Buda benim KubaRacingim Resim ve Video eklendi..

Arkadaşlar bende kendi motorumu sizinle paylaşmak istedim.. Kuba Racing XY 250-5A nette dolanırken farkettim pek resimlerini göremedim. O yüzdende biraz çok oldu sanırım resimler.. Görüşlerinizi bekliyorumm dostlar.. İşte Orjinallerinden farklı Kuba'm :pl:

Videolarım bu linkte: http://yilmazugur.tr.gg/Motorsikletlerim.htm :sunny:

Orjinal Kuba Racing
kubaxy250a5.jpg

5j7yu.jpg
5j80n.jpg

5j81r.jpg
5j83d.jpg

5j84x.jpg
5j88q.jpg

5j8cj.jpg

5j8gn.jpg
5j8jh.jpg

5j8vy.jpg
5j90x.jpg

5j994.jpg
5j9g1.jpg

Şunları da belirtiyim.. Genel olarak Honda'ya benzetmeye çalıştım ki stickerlardan belli oluyor. Honda Sticker Seti, Tank pad, Elcikler, Hava filtresi, Zincir, Smokehead Karbon egzos ... gibi değişiklikler yapıldı ve pek orjinaline sabit kalmadım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bir de honda'nın cbr kırmızısına boyasan komple çil çil olur :) Ben beğendim

abi sende sorana honda diyecek işte arkadaş kuba dese bakan olmaz honda dedi mi ooo süpermiş kardeş derler yalan mı marka takıntımız var ya :p

evet genel olarak marka takıntımız var ama şu ana kadar soran bi kişiyede bu Honda demedim kardeş. Bilen insan biliyor zaten.. :cat:

Aynalar dışında herşey güzel.Kazasız belasız kullanırsın inşallah.Fazla zorlama ayrıca o motoru.

Bizim arkadasda Arora YEBERE aldı Eski City kafalardan Neyse böyle yaptı oda motoru Eski yamahaya benzetti gören tertemiz ybr diyorlar fakat dün biride dediki dısı yamaha olsa ne olucak cigeri yamaha olsun dedi buda öyle muhabbet Kuba honda yapmıssın ya söyle honda de yada yapmasaydın daha iyidi ama ben beyendim motorunu kazasız belasız

denediğiniz son hız?
100 km de yakıt durumu?
motorun 100 km hızların üstündeki kararlılığı?
karşılaştığınız sorunlar?
beğendiğiniz yönleri?

bence bunları yazarsanız bu motordan almak isteyenlere çok iyi yol göstermiş olursunuz
ben bile merak ettim bu motor neymiş ne değilmiş

hayırlı olsun tekerin düz bassın güzel motor güle güle bin kazasız belasız.

bu motor tip olarak çok hoşuma gidiyor lakin çok güçsüz.tek silindir ve 250 cc olması çok kötü bu kasa ile daha güçlü bir motor yapsaydı kuba daha iyi tutulurdu.ha bir de malzeme kalitesi sıfır :(
kuzenimde de aynısı var kullanma şansım oldu havadan yorum yapmıyorum yani. ama tekrar belirtmeliyim ki tip olarak 10 numara

Zippo's arkadasın dediği gibi aynaları benimde hoşuma gitmedi. Uygun bi ayna aradım ama bulamadım malesef. Önerebilceğin bi ayna varsa mesaj atarsanız sevinirm. Ben Hysoung'un aynalarını düşündüm ama nasıl uydurucağımı bilemedim..[/COLOR][/SIZE]

HaydarBıçak: Aşağı yukarı 5000 Km yaptım alalı.. Yağ soğutmalı olduğundan sebep herangi bi sekilde bana sorun çıkarmadı uzun yollarda.. Bi kaç parça değişikliği yaptım ve bulma konusundada sorun yaşamadım.. Bitek conta takımını bulmanız sıkıntı oluyor onuda sıvı conta ile halledebilirsiniz.. DAha önceleride Çinli motor çok kullandum ve vibrasyon beni illallah ettirmişti. Bu motorda bu sorunla karşılaşmadım desem yeridir. Benim çok hoşuma gitti görünüm olarakda performas olarakda.. Çok hız meraklısı bi insan değilim. ama 100 km hızını üzerine cıktıüında titreme ve savurma olayları yok denecek kadar az.. Yakıttada gerçekten çok cimri.. Uzun zamandır hesaplamıorum ama Km'de 150 kuruş felan yakıtı vardı..

Umarım açıklayıcı olmuştur.. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Zippo's arkadasın dediği gibi aynaları benimde hoşuma gitmedi. Uygun bi ayna aradım ama bulamadım malesef. Önerebilceğin bi ayna varsa mesaj atarsanız sevinirm. Ben Hysoung'un aynalarını düşündüm ama nasıl uydurucağımı bilemedim..

HaydarBıçak: Aşağı yukarı 5000 Km yaptım alalı.. Yağ soğutmalı olduğundan sebep herangi bi sekilde bana sorun çıkarmadı uzun yollarda.. Bi kaç parça değişikliği yaptım ve bulma konusundada sorun yaşamadım.. Bitek conta takımını bulmanız sıkıntı oluyor onuda sıvı conta ile halledebilirsiniz.. DAha önceleride Çinli motor çok kullandum ve vibrasyon beni illallah ettirmişti. Bu motorda bu sorunla karşılaşmadım desem yeridir. Benim çok hoşuma gitti görünüm olarakda performas olarakda.. Çok hız meraklısı bi insan değilim. ama 100 km hızını üzerine cıktıüında titreme ve savurma olayları yok denecek kadar az.. Yakıttada gerçekten çok cimri.. Uzun zamandır hesaplamıorum ama Km'de 150 kuruş felan yakıtı vardı..

Umarım açıklayıcı olmuştur.. :
)

Okurken gözüm çıkacak sandım..:sunny:
İyi günlerde kullanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar