Şişme Yatak Hakkında.

Birkaç ay önce, balıkçılık ve av ile ilintili fuara gitmiş ve şöyle bir ürün görmüştüm.

Yerden yaklaşık 40-45 santim yüksekliğinde ve ve zeda'nın dediği şekilde 2 karyoladan oluşuyordu. 100-150 gibi bir aralık vardı.

Hoş sende çadır var diğerini arıyorsun ama alternatif diyelim.

Bu arada ürünü ararken blogun birinden copy past yaptım.

Çok hain planlarım var o yüzden ilgi ve merakla takip ediyorum. Güzel başlık:cat:

Adaşım en kral sistem eksozla şişirmedir. Yıllardır daha pratiğine raslamadım. Yanında bi parça horum taşıman yeterli. Bağla eksoza ver gazı 10 dakkaya hazır yatak hemde sıcacık :cherry:

Tam aklıma gelmişti yazacaktım ki siz yazmışsınız :cherry: ya hakkaten oluyor mu öyle? Yani şişer mi ? Ben gırgırına yazacaktım ama cidden oluyorsa güzel bi yöntem :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bendekinin ustune kedi cikmisti , ,mutluluktan tirnaklarini cikarip patilerini kivirmaya basladiginda artik olan oldu 30 dk sonra yerde yatiyordum:)

Ama cok terletiyor bastan diyim.

Askerde buna benzer bir sey kullaniyorduk , alisinca cok rahat geliyor.

http://www.unleyen.com/images/products/00/19/74/1974_buyuk_zoom.jpg

Hava yatagini ne kadar sisirir isen sisir senin agirligin ile belden cokme yapiyor, sabah feci bir bel agrisi ile uyaniyorsun.

Kampet yataklar yada yerde uyku tulumu ve mat uzerine uyumak aslinda cok daha konforlu ve saglikli.

Dostum bugun Forum İstanbul'a gittim.
Bu kampetleri bire bir inceleme fırsatım olmadı, çünkü ellerinde kalmamıştı. fakat katologlarda gördügüm kadarıyla kullanışlı oldugunu düşünüyorum.
Fiyatıda uygun öyle yüksek bi ücreti yok :)

1 Haftaya kadar tekrar stoklara gireceğini söylediler.
Kapalı ölçüleri nasıldır bilmiyorum.
Stoklarına girdiğinde birebir gidip inceleyeceğim :)

Ayrıca cevap yazan herkese çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.

Super Moderator
forum istanbula kadar gittiysen yanında ki pratikere uğra bi de:wiinkk:
2 sene kadar önce çadır + uyku tulumu+ şişme yatağı 60 tl ye almıştım :queen:
şişme yatak intex marka bende ki ve çok rahattır şişirme pompası olarak ben şarjlı pompa kullanıyorum ve illa bi yerde elektrik bulucam yada motora bağlıcam derdi yok full şarj ile 4-5 kere yatağı şişirip indirebiliyor rahatlıkla tavsiye ederim
bu ürünleri en uygun olarak pratikerde bulabilirsin :cat:

Arkadaşlar artık yaz gezilerinde otelde kalmayacağım.
Otel masrafları gezi maliyetini neredeyse ikiye katlıyor.
Pansiyon bile gecelik 50 TL'den kapı açmıyor.

Kafamın estiği yerde çadır kurmayı düşünüyorum.
Hem böylelikle bir bölgeye bağımlı kalmış olmuyorum.

Bu yüzden şişme yataklar hakkındaki yorumlarınızı rica alabilirmiyim?
İnternetten yaptığım araştırmalarda bu yataklarda farklı türlerde olduğunu gördüm.

Entegre pilli pompalı, entegre 220 W çıkışlı elektrik pompalı, ve entegre manuel ayak pompalı modellerini buldum. Bu yataklar hakkında tecrübeli arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirlermi?

Veya bunlara muadil olarak tavsiye edeceğiniz herhangi bir ürün varmıdır?
sinan abi carfeurda ve migroslarda var 30 tl ye satılıyor ben hastanede yatan hasta yakınlarına tavsiye ediyorum gece yatacak yer bulamadıklarından
(van bölgedeki tek araştırma hastanesi garibanlar başka şehirlerden geliyor Van da da oteller 50 dolardan başlıyor)
tek kişilik olanı kendi kutusundan çıkarıp sıkı sardığında ortalama bir bel çantası boyutuna geliyor dayanıklılar ve acayip rahatlar
yanlız fazla şişirmemek lazım neme lazım yüz üstü yatarken filan :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:11 ----------

Cevap veren herkese sonsuz teşekkürler.

Sencer abi ;
Çakmaklıktan ziyade, ekstra pompa taşımaktan yırtmanın peşindeyim açıkçası.
Malum bagaj fakiriyiz :pale:

Şu resimdeki ürüne pompa entegre edilmiş.
[url]http://img62.imageshack.us/img62/3158/bintextekkisilikpillien.jpg[/URL]

İçinden 2 metre uzunluğunda bi kablo çıkıyor, 220 W güç ile yatagı şişirebiliyorum.
Şimdi bu entegre pompalı ürünü aynı sistemle 12 W ile şişirmenin derdindeyim ki, zor gibi görünüyor.
Son çare olarak çakmaklık soketini motora monte edip, Gürol abinin tavsiye ettiği pompaya bi bakacağım.
Çünkü entegre çakmak soketli yatak bulamayacagim anlaşıldı. :pr:
sinan abi bu konuda da sıkıntın olmasın yine carfeur ve migroslarda
(ulem feci reklem yaptım demi)
çakmak soketine tekılıp akünü 220 volta çeviren ve 15 tl ye satılan 3lü fiş boyunda aparatlar var
arabainverter_sekil.jpg

Son düzenleme:
Tam aklıma gelmişti yazacaktım ki siz yazmışsınız :cherry: ya hakkaten oluyor mu öyle? Yani şişer mi ? Ben gırgırına yazacaktım ama cidden oluyorsa güzel bi yöntem :)

Oluyor. Çift kişlik yatak 10 dakika ( Motorun kac cc oldugu da onemlı ) 500 cc ile 10 dakikada hazır.

Sinanım. ben epey bir zamandır şişme yatak kullanıyorum,ama kendinden kompresörlü olanlarını tavsiye etmem.elden pompalı olanları var ben çok memnunum.

kullanırken zeminde sivri cisim olmamasına dikkat et,kolay kolay patlayan delinen ürünler değil. ben carrefour dan almıştım almadan bir bak derim piyasaya göre fiyatları çok uygun...

bu kamp olayını tavsiye etmem hesap yapalım
bütün ekipmanın var diyelim ve o hesabı kapatıp günlük harcamaları yazalım
kamp alanındanda yırttın diyelim :)
yiyecek ve su meşrubat alkol
2 kişi dışarda kahvaltı yaptınız : 10 tl
2 kişi öğlen yemeği : 30 tl
2 kişi akşam yemeği : 30 tl
bunun haricinde günlük harcamalar : 30 tl
toplam : 100 tl

kamp alanları dışında kamp kurmak biraz riskli bunun yerine neden herşey dahil veya ultra herşey dahile girip bir otelde kalmıyorsun benden tavsiye
http://www.daimahotels.com/ erken rezervasyonda %30 yakın indirim yapıyorlar geçtiğimiz yaz kaldım odalar geniş lig tv mevcut internet mevcut bunlar için odadan çıkmana gerek yok
ayrıca her öğle ve akşam 3 çeşit mangal var balık et ve tavuk sabaha kadar sınırsız yerli ve yabancı alkol disco gerçi discosu bence iş yapmaz ama eğlenceleri fena değil sahil çok geniş otelden çok tatil köyü kıvamında tavsiye benden kamp olayı günlük güzel ama haftalık kasar haberin olsun :)

Motosikleti
750x
bu kamp olayını tavsiye etmem hesap yapalım
bütün ekipmanın var diyelim ve o hesabı kapatıp günlük harcamaları yazalım
kamp alanındanda yırttın diyelim :)
yiyecek ve su meşrubat alkol
2 kişi dışarda kahvaltı yaptınız : 10 tl
2 kişi öğlen yemeği : 30 tl
2 kişi akşam yemeği : 30 tl
bunun haricinde günlük harcamalar : 30 tl
toplam : 100 tl

kamp alanları dışında kamp kurmak biraz riskli bunun yerine neden herşey dahil veya ultra herşey dahile girip bir otelde kalmıyorsun benden tavsiye
http://www.daimahotels.com/ erken rezervasyonda %30 yakın indirim yapıyorlar geçtiğimiz yaz kaldım odalar geniş lig tv mevcut internet mevcut bunlar için odadan çıkmana gerek yok
ayrıca her öğle ve akşam 3 çeşit mangal var balık et ve tavuk sabaha kadar sınırsız yerli ve yabancı alkol disco gerçi discosu bence iş yapmaz ama eğlenceleri fena değil sahil çok geniş otelden çok tatil köyü kıvamında tavsiye benden kamp olayı günlük güzel ama haftalık kasar haberin olsun :)

Bekir'im.
Bugüne kadar tatillerimi hep otellerde geçirdim.
Ama artık insan bi yerden sonra değişiklik arıyor :)
Veya ne bileyim.. Bakış açısımı değişiyor? tam bi tespit koyamadım bu duruma :)
Harcamalar tabiki önemli, fakat otelde kaldığım zaman kendimi bi yere bağımlı gibi hissediyorum.
Çadır beni özgürleştiriyor, bağımsızlığımı arttırıyor :)

Ayrıca milyonlarca yıldızlı samanyolunun altında uyumak varken, ne yapayım 5 yıldızlı oteli :thumleft:

Sinanım. ben epey bir zamandır şişme yatak kullanıyorum,ama kendinden kompresörlü olanlarını tavsiye etmem.elden pompalı olanları var ben çok memnunum.

kullanırken zeminde sivri cisim olmamasına dikkat et,kolay kolay patlayan delinen ürünler değil. ben carrefour dan almıştım almadan bir bak derim piyasaya göre fiyatları çok uygun...

Cem abim.
1 Haftaya kadar kampet gelecekmiş Forum İstanbul'a.
O sırada hem şişme yatak, hemde kampetler arasında bi kıyaslama yapayım diyorum.

Malum abi.
Motora bagaj yükleme seçeneğimiz kısıtlı :(
Açıkçası kapalı haldeki ölçülerde benim için önemli.
Zeda'nın verdiği örnek ilgimi çekti.
Bi gelsin bakalım değerlendirelim :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
aldıktan sonrada ne aldın ne verdin haberimiz olacak değilmi Sinan'ım

Motosikleti
750x
sinan abi carfeurda ve migroslarda var 30 tl ye satılıyor ben hastanede yatan hasta yakınlarına tavsiye ediyorum gece yatacak yer bulamadıklarından
(van bölgedeki tek araştırma hastanesi garibanlar başka şehirlerden geliyor Van da da oteller 50 dolardan başlıyor)
tek kişilik olanı kendi kutusundan çıkarıp sıkı sardığında ortalama bir bel çantası boyutuna geliyor dayanıklılar ve acayip rahatlar
yanlız fazla şişirmemek lazım neme lazım yüz üstü yatarken filan :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:11 ----------

sinan abi bu konuda da sıkıntın olmasın yine carfeur ve migroslarda
(ulem feci reklem yaptım demi)
çakmak soketine tekılıp akünü 220 volta çeviren ve 15 tl ye satılan 3lü fiş boyunda aparatlar var
http://www.ticaretgroup.com/content_files/prd_images/arabainverter_sekil.jpg

Sait abi bilgilendirmen için teşekkür ederim.
Alper'in dediği gibi Praktiker'e uğramak lazım birde.
Bakalım orada ne var ne yok :)

aldıktan sonrada ne aldın ne verdin haberimiz olacak değilmi Sinan'ım

Tabiki olacak Gürol abim.
Hem böylece benim gibi çelişkide kalan arkadaşlarıda bilgilendirmiş olucam.
Hatta aldığım gün evde onun üzerinde uyuyacam denemek açısında :cherry: (gülmeyin çok ciddiyim)

Mersin İl Temsilcisi
zedanın kampet fikri güzelmiş.
ben de kullandım. bir asker sırt çantası içinde taşıyabiliyor.
keşke frofilleri tahta değil de aliminyum bulabilsen...

abi Bim'e gelmişti...
hem şişirme hemde tahliye pompalı...
ben ordan almıştım, gayet kullanışlı...
hem yatak oluyor hemde koltuk...
patlamaya ve delinmeye karşı baya kaliteli malzemesi var...
tavsiye ederim...

Sisme yatak rahattir aslinda ama delindimmi yapistirmak mumkun olmuyor.Yada en azindan ben beceremedim.Cift kisilik el pompasi ile sisme yatak almistik.Bizim kedi tirnaklarini uzerinde bilemis galiba 2 delik olmus.Aksam yataga yatiyorsun,sabah yerde uyaniyorsun.Birsuru yontem denedim bir turlu deligi kapayamadim.O yuzden bana ozellikle kamp icin cok ta uygun gibime gelmiyor.Bence en iyisi uyku tulumlari.

Sisme yatak rahattir aslinda ama delindimmi yapistirmak mumkun olmuyor.Yada en azindan ben beceremedim.Cift kisilik el pompasi ile sisme yatak almistik.Bizim kedi tirnaklarini uzerinde bilemis galiba 2 delik olmus.Aksam yataga yatiyorsun,sabah yerde uyaniyorsun.Birsuru yontem denedim bir turlu deligi kapayamadim.O yuzden bana ozellikle kamp icin cok ta uygun gibime gelmiyor.Bence en iyisi uyku tulumlari.
herhangi bir brandacıya giderseniz oraya kaynak yapabilir...:cat:

herhangi bir brandacıya giderseniz oraya kaynak yapabilir...:cat:
usta burda maglesef oyle bir imkan yok.Yatagi 6 euro ya almistim,oyle bir yere gideyim desem 2 hafta onceden randevu alacaksin+20-30 euro bayilacaksin.Oda adam yaparsa.Burada tamir diye birsey yok.Agrizali parcayi at yenisini tak var.Bu memleketin begenmedigim taraflarindan biri bu.Burada sakin bir ustaya isin dusmesin, otturuyorlar valla.

Motosikleti
750x
bütün yorumları tek tek okudum sen ne alırsan burda paylaş abi ona göre bende alabılrım otelde güzel ama samanyolunun altında uyumakta iyi fikir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar