öle . . . o deilde tokatı özledim yaw =)))) deli gönül bin motora tokata git diyor ^^güzel maşallah
öle . . . o deilde tokatı özledim yaw =)))) deli gönül bin motora tokata git diyor ^^güzel maşallah
Tanıdık olma ihtimali sıfır...Neden sıfır...Ben Turhal'da oturuyorum.Ben de önlisans kpss ye hazırlanıyorum.Senin motor hyosung 250r nasıl memnun musun?
ŞU KASKSIZ DOLANANLARA BİRŞEY OLACAK DİYE BEN KORKUYORUM. BİRDE MİGROSUN ORADA 600RR A TURUNCU TUVALET TERLİKLERİ İLE BİNİP DOLANAN KİM BİLEN VAR MIDIR VARSA SÖYLESİN HİÇ SOŞ DURMUYOR
600rr a tuvalet terlıklerıyle bınen :queen::queen::queen: koptum bu cumleye ya
sadece tuvalet terliği ile binen değil ki bir tane de tricolor var ona da şu inşaat çizmeleri var ya onunla binen bir genç arkadaş var sarı olanlarından. ya millet motoru yaptırmak için sanayide ustaya götürüyor çırak çalıp 1-2 tur atıyor. ya da anlam veremedim:![]()
arkadaşlar hadi şu tokat MT yi biraz canlandıralım geçen gün 2 motor pazar değirmendere/ballıca mağrası/kaz gölü/büyükyıldız köyü falan gezdi acayip zevkliydi ama biraz daha kalabalık olursak daha güzel olur ben toplanıp mangal falan yapalım derim hem tanışmış oluruz müsait olduğunuz bir gün var mı organize olalım
akşam ufak bi işim var allahtan bi sebep çıkmazsa işim bittikten sonra ararım seni şöyle manzaralı bi yere gideriz
evet dün işim baya uzadı gece 11 gibi bitti o saatten sonra da aramak istemedim ben salı günü yada çarşamba günü full time boş olurum inşallah malum çalıştığım için fazla boş vaktim olmuyor gideriz tabi turhala doğru hatta gelen olursa diğer motorcu arkadaşlarıda davet edelim
tamam akşama benden haber bekle kimseye söz verme
rtst sabah geç kalma![]()