Şişme Yatak Hakkında.

Ben geçen sen intex marka şişme yatak almıştım.Bütün bir yaz kamp yaptığım yerlerde iki kişi kullandık.Hiçbir sorunla karşılaşmadık ve oldukça rahattı.Tek sorun el pompasıyla şişirmesi zaman alıyor o kadar.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben yatak işini hallettim dostlar :)
Savaş KAYAN abim sağolsun, elinde kullanmadığı otomatik pompalı yatagini bana gönderdi.
1 dakika içinde şişirip geri indirebiliyorum :)
Gayette güzel hani, üzerinde 2 saat uyudum bile :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben yatak işini hallettim dostlar :)
Savaş KAYAN abim sağolsun, elinde kullanmadığı otomatik pompalı yatagini bana gönderdi.
1 dakika içinde şişirip geri indirebiliyorum :)
Gayette güzel hani, üzerinde 2 saat uyudum bile :cherry:

VaY anasını
Osman abimde bana birtane hediye verdi geçen perşembe intex marka
sevinmiştim ama pompası yok
kazıklandım sanırım.

Motosikleti
750x
Decathlon'da uygun fiyatlı, kaliteli, çift kişilik şişme yatak var. Pompa falan da var. Ama pompa, metro da daha uygun fiyatlıydı yanlış hatırlamıyorsam.

Ben yatağı denedim çok hoşuma gitti.
Kutusunun boyutları 40x40x15 gibi birşey.

Şişme yatak denince , aklıma direkt deniz yatağı geliyor , göl'de bendeniz tıfılken deniz yatağımla, ayağında palet olan yetişkin akrebaları madara ettiğim geliyor aklıma, gözlerim doluyor istemsiz..

Hem koltuk hem çift kişilik olanını kısa süre kullanmış ve memnun olmamıştım, lakin evli bi arkadaşa hedaye etmiş, defalarca teşekkür etmiş idi (artık nası fantezilerde kullandılarsa:mrgreen:)

Decathlon'da uygun fiyatlı, kaliteli, çift kişilik şişme yatak var. Pompa falan da var. Ama pompa, metro da daha uygun fiyatlıydı yanlış hatırlamıyorsam.

Ben yatağı denedim çok hoşuma gitti.
Kutusunun boyutları 40x40x15 gibi birşey.

Pompası nasıl taşıması boyutu felan

Decatlon dan 2 tane aldım.Pompaya gerek yok.Tıpasını açınca kendi şişiyor.Ha yetmedi,biraz daha şişik olsun dersen kendin iki fırt yaptın mı şişiyor bayağı.Çok rahat.Tanesi 70 tl.Topladıktan sonra ufak el çantası kadar oluyo.Malzemesi harika.Hem kullanışlı hem çok rahat.Toplaması 30 saniye sürmüyo. Markası da quechua forclaz400

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar