Merhaba beyler bende aranıza yeni katıldım sayılır cumleten iyi gunler
Welcome brother ...! I Hope To See you everyday in MT ...
Yeni katıldın sayılmaz sen bayadır katılmış durumdasın zaten
Merhaba beyler bende aranıza yeni katıldım sayılır cumleten iyi gunler
Bütün resimlerden bi edit yapmışlar güzel olmuş fakat gösterge resmi yanlış ilk çıkan motorların gösterge öyleydiyeni parti 2012 leri merak edenler için ;
http://www.youtube.com/watch?v=Opm2PN8ch9I
her renginin yeni kasası var ama türkiyeye hepsini getirirler mi emin değilim
Bütün resimlerden bi edit yapmışlar güzel olmuş fakat gösterge resmi yanlış ilk çıkan motorların gösterge öyleydi
ben şunu çözemedim bu nedir?
http://img191.imageshack.us/img191/1922/adasdasl.jpg
Bizim motorlardada varmıydı bu olay hiç dikkat etmemiştim :silent:ali bu arka amortisörün bağlantı yeri keyfi şekilde çekmişler burada hiç bir değişiklik yok.. o egzoz borusunun yanında gördüğün başı iki somunla bağlı parçanın adı Lowers kit Hani drag motorlarında arka teker seleye değicek kadar alçak olur ya bunu o parçanın uzununu takarak yapıyorlar hatta bu parçanın hidrolikli olanını yapabilirsen motoru olduğu yerde çöktürebilir ve kaldırabilirsinde... ben bunun kısa olanını ve ayarlı olanını çok aradım E bay dede var fakat pahalı bir malzeme.... Kısa olanına bizim motorlar çok olanak vermiyor ama ben kısasından takmayı düşünmüştüm arkasını yukarıda önü basık yapıcaktım ...artık beynimdeki düşüncelerim deşifre oldu
Kısaca oalyın özü bu yani
![]()
insan bi eğilir bakarBizim motorlardada varmıydı bu olay hiç dikkat etmemiştim :silent:
Yeni kırmızı siyahta hoş olmuş siyah kuyrukta kırmızı kanatlar çok güzel duruyor.
Bu kanatlar çok hoş olmuş fakat insanı çamurluk ve plakalık iptaline teşvik ediyor![]()
aynen,izlenme sayısı neredeyse 10k olmuş vay behttp://www.youtube.com/watch?v=Opm2PN8ch9I bu videodan sonra da aliyle bizim toriumda yanladğımız video çıkıyo seçeneklerde![]()
Sanki üstü temizde altına bakıyoninsan bi eğilir bakarben altı temizmi die eğilip bakmaktan aşinayım o parçaya
bazen takıntılı olmak güzel
![]()
knk 5 tl ye parlatan bi yer buldum cillop gibi şuan bu ara görüşemedik ondan fark edemedinaynen,izlenme sayısı neredeyse 10k olmuş vay be
Sanki üstü temizde altına bakıyon:cherry:
usta buldum beyler
yarın götürmeye gelecekler motoru![]()
usta buldum beyler
yarın götürmeye gelecekler motoru![]()
her zamanki rutin şeyler krank kırdı yinehayırlısı olsun kardeşim herşey gönlünce olur inşallah, motordaki sorun neydi biraz bilgilendirir misin?
foruma yeni katılan birisi olarak açıkçası konuyu bilmıyorum![]()
her zamanki rutin şeyler krank kırdı yineD
:
hayırlısı olsun kardeşim herşey gönlünce olur inşallah, motordaki sorun neydi biraz bilgilendirir misin?
foruma yeni katılan birisi olarak açıkçası konuyu bilmıyorum![]()
sağolasın ^_^
tahmini olarak krank piston silindir.yarın inecek işte motor neyi var neyi yok çıkacak ortaya detaylı bilgilendirmeyi yarın yaparım![]()
her zamanki rutin şeyler krank kırdı yineD
:
Amaaannn yine mi krank,krankçıları zengin ettiniz valla![]()