Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tekteker_ramço sen denizliden misin ?

yok istanbuldanımda bir ayağım denizlide ..orda askerimde o yüzden motrorumun biri 20 plakadır............

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:29 ----------

http://www.izlesene.com/video/tekteker-ramco-mersedes/6168787

aha bu merso videom... düüzgün videolarımı şeçtim..hız sınırı ve kural ihlali yok...
aha bir tanede kango olsun... şimdilik bu kadar..

http://www.izlesene.com/video/kango-tekteker-ramco/6168813

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevinin millet,honda cbf yi 4,800 yapmış...ybr satış patlaması yapar artıkın :)
Demekki zamdan önce almasaymışım motoru bende ybr ci olacakmışım :)

belki bir ayarsızlık falan vardır gerçi sen iyi anlıyorun motor işinden

benim ybr ve ayarsızlık.. arkadaşlar ybr nin doğasında bu var.. jiklesiz çalışmaz.. ama hava ayarını kısarsanız motor biraz fazla yakar ve jiklesiz çalışır.. 3 motor istanbuldan ankaraya gittik.. diyer 2 motora benim motor depoda 100 km fark attı.. aynı hız aynı sürat aynı yol ve aynı kiloyduk hemen hemen.....

Sevinin millet,honda cbf yi 4,800 yapmış...ybr satış patlaması yapar artıkın :)
Demekki zamdan önce almasaymışım motoru bende ybr ci olacakmışım :)

şekerim törtılım sende öyle bi anlatıyosun ki sanki duyanda derki ,ne yapalım paramız ybr ye yetti.. :pr:
herkes ybr ci olamaz.. olanda ömrü yettikçe eskitemez... aha motorunun bugün 3. günü daha 150 km desin
yok kesme yaptı yok koltuk çıkıp duruyo diyosun..:pl: neyse bi yağ değişim zamanın gelsinde o zmanda yağ eksiltiyo dersin... :queen:
ben sana demedim mi İbrahim :pl::pl:

ahmet n. hayırdır kardeş ne ayaksın gündüzlememi ?
Hiç Yakıştıramadım Sana Sen Tnıyormusun Ahmet N.'yi ki kardeş marden ne ayasın falan olmadı her YBR si olanın ahkam keseceği yer değil burası bizlerin onun la şahsi muhabbeti var yani yüzyüzede görüşüyoruz nazımız ondan ama senin gaza gelişini anlayamadım neye istinaden onuda çözemedim olmadı hiç olmadı bu sonra beni kimse kaale almıyo kimse bana cevap vermiyo diye biyerlerini yırtma..

Hiç Yakıştıramadım Sana Sen Tnıyormusun Ahmet N.'yi ki kardeş marden ne ayasın falan olmadı her YBR si olanın ahkam keseceği yer değil burası bizlerin onun la şahsi muhabbeti var yani yüzyüzede görüşüyoruz nazımız ondan ama senin gaza gelişini anlayamadım neye istinaden onuda çözemedim olmadı hiç olmadı bu sonra beni kimse kaale almıyo kimse bana cevap vermiyo diye biyerlerini yırtma..

Boşver abi,arkadaş yeni üye aramızda,gençliğine ver gitsin..zamnla oda alışır bizim muhabbetimize oda takılır muzipliğimize :)))

Boşver abi,arkadaş yeni üye aramızda,gençliğine ver gitsin..zamnla oda alışır bizim muhabbetimize oda takılır muzipliğimize :)))
abibi yanlış anlaşılma olmuş herhalde sen sıkma canını moralini bozma bir laf vardır bildin mi sıkma tatlı canını okşa patlıcanını :queen:

abibi yanlış anlaşılma olmuş herhalde sen sıkma canını moralini bozma bir laf vardır bildin mi sıkma tatlı canını okşa patlıcanını :queen:
Arkadaşlarım gk070 arkadaşımız yeni üye,hoş karşılayınki kaybetmeyelim daha başlamadan :)
Olur ara sıra boyle şeyler önemli değil...
işin aksi ne bilmiyorsunuz;bu gün iş mevzuları dolasıyla çok gergindim,arkadaşta üzerine tuz biber oldu...neyse takılmayalım mevzuya..
Dediğim gibi bizim amacımız kazanmak olsun her zaman;kaybetmek,incitmek,kırmak değil...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------

şekerim törtılım sende öyle bi anlatıyosun ki sanki duyanda derki ,ne yapalım paramız ybr ye yetti.. :pr:
herkes ybr ci olamaz.. olanda ömrü yettikçe eskitemez... aha motorunun bugün 3. günü daha 150 km desin
yok kesme yaptı yok koltuk çıkıp duruyo diyosun..:pl: neyse bi yağ değişim zamanın gelsinde o zmanda yağ eksiltiyo dersin... :queen:
ben sana demedim mi İbrahim :pl::pl:
Tamam damat ferit tamam:)yarın bi tur veririm olur biter,niye bu kadar kıskanıyosun mötürümü:queen:

ahmet n. usta özeldende dedim ama millet baya bi yanlış anladı heralde hatam varsa kusra bakma miletin içinde diyeyimde sonra garip msjlar alıyorum tekrar diyorum hatam varsa kusra bakma usta

şekerim sıkıntı yok al burada ybr topiğinde söylüyorum.. motorun bizimkinden daha konforlu.. zaten bu motora tam 1 yıl bindim benden iyi kimse tanıyamaz..:cat:
yağı suyu sıkıntı değil.. aynı klasman motorlar olduğu için her zaman bi rekabet vardır.. şireydırım törtılım... ama ybr nin hakkı yenemez.. :cherry:

ahmet n. usta özeldende dedim ama millet baya bi yanlış anladı heralde hatam varsa kusra bakma miletin içinde diyeyimde sonra garip msjlar alıyorum tekrar diyorum hatam varsa kusra bakma usta
yok oyle yağmaaaaaa;:) Ahmet N. usta değil,usta splintır olacaktı :queen:
koray,fatih,şenol abiiiii bakın kendi ayağıyla geldi ekibe yeni törtılll :)
koray sana bırakıyorum Gökhan kardeşimize kadroda hemen bir istihdam oluştur :)

Kardeşim ben den yana problem yok,takma kafana oke....olabilir insanız hatada kusurda bize mahsustur.için rahat olsun sana karşı kimse tavır gösteremez yoksa karşılarında beni bulurlar :)ben onların splintır ustasıyım ::)

Son düzenleme:
yok oyle yağmaaaaaa;:) Ahmet N. usta değil,usta splinır olacaktı :queen:
koray,fatih,şenol abiiiii bakın kendi ayağıyla geldi ekibe yeni törtılll :)
koray sana bırakıyorum Gökhan kardeşimize kadroda hemen bir istihdam oluştur :)

Kardeşim ben den yana problem yok,takma kafana oke....olabilir insanız hatada kusurda bize mahsustur.için rahat olsun sana karşı kimse tavır gösteremez yoksa karşılarında beni bulurlar :)ben onların splintır ustasıyım ::)

törtıl neredesin yahu... canım sıkılıyo... evdemisin ...

şekerim sıkıntı yok al burada ybr topiğinde söylüyorum.. motorun bizimkinden daha konforlu.. zaten bu motora tam 1 yıl bindim benden iyi kimse tanıyamaz..:cat:
yağı suyu sıkıntı değil.. aynı klasman motorlar olduğu için her zaman bi rekabet vardır.. şireydırım törtılım... ama ybr nin hakkı yenemez.. :cherry:

ybrde tam züğürt motoru haaaa:)

törtıl neredesin yahu... canım sıkılıyo... evdemisin ...

Evdeyim;sen işe gitmiyormusun bu gece....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar