Herkese Selamlar Arkadaşlar..
Bir türlü kendisine ısınamadığım motorumu satıyorum arkadaşlar,
Motorun problemi olduğu için değil, sadece ben cc düşürdüğüm için ısınamadım bir türlü bu motora..
Şimdi hyosung GT250R alıyorum inş. 1 haftaya kadar, hyonun sahibi arkdaşa yamaha R6 aldık bi tane, onun hyoyuda ben alıyorum kısmetse..
motorumun üzerindeki egzostun eski motoru yani
önce egzostunu aldım, sonrada motorunu. 
Yeni başlayacak olan, sorular soran arkadaşlara özellikle öneriyorum..
Sıfır fiyatını isteyeceğim çünkü motora
sıfır motor alınca yapılacak masrafların hepsini yaptım..
1-KORUMA DEMİRİ : 60 TL
2-ÇANTA TAŞIMA DEMİRİ :60 TL
3-KAPPA ÇANTA (ANAHTARLA GÖVDEDEN AYRILABİLİR): 130 TL
4-MICHELİN LASTİKLER 210 TL.
5-EGZOSTA SULANMAYIN ORJİNALİNİ VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM SİZE
MOTORUM 1250 KM.DE 2012 MODEL OLUP MUAYENESİ 2014 SONUNA KADARDIR, MOTORU GEÇEN SEZON KAPANIŞINDA ALIP KAPALI GARAJDA MUHAFAZA ETTİM.. MOTOR SIFIR BİR MOTORDAN DAHA İYİDİR.. 2750 TL'YE SATMAK İSTİYORUM..
MOTORUN RESİMLERİ 64. SAYFADA, ALABİLECEK ARKADAŞLAR VARSA BURAYA İLİŞTİREBİLİRLERSE ÇOK SEVİNİRİM.. Bİ BECEREMEDİM ALMAYI
Bir türlü kendisine ısınamadığım motorumu satıyorum arkadaşlar,
Motorun problemi olduğu için değil, sadece ben cc düşürdüğüm için ısınamadım bir türlü bu motora..
Şimdi hyosung GT250R alıyorum inş. 1 haftaya kadar, hyonun sahibi arkdaşa yamaha R6 aldık bi tane, onun hyoyuda ben alıyorum kısmetse..
motorumun üzerindeki egzostun eski motoru yani
Yeni başlayacak olan, sorular soran arkadaşlara özellikle öneriyorum..
Sıfır fiyatını isteyeceğim çünkü motora
sıfır motor alınca yapılacak masrafların hepsini yaptım..
1-KORUMA DEMİRİ : 60 TL
2-ÇANTA TAŞIMA DEMİRİ :60 TL
3-KAPPA ÇANTA (ANAHTARLA GÖVDEDEN AYRILABİLİR): 130 TL
4-MICHELİN LASTİKLER 210 TL.
5-EGZOSTA SULANMAYIN ORJİNALİNİ VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM SİZE
MOTORUM 1250 KM.DE 2012 MODEL OLUP MUAYENESİ 2014 SONUNA KADARDIR, MOTORU GEÇEN SEZON KAPANIŞINDA ALIP KAPALI GARAJDA MUHAFAZA ETTİM.. MOTOR SIFIR BİR MOTORDAN DAHA İYİDİR.. 2750 TL'YE SATMAK İSTİYORUM..
MOTORUN RESİMLERİ 64. SAYFADA, ALABİLECEK ARKADAŞLAR VARSA BURAYA İLİŞTİREBİLİRLERSE ÇOK SEVİNİRİM.. Bİ BECEREMEDİM ALMAYI