[Antalya - MT]

Arkadaşlar Antalyada motor kullanıcısı mı yok biraz canlandıralım topiği :) gezi filan da yapalım :)

Üniversite için antalyaya yerleştim. Ehliyetimi alalı yaklaşık 2 yıl oluyor. Fakat motor almak bir türlü kısmet olmamıştı. Şimdi parayı ayarladım cbf150 bakıyorum. Etrafınızda satılık varsa benimle özelden irtibata geçebilirmi? Bir an önce alıp sizinle gazlamak istiyorum :)

Üniversite için antalyaya yerleştim. Ehliyetimi alalı yaklaşık 2 yıl oluyor. Fakat motor almak bir türlü kısmet olmamıştı. Şimdi parayı ayarladım cbf150 bakıyorum. Etrafınızda satılık varsa benimle özelden irtibata geçebilirmi? Bir an önce alıp sizinle gazlamak istiyorum :)
İnşallah bulursun kardeşim motor için ayırdığın bütçeyi filan söylersen daha iyi bakabiliriz... :) yaş kaç kardeşim..

Bütcem 3000tl fakat bunun 200lirasını kask'a ve korumalıklara ayırmak istiyorum :) Yaş 19

Bnm 17 bigün tanışırız inş. cbfye de bakarım bulmaya çalışacağım hadi hayırlısı karşımıza iyi bişey çıkar heralde .. :)

Tanışırız kardeşim :) Umarım kısa zamanda düzgün bir cbf bulurum...
sahibinden.com da baktımdı abi orda bi kaç tane var..

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:55 ----------

Antalya grubu hadi biraz canlanalım daha gezi yapıcaz 3 4 hafta sonra :))))

sahibinden.com da baktımdı abi orda bi kaç tane var..

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:55 ----------

Antalya grubu hadi biraz canlanalım daha gezi yapıcaz 3 4 hafta sonra :))))

Evet bende baktımda, Fazlasıyla fiyatları yüksek. Yüksek olmayanlarda da çok fazla hasar var.

malesef öyle 3500 de filan başlıyor düzgünleri acaba ybr filan bakarmısın abi :) yada tvs :) onlara da bakarız istersen :) haftasonu bi manin yoksa tanışabiliriz de abi :) mt antalya şuan ben ve gökan 2 kişiyiz :)

Antalyalılar gezi yapıcaz gelmek isteyenler (3 - 4 haftaya kadar ) Ne kadar kalabalık o kadar iyi :)))

kardeşim yaş kaç ? hepimiz beraber gezi filan yapalım diyorum katılmak istersiniz demi :) 3 hafta sonrası için filan :) okullar bitttikten sonraki hafta
:)
38 .....ama ruhum genç olurmu....
ben size biraz ağır kalırım benim motor son hızı çok düşüktür...ama gideceğiniz yere vakit bulursam uğrarım....sizi yavaşlatmayayım...
iyide mangal yaparım....

38 .....ama ruhum genç olurmu....
ben size biraz ağır kalırım benim motor son hızı çok düşüktür...ama gideceğiniz yere vakit bulursam uğrarım....sizi yavaşlatmayayım...
iyide mangal yaparım....[/QUOT

motorun ne önemi var hakan abi önemli olan birlikte bişeyler yapmak ruhu genç adamlar lazım zaten önderlik yaparsın hakan abi şöyle 3 4 haftaya kadar kendini hazırla hakan abi sende katılırsan şuan 4 kişi olucaz galiba kadro şöyle
TheAzReaL
gk070
ozganugur
brds

Hadi Hayırlısı bakalım inş daha gelen olur :)))

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------

Arkadaşlar katılımlarınızı bekliyorum. rota önerim de uçansu ne dersiniz günü birlik süper bir yer bence :)

buda uçansuyla ilgili bir yazı : http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=26042

inş katılabilirim, maddi olarak iyi olursam günüde uyarsa katılabilirim. antalya grubu maalesef ölü, 3 sene önce hareketliydi ozamanlarda fırsatım olmazdı pazar günleri iş olurdu. geçen sene 29 ekim kortejine katıldım onuda motordelisi üyeleri organize ediyolardı.
19 mayısta etkinlik olabiir mesela :wiinkk:

arkadaşlar 2 hafta sonra yaparsanız gelirim ondan sonra anca 2-3 hazirandan sonraki haftalarda gelirim sebebi sınavım var haziran başında antalyada olacağım bu uçan suyun orasını karış karış bilirim bizim köyün altında bende gelmek isterim dediğim tarihlerde olursa alanya ya gelirsiniz buradan gideriz size uyarsa

uzun bır ara verdıgımız cumartesı akşamları bulusmaları onumuzdekı haftadan ıtıbaren tekrar baslayacaktır. daha once katılmayanlar ıcın hatırlatalım;

Her cumartesi akşamı ışıklar caddesı bızım city karşısı tranvay yolu uzerı. saat:20:00

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar