Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

F54

kılıbik olduğunu illa belli edecen yani di mi?
kanka harbi kılıbık adamı gözünden tanıdın:queen:
len bir daha geziye hatunu getirmeyeceğim ne makara yapabildim nede saygı değer abilerle doyasıya hasret giderebildim eşim irfan abinin eşi ile takıldığı halde fazlaca rahatsızlık hissettim

Benden de bir 3500 çalışır :)

Arkadaşlar ben bu 2. el işinden sıkıldım sıfır bakayım dedim ama 2012 modellerin renklerini hiç sevmedim yaa, şu depo yanındaki kapaklar emanet gibi olmuş, bir tek siyahı uyumlu ama oda renkten kaybediyor.

niyeki siyahlar güzel birde kırmzı yazılarla süper olmuş aslında ? ben siyah alıcam

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
s.a light ybr ciler :)
Taş fırın cbf ci öğüdü dinlermisiniz,belki size bir kaç sert görünme taktiği verebilirim :)

ahmet n. hayırdır kardeş ne ayaksın gündüzlememi ?
sözüm gideceği yeri biliyor,sözümü üzerine alacak olanda belli...onlar kendini biliyorlar birzdan karşı taarruza geçerler.
Seninle yada diğerleri ile alaklı bir durum sözkonusu değil...
sen ne ayaksın?

Burada biz hepimiz birbirimizi tanıyoruz,sen necisin geceden kalmamı?

Son düzenleme:
Törtıl boşver cevap verme...
bana bir iki sert görünme taktiği ver bakalım... harbiden bende bi daha getirmicem..
tanışmak istediğim arkadaşlarla tanışamadım... olmadı ki.. fatih te klavye taşfırını ...
fatihe artık zargana diyecem :queen::queen:
lastiği yaptın mı :cherry:

Törtıl boşver cevap verme...
bana bir iki sert görünme taktiği ver bakalım... harbiden bende bi daha getirmicem..
tanışmak istediğim arkadaşlarla tanışamadım... olmadı ki.. fatih te klavye taşfırını ...
fatihe artık zargana diyecem :queen::queen:
lastiği yaptın mı :cherry:
Koray çok gerginim zaten ortamı bilmeden,insanları tanımadan muhabbete bodozlama atlayan toylar sinirimi bozuyor...zaten moralim bozuk,sinirim tavan birde bunlar çıkıyor...

sayfa açılmıyor ramazan.

Koray çok gerginim zaten ortamı bilmeden,insanları tanımadan muhabbete bodozlama atlayan toylar sinirimi bozuyor...zaten moralim bozuk,sinirim tavan birde bunlar çıkıyor...

abi boşver demekki daha bizi tanımamış, tanısa o da muhabbetimize ortak olurdu.. sıkıntı yok.. sen ne den gerginsin hayırdır...

ramo sende tvs yi övüyon mu yoksa yere mi vuruyon belli değil aga.. :queen:
üstüne üstlük banada aldırmıyon:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar