıma hep yapmıştım
Bugün 90 kg lık insan kılıklı bir arkadaşı işe giderken yolda gördüm. işe kadar bırakayım dedim.
Adamın arkaya binmesi ile motor deve gibi yere çöktü. 90 + 70 = 160 kg iyi geldik. :cyclopsan
eod şu ozanın fırsattan istifade gazlamalarına gelme ben veya bi başkası seninle veya krank kırmanla alay etmiyoruz arkadaşım şüpen olmasın sen yeterki ozan nın gazlarına gelme bizim kimseye düşmanlığımız yokevet bizzat söyledin saçma sapan yorum yapıyorlar diye
pek umursamıyorum , önce lafa bakarım laf mı diye ... gerisini sen anla
burada başıma gelenleri yazma amacım olurda ileride birinin başına gelirse (inşallah gelmez) çektiğim sıkıntıyıda görsün , yaşadığım olayıda...
belki bir gün birinin işine yarar
akıl fikir danıştığım arkadaşlarda epey yardımcı oldu bazı konularda... forum sonuçta bilgi paylaşımı için , bildiğim birşeyi başkası merak ediyorsa yardım ederim.
bu krank o kadar geç geliyor mu yahu ?
valla ben 118 kg ım geçen de 85 lik bi arkadaş bindi o kadar da çökmüyor ya
=))) krank yaptırırken amortisörüde aradan çıkarayım
video fln çekip sana gönderecektim amortisör bitmiş mi diye şimdi neler ile ugraşıyorum ^_^
Alper şerit çeksene jantlara....
beyaz filan...
mis gibi olur...
@mehmetonur;
far ampülü merceğe göre aldınız değil mi?
çünkü mercek ampülleri farklıdır...
anlattığınıza göre çıkardığım sonuç,
ampül merceğin içine uzun geliyor diye mercek o ışık hüzmesini dağıtamıyor ve önünüzü göstereceğine yanlara gidiyor...
mercek için ampül alın derim...
bende çok beğendim shinko yazılarını kardeşim Farklı ve Güzel olmuş
Tam ben öneriyim diyordum Beyaz Şeridi ama benden hızlı davrananlar olmuş beyaz şeritle birlikte çok iyi tamamlayabilir Shinko yazısının beyazlıgı :thumleft:
beyaz şerit bende düşünüyordum ama bu boyamadan sonra gerek varmı die düşünmüştüm bu kadar kişi yap diyosa yakın zamanda yapıp onuda paylaşırımunnamed arkadaşımıza katılıyorum. Beyaz şerit motora çok yakışır. :cat:
eod şu ozanın fırsattan istifade gazlamalarına gelme ben veya bi başkası seninle veya krank kırmanla alay etmiyoruz arkadaşım şüpen olmasın sen yeterki ozan nın gazlarına gelme bizim kimseye düşmanlığımız yok
Ben 80kg. babam biniyor arada sırada 93kg. valla gayet çöküyor ya)