Arkadaşlar Antalyada motor kullanıcısı mı yok biraz canlandıralım topiği
gezi filan da yapalım 
Arkadaşlar Antalyada motor kullanıcısı mı yok biraz canlandıralım topiğigezi filan da yapalım
![]()
birini görmek iyiAntalya sayfası ölü yaa :mrgreen:
İnşallah bulursun kardeşim motor için ayırdığın bütçeyi filan söylersen daha iyi bakabiliriz...Üniversite için antalyaya yerleştim. Ehliyetimi alalı yaklaşık 2 yıl oluyor. Fakat motor almak bir türlü kısmet olmamıştı. Şimdi parayı ayarladım cbf150 bakıyorum. Etrafınızda satılık varsa benimle özelden irtibata geçebilirmi? Bir an önce alıp sizinle gazlamak istiyorum![]()
sahibinden.com da baktımdı abi orda bi kaç tane var..Tanışırız kardeşimUmarım kısa zamanda düzgün bir cbf bulurum...
sahibinden.com da baktımdı abi orda bi kaç tane var..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:55 ----------
Antalya grubu hadi biraz canlanalım daha gezi yapıcaz 3 4 hafta sonra)))
kardeşim yaş kaç ? hepimiz beraber gezi filan yapalım diyorum katılmak istersiniz demibiz neciyiz kardeşim...
38 .....ama ruhum genç olurmu....kardeşim yaş kaç ? hepimiz beraber gezi filan yapalım diyorum katılmak istersiniz demi3 hafta sonrası için filan
okullar bitttikten sonraki hafta
![]()
38 .....ama ruhum genç olurmu....
ben size biraz ağır kalırım benim motor son hızı çok düşüktür...ama gideceğiniz yere vakit bulursam uğrarım....sizi yavaşlatmayayım...
iyide mangal yaparım....[/QUOT
motorun ne önemi var hakan abi önemli olan birlikte bişeyler yapmak ruhu genç adamlar lazım zaten önderlik yaparsın hakan abi şöyle 3 4 haftaya kadar kendini hazırla hakan abi sende katılırsan şuan 4 kişi olucaz galiba kadro şöyle
TheAzReaL
gk070
ozganugur
brds
Hadi Hayırlısı bakalım inş daha gelen olur))
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------
Arkadaşlar katılımlarınızı bekliyorum. rota önerim de uçansu ne dersiniz günü birlik süper bir yer bence
buda uçansuyla ilgili bir yazı : http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=26042