Honda CG 125 mi_? Yamaha ybr 125 mi_?

ister inan ister inanma 2 yıl önce iç,dış değiştirdim kaç km yaptım hatırlamıyorum 15 bini bulmuştur veya geçmiştir 1 kere bile patlamadı. Lastik şu an kaskabak :cat: 96 model olan. Arka lastik. Ön lastiğin en son ne zaman patladığını bile bilmiyom. Konu açtığım ve değiştirdiğim arka tubless lastik (iç lastik koydum içinde) 2005 model olan. Ayrıca iki adet çelik cant alınıp lastikler tubless e çevrilebilir.:cat:

F54

ister inan ister inanma 2 yıl önce iç,dış değiştirdim kaç km yaptım hatırlamıyorum 15 bini bulmuştur veya geçmiştir 1 kere bile patlamadı. Lastik şu an kaskabak :cat: 96 model olan. Arka lastik. Ön lastiğin en son ne zaman patladığını bile bilmiyom. Konu açtığım ve değiştirdiğim arka tubless lastik (iç lastik koydum içinde) 2005 model olan. Ayrıca iki adet çelik cant alınıp lastikler tubless e çevrilebilir.:cat:
adem çelik jant ların parasını verirsen olur :p
ama cg de çelik jant tipsiz duruyor ona biz telli jant ile alıştığımızdan olsa gerek :cat:

ya boşver ben şuan memnunum. Belki ilerde. Bu arada 96 nında ön kampanayı diske çevirim.çelik cant takarsam tabi. Lastiklerde tubless olur.

F54

aaa adem bu zamanda kampana lı motor mu kaldı toprağım yaa bu honda sevenlerine neleri layık görüyor eski eski teknolojiler ttüüü kaka:queen:

aaa adem bu zamanda kampana lı motor mu kaldı toprağım yaa bu honda sevenlerine neleri layık görüyor eski eski teknolojiler ttüüü kaka:queen:

kampana ama capon kampana :queen: sıktımmı firenleri zınk diye olduğu yerde kalır :queen: ha bu arada çekemedin demi frenlemi :queen:

F54

kampana ama capon kampana :queen: sıktımmı firenleri zınk diye olduğu yerde kalır :queen: ha bu arada çekemedin demi frenlemi :queen:
adem kampana frenin neyini çekemeyeyim ki eski teknolojiyi hiçbir zaman kıskanmadım ben:p

eski teknolojinin gözünü seveyim. Yeni teknolojide iş yok arkadaş.

F54

haklısın yumurtacı güzeli:p
evet honda nın yeni teknolojileri 5 para etmez:queen:

allah bu honda kullananlara sabır ihsan eylesin:p
inş bu illetten kurtulursun adem:pl:
honda çok bozdu. daha da bozmaz dedik, yine bozdu. :)
yamaha fanatiği değilim ama japonlarda bence kalitede sıralama kawasaki, yamaha, suzuki, honda'dır... Ancak honda'nın servis desteği ve 2.el piyasası TR'de yadsınamaz derecede gelişmiş...

allah bu honda kullananlara sabır ihsan eylesin:p
inş bu illetten kurtulursun adem:pl:

yeni model, pek yeni değil 2005 model titan es de var elimde. 30 kusur binde. 96 model olan ona nazaran daha masrafsız,daha az problem çıkarıyo. 2010-11-12 model olanlar naapsın? :queen: honda giderek kaliteyi düsürüyo:santa:

F54

yeni model, pek yeni değil 2005 model titan es de var elimde. 30 kusur binde. 96 model olan ona nazaran daha masrafsız,daha az problem çıkarıyo. 2010-11-12 model olanlar naapsın? :queen: honda giderek kaliteyi düsürüyo:santa:
adem sen onları en iyisi bi müzeye sat ilerde torunlarımıza gösterecek motorlar olsun cg ler harbiden sağlam motor 2006 sonrası sağlam bi honda ben ne gördün nede duydum allah ne verdiyse caçık yani innova dahil yağ eksiltiyor:p

---------- Post added at 11:27 ---------- Previous post was at 11:25 ----------

honda çok bozdu. daha da bozmaz dedik, yine bozdu. :)
yamaha fanatiği değilim ama japonlarda bence kalitede sıralama kawasaki, yamaha, suzuki, honda'dır... Ancak honda'nın servis desteği ve 2.el piyasası TR'de yadsınamaz derecede gelişmiş...
özgür honda işi çözdü adamlar sağlam motor yapıp pahalı satmıyor ucuz motor satıp yedek parçadan para kazanıyor nerde o nx falcon xl 200 ler cg ler cgl ler kinetix ler bunlar ı piyasadan neden çektiler acaba:farao:

evet honda kusursuz motorlarını piyasadan cekti. Knetıx, falcon nx 400, c 90, cg 125, cg125 titan, ve birsürü sorunsuz model. Elalarını elalarını, allah versin belalarını.

F54

evet honda kusursuz motorlarını piyasadan cekti. Knetıx, falcon nx 400, c 90, cg 125, cg125 titan, ve birsürü sorunsuz model. Elalarını elalarını, allah versin belalarını.
ahanda adem de honda nın yanlış yaptığını bildi anladı söyledi..
adem aklın yolu 1 dir sadece 1 doğru vardır:p

ahanda adem de honda nın yanlış yaptığını bildi anladı söyledi..
adem aklın yolu 1 dir sadece 1 doğru vardır:p

gören göz klavuz istemez hacı. Yeni modeller arasında sadece cbr 250 r ı tutum. Diğerleri benim gözümde 5 para etmez. Cbr 125 buna dahil.

cbr 250r dan daha kaliteli olduğunu düşündügüm 250ccler var ancak lanet motor honda olunca 2. eli canlı oluyor yedek parça tedarigin kolay oluyor..yoksa symnin 250si hondadan inan parça işçilik ıvır zıvır olarak daha kaliteli

arkadaşım 99 model titan al eski olsa da taş gibi makina ybr sizuki halt etmiş bi makine hondanın ürettiği en iyi commuter bence titan

Bence köylü tarzı motor cg 125.
cg125motorcycle.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar