[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu pazar biraz yol yapalım mı arkadaşlar ?
turgaycım kontak açık konum da değilse bi sorun olmaz.

bu motor ne pis bişeymiş arkadaş...bugün arabayla gelmem gerekti...akşam da arabayla gitmem gerek...yarın araba lazım..bi ara vaktim olacak ama yağmur riski var...pazar şehir dışına çıkıyorum. çarşambaya kadar yokum. motor iş yerinde çadır altında yatıyo...ben ne zaman binecem...:)

bu iş bekar işi orası anlaşıldı...

Gidon kilidini açmıştım ama kontak açıkmıydı ben de hatırlamıyorum ,motoru teslim ederken hiç bir gösterge yanmıyor demişlerdi ben de daha uğrayamadım motorun yanına Hüseyin abi bakalım en kötü vurdururuz bi şekilde=) Pazar günü bir organizasyon olursa katılmak isterim .

06.05.2012 pazar günü kızılcahamam gezisi yapıp köfte ziyafeti yapalım mı arkadaşlar.

1-nezih77 hüseyin
2-redmoon koray
3-???
4-???
5-???

Forumdan Uzaklaştırıldı

yol derken eğer sabah çok erken çıkarda 170 km yol yaparız (1bucuk saat) dersek Kırıkkaleye bağlı çok güzel bir göl biliyorum, mutlaka gidilmeli :)

Gidon kilidini açmıştım ama kontak açıkmıydı ben de hatırlamıyorum ,motoru teslim ederken hiç bir gösterge yanmıyor demişlerdi ben de daha uğrayamadım motorun yanına Hüseyin abi bakalım en kötü vurdururuz bi şekilde=) Pazar günü bir organizasyon olursa katılmak isterim .

enjeksiyonlu motoru vurdurma abi ya, takviye yapın.. ki uzun süre yattıysa bitmiştir zaten kutup başını sökmek iyi olurdu..

---------- Post added at 18:55 ---------- Previous post was at 18:32 ----------

yol derken eğer sabah çok erken çıkarda 170 km yol yaparız (1bucuk saat) dersek Kırıkkaleye bağlı çok güzel bir göl biliyorum, mutlaka gidilmeli :)

Bahsettiğim göl, balık tutabilir, yüzebilir, mangal yakabiliriz.. Bu hafta sonu olmasada bir gün mutlaka gidelim derim :queen: , ayrıca yolu çok güzel virajları ve asfatı olan bir yoldur (chopper, racing rahatlıkla girer)..

06.05.2012 pazar günü kızılcahamam gezisi yapıp köfte ziyafeti yapalım mı arkadaşlar.

1-nezih77 hüseyin
2-redmoon koray
3-???
4-???
5-???

Ben yazmıyom arkadaş adımı, sonra siliyosunuz, adresi yanlış veriyosunuz, türlü türlü komplolar kuruyosunuz:)
Sakat bir durum olmazsa ben de gelirim. Buluşma yerini tutturabilirsem tabii.

Ben yazmıyom arkadaş adımı, sonra siliyosunuz, adresi yanlış veriyosunuz, türlü türlü komplolar kuruyosunuz:)
Sakat bir durum olmazsa ben de gelirim. Buluşma yerini tutturabilirsem tabii.
korkma bülent:mrgreen:ben geçerken seni de alırım öyle çıkarız gideriz buluşma noktasına.

Selam Arkadaşlar.

Tvs Apache İçin Lastik Arıyorum.Bilen Varsa Adres-Telefon Yardımcı Olursanız Sevinirim.
90-90-17 (Ön)
100-80-18 (Arka)
Başlıca IRC Marka Lastik Arıyorum.Ama Ölçüleri Tutturamazsak Tavsiye Edilen Bir Marka da Olabilir.
(qsTah) Sen Bilirsin Bi Araştıralım Acil Tarafından :wiinkk::wiinkk:

motorumu önceki sahibi uzun süre yatırmış, üzerine kum fırtınası falan detay yerleri baya pisti...jant yağ içindeydi...bugün köpürte köpürte yıkattım...jantları da kendim temizledim balata spreyiyle..baya etkili...çok vakit ayıramadım ama pırıl pırıl oldu..çok fazla binemeden çadırı kapattım bıraktım..perşembeye kadar yatsın yerinde....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Selam Arkadaşlar.

Tvs Apache İçin Lastik Arıyorum.Bilen Varsa Adres-Telefon Yardımcı Olursanız Sevinirim.
90-90-17 (Ön)
100-80-18 (Arka)
Başlıca IRC Marka Lastik Arıyorum.Ama Ölçüleri Tutturamazsak Tavsiye Edilen Bir Marka da Olabilir.
(qsTah) Sen Bilirsin Bi Araştıralım Acil Tarafından :wiinkk::wiinkk:

Duran motor ostimde var, markasını hatırlamıyorum fena değildi lastik

Beyler, ufak bir kaza sonrası sol ayak pegimi kırmış bulunuyorum, bu şekilde kullanmak çok zor, ayağımı koyacak yer yok, vites değiştirmek zor, dolayısıyla geziye gelemiyorum, sizin tanıdık ustalara sorsanız, ya da ranıdık bildik birilerinde var mıdır bi araştırırsanız sevinirim, bu şekilde gezmem mümkün değil valla.

Beyler, ufak bir kaza sonrası sol ayak pegimi kırmış bulunuyorum, bu şekilde kullanmak çok zor, ayağımı koyacak yer yok, vites değiştirmek zor, dolayısıyla geziye gelemiyorum, sizin tanıdık ustalara sorsanız, ya da ranıdık bildik birilerinde var mıdır bi araştırırsanız sevinirim, bu şekilde gezmem mümkün değil valla.

geçmiş olsun:) sen de bişey var mı?

ne oldu hayırdır?

evet akum bitmis bugun takviyeledik ama fazla vaktim olmadigindan yetmedi dolduramadim malesef.yarin yinr akuyle ugrasicam gibi

geçmiş olsun bülent.sende birşey yoktur umarım:pale:
evet akum bitmis bugun takviyeledik ama fazla vaktim olmadigindan yetmedi dolduramadim malesef.yarin yinr akuyle ugrasicam gibi
sana da geçmiş olsun turgaycım.yapabileceğimiz bişey olursa haber vermen yeterli.:cat:

selamlar arkadaşlar ben yarın 12 gibi kırıkkaleye arkadaşımın düğününe gideceğim eğer kırıkkale tarafında organizasyon olursa pekala motorla katılabilirim

Abicim ben de bisey yok da sol ayak pegi gitti, acaba boyle de gelebilir miyim diye hala dusunuyorum. ya da oraya bir sopa falan sokacam, valla zihnisinir dusuncelerim vardi ama tutmadi su ana kadar maalesef.

bülent bi demirciye falan gitsene.onlar bişey uydurabilir.

Abicim dokme aliminyum kaynak olmuyo diyler, orjinal siparis verdim 40 tl girdi bakalim, gelince takicaz. uydurmadan da kullananiliyor ama uzun yolda yorucu olur yani.

anladım.eee yarın geliyor musun ???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar