Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Benden de bir 3500 çalışır :)

Arkadaşlar ben bu 2. el işinden sıkıldım sıfır bakayım dedim ama 2012 modellerin renklerini hiç sevmedim yaa, şu depo yanındaki kapaklar emanet gibi olmuş, bir tek siyahı uyumlu ama oda renkten kaybediyor.

Son düzenleme:

F54

behçet ben kırmızı hastasıyım 2012 nin kırmızı sı nı yakından gördüm içine etmişler resmen:farao:

o motoru satmak istiyorsan ya 1000 lira ya vereceksin yada taksit çek senet kabul edeceksin..piyasada çok motor var marka sattırıyor.. mondialden millet çok çekti artık yanaşmıyorlar bence...

abi 150 zc forumundan 2 kişi biri 1500e biri 1550ye sattı. 1550 verilen motosiklet benimkiyle aynıydı...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...atya-dan-saglam-mondial-150-zc-83582384/detay

şu ilana bi el atın satayım şunu.

ha bu arada Malatya'da "rent a bike" açtım. günlüğü 10 tlden zcmi kiraya veriyorum :).

Ben fümeyi çok beğenmiştim olmadı mavi olur dedim, en yakın Kastamonu da bayi var ondada kırmızı kalmış sadece :(
Samsun da buldum 2012 siyah 150km de 4000 diyor gidip bakacağım.

F54

behçet içine sinmeyen renk alma sonradan pişman oluyor insan benden demesi

Koruma demiri ve arka çantası da varmış, o paraya verse iyi gibi.

---------- Post added at 00:51 ---------- Previous post was at 00:47 ----------

2012 de bir tek siyah uyumlu oda çok toz tutar yaaa :(

Kafayı yemişler ya Yanlış anlaşılmak istemiyorum da sende yenisin ya ondan dicem honda cb125 var o kafamı çok kurcalıyor bakalım..

Valla benim aklımda cbf 150 bile olmadığı için ona bakmadım bile :) beyazı hoş duruyor ama sadece duruş yetmiyor işte :)

Cbf mi ne cbf'i plakasızı 4.800 :D 3.650 iyi gibi geldi bana dış görünüşü de hoş evet beyazı baya güzel ben düşüneceğim kullananlar var çok memnunlar sadece ufak bir titreşim varmış o da hissedilmeyecek kadar azmış ve rodajdan sonra geçer diyorlar

Yeni olması sıkıntı işte yedek parça sıkıntı çıkabilecek sorunları kimse bilmez ama yinede alınmaz değil tabiki.
Benim ybr seçmemin nedeni orijinal parçası dahi bol ve ucuz yan sanayi olanı da var, en ufak bir sorun çıkmaz çıksa da gel sor burda hemen al cevabını vs vs. uzar gider.

oda aynı sadece yedek parça nasıl olacak bilmiyorum bakım vb çok basit onunda netten herşeyini öğrenirsin sadece yedek parçası ne kadar ilk motosiklete 4.800 vermek çok geliyor bana be :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adamlar cbnın satışını arttırmak için cbfe sanki üst sınıf motormus gibi zam yapıyor..yamaha fiyatı sabit tutarak en iyisini yapıyor..ybryi alan zaten 500e 1e bakmayıp alıyor satarken zarar etme diye birseyi yok

koray abi dün ..dönüste fark ettim seni..tam yanında durdum..kaza yerinde sanırım yanındaki motorcu bi arkadasla konusuyodun..
seslendim ama tanısmak için duymadın sanırım kaskta takılıydı..
neyse artık birdahaki gezide tanısırız insallh

ümit hep aklımdaydın .. bi kaç arkadaş daha vardı tanışmak istediğim.. ama malum çok kalabalıktı.. hatta tahmin edilenin üstünde bi rakam vardı ortada.. millet kurtlanmış :cherry:
kısmet olmadı..ama bi daha ki gezide kesinlikle görüşelim.. bide kız arkadaşımıda getirmiştim.. ilkkez motosiklete bindi..sürekli yanında bulunmak durumunda kaldım.. :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kılıbik olduğunu illa belli edecen yani di mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar