TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

denemedim ama aynı olması lazım... hatta gn 250 nin yağ filitreside birebir aynısı gibi duruyor... aynı zamanda tiger 250 de....

bu arada günaydın...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ache-150-sifirdan-farksiz-tvs-85285571/detay/

motoru satılığa çıkardım..pazarlıksız veereceğim..satılırsa satılır satılmazsa binilmiyor yatıyor evde...............
bende bir kaç tane alı stok yapayım dedim servis masraflarını düşürmek için alanada satanada hayırlı olsun bu arada

Adamım bu ne ya, ne resim görünüyor ne bişey :D

Ön cam çok güzel görünüyor, yapması da yan kapaklara göre daha kolaydır tahminim. Yan kapaklar daha bi çetrefilli duruyor, güzel kaplamışsın hakkaten. Tebrik ederim :cat:

Akşam 6-7 gibi motoru alıyorum kısmetse...
Sıfır motor alıcam..Adamlar bana 2011 olanı ittirmemesi için, 2011 ve 2012 model apache resmi koyarmısınız.Neresine dikkat etmeliyim? görsel olarak görürsem çok iyi olucak...

Küçük bir değerlendirme sadece....

Yaklaşık olarak 950 TL civarı bir vergi ödüyoruz :S
fiyat.jpg

size bir kaç parti resim atayım... ilk atacağım 2 adet resim benim motoruma ait.. gidonu falan görün diye... benim 2 motorumdaki resimler için yorum cevaplamayacağım....

diyerleri 2012 son parti rtr150 apache dir... benimki 2012 rtr 150 apache ilk partiden...

Uploaded with ImageShack.us

şimdilik bu kadar............

beni izlemeye devam edin...........

arkadaşlar motorun koltuk altında hiç bi yere bağlı olmayan bi kaç soket var resimledim ne oldugunu ne işe yaradıgını bilen varmıdır acaba???

bide şu motorun lambalarının direk yanması için bi ara kablo çekiliyormuş onu anlatabilecek olan varmı?

bugün yağ filtremi değiştirdim hem denemek amaçlı hemde yenileyeyim dedim ve hyosung gt 250 r filtresi aldım değiştirken foto çekemedim ellerim yağlıydı kusura bakmayın filtrenin resimlerini atıyorum:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:02 ----------

arkadaşlar motorun koltuk altında hiç bi yere bağlı olmayan bi kaç soket var resimledim ne oldugunu ne işe yaradıgını bilen varmıdır acaba???
[url]http://d1205.hizliresim.com/x/8/5jnxs.jpg[/url]
[url]http://d1205.hizliresim.com/x/8/5jnyg.jpg[/url]

bide şu motorun lambalarının direk yanması için bi ara kablo çekiliyormuş onu anlatabilecek olan varmı?
bende hiç kablo yok mutlaka bağlı olduğu bir yer vardır çıkmıştır yoksa boşta soket olması için beyne ihtiyaç var oraya bilgisayarı bağlayıp hata kodu re map vsyapılır ama bizimkilerde olmaz karburatörlü olduğundan koltuk altında kırmızıyla işaretlenenlerse bir birine bağlanması lazım biri düşü biri erkek değil mi onlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------

bu arada birde motor bloğunun sol tarafındaki plastik kapaktan yağ sızıyor pıhtılaşmış gibi

m.balibey ben bu motoru 1500 km de iken aldım 2, el. soketlerin uçları elektrik bantı ile sarılı ve hiç takılacak eşi yok.
bazı apachelerde terleme oluyor seninkide öyle bişi sanırım bide o peteklerin boyası niye atmışki öyle???

ixeyvent senin bi fiş çıkmışta haberin yok :p farketmediğine göre arka stop lambasının olabilir.bi kontrol et,çalışmayan bir aksam varmı?...

ixeyvent senin bi fiş çıkmışta haberin yok :p farketmediğine göre arka stop lambasının olabilir.bi kontrol et,çalışmayan bir aksam varmı?...
yok reis herşey çalışıyor aldıgımdan beri böyleydi yeni sorayım dedim :) benim motor eski kasa bu arada. kalın kabloların gittiği tesisattan kol olarak çıkıyo 3 tane işte valla bende anlamadım. sonradan takma bişey de değil.

prenskaan aynı değil Türkiye de sadece rtr 150 var

yok reis herşey çalışıyor aldıgımdan beri böyleydi yeni sorayım dedim :) benim motor eski kasa bu arada. kalın kabloların gittiği tesisattan kol olarak çıkıyo 3 tane işte valla bende anlamadım. sonradan takma bişey de değil.

gelecek mi acaba?

Hmm eski kasada olsa farketmezki bu fişin takıldığı biyer var elbet.ama belliki takılmasada olur :) benim aklım pek ermez sen bi oto elektrikçilerine danış istersen ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar