sağol uğurcum bende sağ salim vardım istanbul gurubu sanırım yollardadır daha umarım hepsi sağ salim dönerler , gezi resimleri için ayrıca bir konu mu açalım yoksa buradan devammı edelim arkadaşlar ?

Bi Cros motor vardı Altınova Kızderbent arası gidiş yolunda her kez tek sıra halinde ilerlerken 2-3 kez hava atama amaçlı olduğu bariz belli olan bi arkadaş hızlı ve tehlikeli bir biçimde grubu solladı. Kaza yapan croscu arkadaş bu arkadaş mı ? Ayrıca bu arkadaş haricinde de ihtiyaç fazlası gereksiz sollama vardı.
Tünal abinin motor yatırma olayı tam benim önümde vukuu buldu. O anı görmek çok daha üzücü ve etkileyici. Tekrar geçmiş olsun. Kendisine bir şey olmaması sevindirici.
Elbette her şeye rağmen çok güzel bir gündü. Tekrar birlikte olmak dileği ile diyelim.
Özet olarak gün çok güzeldi.
Güzeldi hoştu,İki küçük hadise biraz moralleri bozdu ama genelinde çok iyiydi. 2. kaza geliyorum diye bas bas bağırıyordu,nitekim geldi.
Herkese yürekten teşekkürler.
İrfan Yoruldun biraz hakkını helal et.Diğer emeği geçen arkadaslara tekrar teşekkürler. Umarım herkesin dönüş yolu sıkıntısız geçer .
Hadi bakalım enerji depolayın biraz yeni bir gezi için 3 M (moral-motivasyon-money)biriktirelim.
Kalın sağlıcakla...