uzun arastırmalarım sonucunda mondıal vulture ve drıft arasında kalmıstım.ekonomıde onemlı tabi.son dakıka golu olarak salcano wolf te karar kıldım.28.04.2012 ıtıbarıyle gosterıme gırdı suan 142 km oldu bıle.artık orda yazarım sızlere hayırlı surusler.
aynaları gövde rengine boyattım depo kenarı ve siperliğe damalı şerit çektim baya bi yakışıklı oldu hava açınca foto koyarım
eray ben castrol magnetic 10w40 koydum..yanlışmı yaptım acaba???arkadaşlar drift de 10-40 dan şaşmayın servis kitapçığında da 10-40 yazıyo. ben castrol power1 4T 10-40 kullanıyorum tavsiye ederim.
ümit kardeşim bende seni tanıdığıma çok memnun oldum
inşallah en kısa zamanda tekrar görüşürüz güzel sürüşlerde
gerçekten çok güzel bi gezi oldu en kısa zaman da tekrarlanması dileği ile![]()
hayırlı olsun kardesim motorunn..kazasız belasız kullan ...http://g1204.hizliresim.com/w/y/53b2g.jpg
Ümit abi motor bu
http://g1204.hizliresim.com/w/y/53b54.jpg
Yanındakine benim eski motor![]()
bana kalırsa iyi düşün hem ekonomi diyosun hemde salcano diyorsun gel mh gel senuzun arastırmalarım sonucunda mondıal vulture ve drıft arasında kalmıstım.ekonomıde onemlı tabi.son dakıka golu olarak salcano wolf te karar kıldım.28.04.2012 ıtıbarıyle gosterıme gırdı suan 142 km oldu bıle.artık orda yazarım sızlere hayırlı surusler.
bakın beyler tanıdığınız bir yağcıya sorun 15w 50 4t racing hem 4 mevsim hemde zorlu şartlar yağı markayı beyan etmeye gerek yok sonuçta hiç bir firma babamın şirketi değil xDeray ben castrol magnetic 10w40 koydum..yanlışmı yaptım acaba???
şimdi forumda okudumda magnetic koymayın diyorlar...
aralarında fark varmıdır??
tekrarmı yag degişeyim şimdi(
---------- Post added at 03:37 ---------- Previous post was at 03:35 ----------
hayırlı olsun kardesim motorunn..kazasız belasız kullan ...
iyi bag ona hırçın kullanma
---------- Post added at 03:59 ---------- Previous post was at 03:37 ----------
yoksa birdahaki yag degişimi için 1000 km daha bekleyip ölemi koyuayım senin önerdigin yagı..
gerçi benim koydugum magnetik 10 40 castrol yagıda bmotor ustası koydu..
koyulmayan bi yag olsaydı koymazdı diye düsünüyorum..
yaV hocam burda rütük yok sen marka ver bize...bana kalırsa iyi düşün hem ekonomi diyosun hemde salcano diyorsun gel mh gel sen
---------- Post added at 07:26 ---------- Previous post was at 07:23 ----------
bakın beyler tanıdığınız bir yağcıya sorun 15w 50 4t racing hem 4 mevsim hemde zorlu şartlar yağı markayı beyan etmeye gerek yok sonuçta hiç bir firma babamın şirketi değil xD
Shell kullanın gençler, 15 40 veya 10 40.
herkes ybr 125 al dıyo ama ben illa drift ıstıyom tasarımı aşık ettı benıyavuz_selim motor Kesinlikle çok uygun. Dün aldım bende motoru ve çok rahat. Çok kolay alışıyosun. tavsiye ederim![]()
Mesut abinin görüşlerinide dikkate almalısın bence![]()
motor cok guzel.tekerlerklerde cok guzel olmus.bagajda cok uygun ve guzel.allah canını da malınıda korusunhttp://c1204.hizliresim.com/w/x/529zx.jpg
---------- Post added at 21:00 ---------- Previous post was at 20:58 ----------
bugün motor beya açıldı..okadar büyük cc motorlar vardı yetismem lazımdı..motora bastıkça gidiyor gerçekten..yollarda güzeldi..
bi ara ibre 120 de idi..