teşekkür ederim, yavaş yavaş alışıyorum da lastikler yüzünden diken üstündeyim sanki.
hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşlerteşekkür ederim, yavaş yavaş alışıyorum da lastikler yüzünden diken üstündeyim sanki.
saol kardeşim iyidir, sen nasılsın düzeldin mi baya ??slm millet nasılsıız..........
bu arka stoptaki orta kısım nasıl yanıyo hangi konumda yanıyor??
:sunny: bende yoksa dedim benim ampuller patladı mı, far kısmıyla oynamıştım :mrgreen: sazan gibi atladık a.q :queen:o kısım yanmaz. orası reflektör. fotograf makinesinin flaşından dolayı yanıyor gibi gözüküyor.
:sunny: bende yoksa dedim benim ampuller patladı mı, far kısmıyla oynamıştım :mrgreen: sazan gibi atladık a.q :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------
Sezer naptın lastik işini
anladım, bende şuan netten bakıyordum metzeler aklıma yattı hemen alamam şuan. ebat olarak metzeler var michelin istersen ybr ebatlarında olur ince taban biraz sorun yaratmaz herhalde.lastik işini dün istanbulda bir arkadaşımla görüştüm. kendisi honda servisi. ölçüleri verdim ben sorayım varsa ellerinde bir takım alır gönderirim dedi. michelin marka.
anladım, bende şuan netten bakıyordum metzeler aklıma yattı hemen alamam şuan. ebat olarak metzeler var michelin istersen ybr ebatlarında olur ince taban biraz sorun yaratmaz herhalde.
http://www.lapas.com.tr buradan baktım biraz metzeler ME22 modelinde bize uygun ebatta var ve antalyada lapaş bayisi olarak 3 satıcı var
Uğur Sert /KARAYOL/Cemal Sert Eski Sanayi Sitesi 664 Sok. No: 2
Çöl Ticaret Sanayi Sitesi 663.Sok. No:16
Harput Motosiklet Oktay Dal Etiler Mah . Kızılırmak Cad. No:9

reis senin canın sıkılıyo biz de resimleri görünce içimiz gidiyo![]()
ramço ne yaptın ya baya baya güzel olmuş bende düşünüyorum bakalım led işini
bu arada ramço benim motorun far vs motor çalışmadan yanmıyor bi ara kablo ile direk akü den çekliyormuş onu yapabilirmiyim. elimden iş gelir ama ne yapacağımı bilmiyorum zahmet olmazsa bi anlat yahu![]()
valla hiç bişi anlamadım bu soketler nerde acaba senin apacheden resim çekip atsan kendini iyi hissettiğin bi günyaparsın çok basit ama ben orjinal tessisat ı bozmadan yapmak çok daha güzel.... aküden direk kablo far düğmesine giden kablonun soketleri ve uzun kısa kablosunun soketleri.... birde far rolesi ile iş tamam..........