Adana İl Temsilcisi
aynen.:cat:Verebileceğim tek tavsiye, yatağı çadırın içine soktuktan sonra şişirmen gerektiğin. :mrgreen:
aynen.:cat:Verebileceğim tek tavsiye, yatağı çadırın içine soktuktan sonra şişirmen gerektiğin. :mrgreen:
Hocam zaten hatun dırdırından kaçıyoruz.
Dur başımıza iş açma![]()
bende tecrübelerime dayanarak bir şeyler yazayım.
altına müşamba sersenizde çok engebeli düzeylerde patlıyor. o yüzden biz doğa gezilerine çıkarken yanımıza küçük bir tırmık alıyoruz topcase sığacak büyüklükte. koymadan önce altını tırmıklıyoruz. o zaman çok sağlıklı ve çok çok rahat oluyor uyku tulumlarına nazaran.
ve şişirme konusunda ; ilk başta intexin pompasını almıştık şişirmek tam bir eziyet oldu. bunun yanında indirmek çok daha eziyet oluyor yatak karnımın üstünde iki büklüm oluyordum indirebilmek için.
sonra bilgisayarcı olmam ve elimde çok fazla aküsü ölmüş güç kaynağı bulunmasından doılayı kafayı kullandım. güç kaynaklarının bazıları fişe takmadan kesinlikle çalışmaz, bazıları elektrik almadan da aküden start alabilir. ikinci tipte bir güç kaynadığının içindeki her devreyi düğmesine kadar söktüm. ön düğmeyi uzatıp direksiyonda kafa grenajının içine sabitledim. devre top case içinde kapalı bir demir kutu içine aldık ( demir kutu içi süngerle izolasyonlu yalıtım için ). ve priz çıkışını topcase altına verdik. çok birşey beklememek lazım motor sönmüşken yarım saat gidiyor sonra ayak marşına kalıyorum. ancak vakumlu 220 volt yatak pompasıyla 2 3 yatak şişirebiliyoruz. hareket halinde telefonlarımızı şarj ediyoruz. gayette kullanışlı oldu. bu sistemi tavsiye ederim
sinancığım,sencere katılıyorum.bende de hem tek kişilik,hem çift kişilik olanı var ve kullanıyorum kamplarda.kampa gidergitmez şişirdiğinde,gece yatma zamanı geldiğinde bir bakıyorsun havası azalmış.aslında bu delik yada patlak olduğundan değil,gündüz/gece ısı farkından dolayı hafif bir inme olabiliyor.
yorgunluktan sonra son derece rahat geliyor.
pompa bendede var,şişirip indirebilenden (12 V).bütün motorlarıma 12 V çakmak girişi muhakkak yaptırırım.

Cevap veren herkese sonsuz teşekkürler.
Sencer abi ;
Çakmaklıktan ziyade, ekstra pompa taşımaktan yırtmanın peşindeyim açıkçası.
Malum bagaj fakiriyizale:
Şu resimdeki ürüne pompa entegre edilmiş.
[url]http://img62.imageshack.us/img62/3158/bintextekkisilikpillien.jpg[/URL]
İçinden 2 metre uzunluğunda bi kablo çıkıyor, 220 W güç ile yatagı şişirebiliyorum.
Şimdi bu entegre pompalı ürünü aynı sistemle 12 W ile şişirmenin derdindeyim ki, zor gibi görünüyor.
Son çare olarak çakmaklık soketini motora monte edip, Gürol abinin tavsiye ettiği pompaya bi bakacağım.
Çünkü entegre çakmak soketli yatak bulamayacagim anlaşıldı.r:
bence bu şişmeden daha iyi üstünede bir uyku tulumu tamamdır...çok pratik görünüyor...yalnız...ayaklarına çadıra
Cevap veren herkese sonsuz teşekkürler.
Sencer abi ;
Çakmaklıktan ziyade, ekstra pompa taşımaktan yırtmanın peşindeyim açıkçası.
Malum bagaj fakiriyizale:
Şu resimdeki ürüne pompa entegre edilmiş.
[url]http://img62.imageshack.us/img62/3158/bintextekkisilikpillien.jpg[/URL]
İçinden 2 metre uzunluğunda bi kablo çıkıyor, 220 W güç ile yatagı şişirebiliyorum.
Şimdi bu entegre pompalı ürünü aynı sistemle 12 W ile şişirmenin derdindeyim ki, zor gibi görünüyor.
Son çare olarak çakmaklık soketini motora monte edip, Gürol abinin tavsiye ettiği pompaya bi bakacağım.
Çünkü entegre çakmak soketli yatak bulamayacagim anlaşıldı.r: